Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet canim ya indirdim ordan calismistim ama demekki kendimi yeterince veremedim derslere napalim artik kayit nasil yapiliyo ogrenmem gerek bir an once ve ciddi bir sekilde odaklanip calismam gerek iki ders nasil olsa hippotalamus

Ben aslında sadece kitaplardan çalıştım. . Yanlarına not aldım. Bide çıkmış soruları çözdüm.. İkinci dönem ara kısa diye biraz düştü notlarım.
Bide son hafta cenaze vardı yeterince tekrar yapamadım. Allahtan vizeler iyidi toparladım. Genelde aa ab ba falan. .bitek ingilizce dc..
Evet canim ya indirdim ordan calismistim ama demekki kendimi yeterince veremedim derslere napalim artik kayit nasil yapiliyo ogrenmem gerek bir an once ve ciddi bir sekilde odaklanip calismam gerek iki ders nasil olsa hippotalamus

SElam kızlar bugünki menümü yazayım hemen
Sabah 11:00
2 hş yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 1 bardak süt
Akşam 18:30
1 tabak taze fasulye
2,5 lt su

(Öğlen dışarıdaydım yemek yiyemedim sadece pazara uğradım orda 1 kiraz 1 erik 1 çilek yedim bugünki öğleni böyle atlattım :) )

Tebrik ederimmm :)
Teşekürler cnm..
Bu arada menünü beğendim. .

Geçmiş olsun canım havalardan olabilir tabi bir de oruç etkisi de var
Bu sabaha kadar ben de oyleydim, ramazan başından beri su oruç tutamadım günler de dahil öğlene kadar yataktan çıkmıyordum. Bugün şeytanın bacağını kırdım. Hatta bugün kitap bile okudum sayfalarca.

Menumu yazayım
Sabah 9
Ac karna 2 kuru incir
1 porsiyon lor
1 ince dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 domates
1 küçük salatalık
1 yumurta 1 domates 1 biberle menemen yaptım yarısını ben yedim
Öğlen
3 hurma
1 bardak süt
Ara
4 kayısı
Akşam 18.30
Çoban salata 1 kase
1 tabak kabak yemeği
1.5 bardak ayran
1 kk pide.
2 lt su

Kiz miu seni de tebrik ederim
Canım çok teşekkür ettim sağol hepimiz harikayız
Hurmaya aş mı erdin kız.. menün çok güzel afiyet olsun bol bol eksi olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…