Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O bir guzel menu daha

Miucum spor harika bir şey bende şu ramazan bitsin ve memlekete gidip dönelim çoook sıkı başlıycam inşallah..daha tam iyileşemedim zaten..Allah sabrını veriyor çok sükür ramazanın ama sorumluluklar olunca uykusuzluk zor geliyo..

Bu ne arkadas ya zayiflama grubu menusu mu olimpiyat sporcu menusu mu
Senden ötürücanıma okuyorsun inciiiii
Tatlı ve şekerli yeme istegimi kuru incir ve hurma ile bastirabilecegimi keşfettim. Glukoz şurubu ile yikanmamis hem de.
Ben de bayılırım ikisine de. Bi de bana çok masum geliyorlar kalorisini falan bilmiyorum ama bence yesin herkes. Çok mantıklı.
Vışşş spora bak he.
Ay uğraşcak başka neyim var spor yapıyorum durup durup
Hahahah ben de çok tatlı ya.
Kızlar menum
1 kase tavuk corba
1 kase salata
1 kase keten tohumlu yogurt
3 hurma
6000 adim yurudum
Su 2 litre
Spor da yapmam lazim biraz dinleneyim aksam yatmadan yururum
Yürünmüş oruçken yürünmüşşşş

Kız maşallaaaah menün zaten harika kaçamaksıııız faydalıı ohhhh nazar değmesin inci kuzum
Çok haklısın canım sadece kendinden sorumlu olsan ne kolay ama işte sorumluluklar.. Allah kolaylık versin inşallaaah sporsuz bişeye benzemiyor canım verilen kilo keşke alışkanlık haline getirebilsek.. zaten ramazan sonu bizim takım coşacak bence

Miu ben senin menülerini beğenmiyorum canım bana çok eksik geliyor. Az kalori alıp çok spor yapıyorsun. Bi yerden patlak verir. Bi de üzerine sigara da içiyorsun hiç hoşuma gitmiyor
Bence de, karbonhidrat almayın derken proteini de çok az alıyorsun. Olcume gidecektin sen sanırım ne zaman?

Kız hani yemek

Anka @MiuLego

Sahur
2 peynirli yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
3 zeytin
1 şekersiz çay
Ekmek yok!!!!

İftar 20de..
1 kase arpa Şehriyeli çorba
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt (yarısını yiyebildim)
Salata (üzerine bikaç ceviz ve peynir koydum)

Yarım küp şekerli türk kahvesi yanına 1 bisküvi

50 ip atlama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…