Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Toplamı 4 eder, 4 uğursuzluktur. 14 yemelisin
14 mü 14 müüüüüü
Miu ben senin menülerini beğenmiyorum canım bana çok eksik geliyor. Az kalori alıp çok spor yapıyorsun. Bi yerden patlak verir. Bi de üzerine sigara da içiyorsun hiç hoşuma gitmiyor
Doyuyorum aslında canım ben. Herşeyden almaya çalışıyorum. Akşamı çoook az tutmaya çalışıyorum sabah ve öğle öğününde almaya çalışıyorum ana gıdaları. Hafta içi yumurta yiyemiyorum ama haftasonu mutlaka yiyorum. Protein karbonhidrat alıyorum meyve de yeşillik de eksik etmemeye çalışıyorum. 1 tık fazla yersem kilo veremem. Artık kahvaltı yapıyorum Allahtan düşün eskiden asla kahvaltı olmazdı sabahın köründen öğlene kadar aç karna pöfür pöfür içiyordum mide leşti. Şimdi baya iyi hissediyorum kendimi.
Bence de, karbonhidrat almayın derken proteini de çok az alıyorsun. Olcume gidecektin sen sanırım ne zaman?
Kız o benim aklımdan tamamen çıktı ya. Aaaaa
Randevu alıp gideyim bi kan değerlerine. Ama sen sanırım yap kas oranı diyosun da o gittiğim yer kapandı o aleti başka salona taşımışlar oraya daha gidemedim gitcem ama
İşte de ordaaaa kefir de içtim oh mis gibi tokum valla

Ayyyy sahura BA YIL DIMMMMMMM yaşasın ekmeksiz bir gün. Nasıldı hippo sonlara doğru falan acıktın mı diğer günlere göre?

Akşam da çok hafif sağlıklı olmuş çok beğendim ben :)

Güzel

Ayyyy sahura BA YIL DIMMMMMMM yaşasın ekmeksiz bir gün. Nasıldı hippo sonlara doğru falan acıktın mı diğer günlere göre?

Akşam da çok hafif sağlıklı olmuş çok beğendim ben :)
Yok kız acıkmadım. Yemek için yiyordum.. bugünde yemicem.. bu arada suyu yazmayı unuttum çünkü hiç saymıyorum. . Baya içiyorum ama. .

Sahurda yediklerini bir kaba koysak mide hacminin çeyreği eder herhalde. Nasıl doyuyorsunuz yaaaa.

Yok kız acıkmadım. Yemek için yiyordum.. bugünde yemicem.. bu arada suyu yazmayı unuttum çünkü hiç saymıyorum. . Baya içiyorum ama. .
Be güzel habeeeeerrrrrrrrr ceviz yersin canım ekmeği boşveeeer
Sahurda yediklerini bir kaba koysak mide hacminin çeyreği eder herhalde. Nasıl doyuyorsunuz yaaaa.

Flocum ben sana toptan BA YI LI YO RUMMMMM ama 1 ekmekli kahvaltına iyice bayılıyorum

Yumurta var orda 2 tane doyulmaz mııııı

Getirin oklavayı karatay hoca floyu dövecek
Ekmek doyurmaz yalandan doyurmuş gibi yapar
Öyleymiş.

Ha ekmeği sever miyim bayılırıımmmmmmm o ayrı
Bide bütün ramazan eşim sıcak pide getirdi iftarda hain.. nasıl koktu ama hiç yemedim. Çünkü azcıl beni kesmezdi..

Hippo canim menun cok iyi Allah kabul etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…