O bir guzel menu dahaMenumu yazayım
Sabah 9
Ac karna 2 kuru incir
1 porsiyon lor
1 ince dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 domates
1 küçük salatalık
1 yumurta 1 domates 1 biberle menemen yaptım yarısını ben yedim
Öğlen
3 hurma
1 bardak süt
Ara
4 kayısı
Akşam 18.30
Çoban salata 1 kase
1 tabak kabak yemeği
1.5 bardak ayran
1 kk pide.
2 lt su
Miucum spor harika bir şey bende şu ramazan bitsin ve memlekete gidip dönelim çoook sıkı başlıycam inşallah..daha tam iyileşemedim zaten..Allah sabrını veriyor çok sükür ramazanın ama sorumluluklar olunca uykusuzluk zor geliyo..Ya şu intervalde 500 küsür diyordu sadece diğerlerine bakmadım heralde geçtim :) korhim -100 detim daha canım ya az ama öz yiyerek herşeyden almaya çalışıyorum. Cumaya eksiler artsın diye.
Az kaldı dayan bitti bile nerdeyse.
Ooooo menü efsane. Kahvaltı zaten hep güzel akşam da boool proteinli oh mis. Spor da yapılmış maşallah
Sus sus kilo gitsin yoksa gitmiyor
Yarın alırsan canımcımmMenunu okuyunca kefir aklima geldi almayi unuttum menunde cok iyi canim
Çok hafif bir menü inci.afiyet olsunnKızlar menum
1 kase tavuk corba
1 kase salata
1 kase keten tohumlu yogurt
3 hurma
6000 adim yurudum
Su 2 litre
Spor da yapmam lazim biraz dinleneyim aksam yatmadan yururum
Sagol canimÇok hafif bir menü inci.afiyet olsunn
Senden ötürüBu ne arkadas yazayiflama grubu menusu mu olimpiyat sporcu menusu mu
Ben de bayılırım ikisine de. Bi de bana çok masum geliyorlar kalorisini falan bilmiyorum ama bence yesin herkes. Çok mantıklı.Tatlı ve şekerli yeme istegimi kuru incir ve hurma ile bastirabilecegimi keşfettim. Glukoz şurubu ile yikanmamis hem de.
Ay uğraşcak başka neyim var spor yapıyorum durup durupVışşş spora bak he.
Hahahah ben de çok tatlı ya.sesli guldummm
YürünmüşKızlar menum
1 kase tavuk corba
1 kase salata
3 hurma
6000 adim yurudum
Su 2 litre
Çok haklısın canım sadece kendinden sorumlu olsan ne kolay ama işte sorumluluklar.. Allah kolaylık versin inşallaaahMiucum spor harika bir şey bende şu ramazan bitsin ve memlekete gidip dönelim çoook sıkı başlıycam inşallah..daha tam iyileşemedim zaten..Allah sabrını veriyor çok sükür ramazanın ama sorumluluklar olunca uykusuzluk zor geliyo..
Korhinin askerleriyiiiizzzzz hepimiz kefirci korhi beslenmesiyizzzzzSagol canimkefiri yarin alip deniyecem
AynennKorhinin askerleriyiiiizzzzz hepimiz kefirci korhi beslenmesiyizzzzz
Karatay diyeti outtttt
Korhi diyeti iiinnnnn
Sevmedim yani ben yararlı hiçbişeyi sevmiyom ki. İçilemicek bişey değil ama kesinlikle. Ekşi ayran gibi düşün. Bi de ben öinicik meyvelisini almıştım onu içmedim daha. Bakalım nasılAynennSen sevdin mi kefir i ben hic icmedim yarin ilk kez deniyecem
Kızlar menum
1 kase tavuk corba
1 kase salata
3 hurma
6000 adim yurudum
Su 2 litre
Toplamı 4 eder, 4 uğursuzluktur. 14 yemelisin1 erik 1 çilek 1 kayısı 1 kiraz yedim.
Allahım artık kendime gülüyorum ya meyveleri bile sayarak yediğim günleri de mi görcektim
Bence de, karbonhidrat almayın derken proteini de çok az alıyorsun. Olcume gidecektin sen sanırım ne zaman?Miu ben senin menülerini beğenmiyorum canım bana çok eksik geliyor. Az kalori alıp çok spor yapıyorsun. Bi yerden patlak verir. Bi de üzerine sigara da içiyorsun hiç hoşuma gitmiyor
Ben mi gidecektim.Bence de, karbonhidrat almayın derken proteini de çok az alıyorsun. Olcume gidecektin sen sanırım ne zaman?
Kız hani yemek
Kahvaltı 07:10
1 bardak süt
Yarım muz, 1 ceviz
09:30 sade nescafe
Öğle 14:00
Avuç içi kadar ev poğaçası 1 tane
Zeytin, peynir, salatalık, yeşillik, biber
Akşam 17:30
2 yk yoğurda 2 çilek 1 çk keten tohumu katıp yedim
19:45 Sade nescafe
22:00 1 bardak kefir ( belki bir iki meyve)
Su: 3 lt (daha da içcem)
Spor:
30 dk yürüyüş
60 dk yürüyüş bandı (50 dk sı 1-2-3-4-5-4-3-2-1 dk şeklinde interval)
20 dk eliptik
15 dk bisiklet
500 ip
100 jumping jack
100 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?