14 mü 14 müüüüüüToplamı 4 eder, 4 uğursuzluktur. 14 yemelisin
Doyuyorum aslında canım ben. Herşeyden almaya çalışıyorum. Akşamı çoook az tutmaya çalışıyorum sabah ve öğle öğününde almaya çalışıyorum ana gıdaları. Hafta içi yumurta yiyemiyorum ama haftasonu mutlaka yiyorum. Protein karbonhidrat alıyorum meyve de yeşillik de eksik etmemeye çalışıyorum. 1 tık fazla yersem kilo veremem. Artık kahvaltı yapıyorum Allahtan düşün eskiden asla kahvaltı olmazdı sabahın köründen öğlene kadar aç karna pöfür pöfür içiyordum mide leşti. Şimdi baya iyi hissediyorum kendimi.Miu ben senin menülerini beğenmiyorum canım bana çok eksik geliyor. Az kalori alıp çok spor yapıyorsun. Bi yerden patlak verir. Bi de üzerine sigara da içiyorsun hiç hoşuma gitmiyor
Kız o benim aklımdan tamamen çıktı ya. AaaaaBence de, karbonhidrat almayın derken proteini de çok az alıyorsun. Olcume gidecektin sen sanırım ne zaman?
İşte de ordaaaa kefir de içtim oh mis gibi tokum vallaKız hani yemek
Anka @MiuLego
Sahur
2 peynirli yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
3 zeytin
1 şekersiz çay
Ekmek yok!!!!
İftar 20de..
1 kase arpa Şehriyeli çorba
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt (yarısını yiyebildim)
Salata (üzerine bikaç ceviz ve peynir koydum)
Yarım küp şekerli türk kahvesi yanına 1 bisküvi
50 ip atlama..
Anka @MiuLego
Sahur
2 peynirli yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
3 zeytin
1 şekersiz çay
Ekmek yok!!!!
İftar 20de..
1 tabak kabak yemeği
50 ip atlama..
Benim kahvaltıma da bayıl lütfen, ekmeği 1 dilime indirdim.Ayyyy sahura BA YIL DIMMMMMMMyaşasın ekmeksiz bir gün. Nasıldı hippo sonlara doğru falan acıktın mı diğer günlere göre?
Akşam da çok hafif sağlıklı olmuş çok beğendim ben :)
Ben fark ettim biliyo musun. Ama hiççç ses etmedimBenim kahvaltıda da batıl lütfen, ekmeği 1 dilime indirdim.
Yok kız acıkmadım. Yemek için yiyordum.. bugünde yemicem.. bu arada suyu yazmayı unuttum çünkü hiç saymıyorum. . Baya içiyorum ama. .Ayyyy sahura BA YIL DIMMMMMMMyaşasın ekmeksiz bir gün. Nasıldı hippo sonlara doğru falan acıktın mı diğer günlere göre?
Akşam da çok hafif sağlıklı olmuş çok beğendim ben :)
Sahurda yediklerini bir kaba koysak mide hacminin çeyreği eder herhalde. Nasıl doyuyorsunuz yaaaa.Anka @MiuLego
Sahur
2 peynirli yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
3 zeytin
1 şekersiz çay
Ekmek yok!!!!
İftar 20de..
1 tabak kabak yemeği
50 ip atlama..
O kadar su içiyorum ki sahurda midem patlıyor. . Az değil kız.. sabaha kadar 3 kez wc ye kalktım su yüzünden düşün. .Sahurda yediklerini bir kaba koysak mide hacminin çeyreği eder herhalde. Nasıl doyuyorsunuz yaaaa.
Daha da inemem valla. Onu da kalorisi azaldı diye kizartiyorum artık, daha doyurucu oluyor hem.Ben fark ettim biliyo musun. Ama hiççç ses etmedimdaha da aza iner belki diye
Senin sahur da aşağı yukarı aynı değil mi??Daha da inemem valla. Onu da kalorisi azaldı diye kizartiyorum artık, daha doyurucu oluyor hem.
Be güzel habeeeeerrrrrrrrr ceviz yersin canım ekmeği boşveeeerYok kız acıkmadım. Yemek için yiyordum.. bugünde yemicem.. bu arada suyu yazmayı unuttum çünkü hiç saymıyorum. . Baya içiyorum ama. .
Sahurda yediklerini bir kaba koysak mide hacminin çeyreği eder herhalde. Nasıl doyuyorsunuz yaaaa.
Kızarınca kalorisi azalmıyormuş.. tv de bi diyetisyen den duymuştum. . Sadece suyu azalıyor dedi.Daha da inemem valla. Onu da kalorisi azaldı diye kizartiyorum artık, daha doyurucu oluyor hem.
Evet evet dogruToplamı 4 eder, 4 uğursuzluktur. 14 yemelisin
Getirin oklavayı karatay hoca floyu dövecekDaha da inemem valla. Onu da kalorisi azaldı diye kizartiyorum artık, daha doyurucu oluyor hem.
İlk kez duydum birşey daha öğrendimKızarınca kalorisi azalmıyormuş.. tv de bi diyetisyen den duymuştum. . Sadece suyu azalıyor dedi.
Hıııııı hııııı doğru hıııEvet evet dogru
Bide bütün ramazan eşim sıcak pide getirdi iftarda hain.. nasıl koktu ama hiç yemedim. Çünkü azcıl beni kesmezdi..Getirin oklavayı karatay hoca floyu dövecek
Ekmek doyurmaz yalandan doyurmuş gibi yapar
Öyleymiş.
Ha ekmeği sever miyim bayılırıımmmmmmmo ayrı
O tam bir işkence bizim eve girmedi daha şükür. Girse napardım bilmiyorumBide bütün ramazan eşim sıcak pide getirdi iftarda hain.. nasıl koktu ama hiç yemedim. Çünkü azcıl beni kesmezdi..
Ben hem yemek hem suyla dolduruyordum. Eskiden ekmekle doldururdum halime şükür..O kadar su içiyorum ki sahurda midem patlıyor. . Az değil kız.. sabaha kadar 3 kez wc ye kalktım su yüzünden düşün. .
Sahurda 2 dilim yiyorum. Bu ara izinliyim tutmuyorum. Benim halam uzun sürüyorSenin sahur da aşağı yukarı aynı değil mi??
Hippo canim menun cok iyi Allah kabul etsin canimAnka @MiuLego
Sahur
2 peynirli yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
3 zeytin
1 şekersiz çay
Ekmek yok!!!!
İftar 20de..
1 tabak kabak yemeği
50 ip atlama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?