- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben 1 görmüştüm pardon. Doğru. Ben de senin sporlarına bayılıyorumBe güzel habeeeeerrrrrrrrr ceviz yersin canım ekmeği boşveeeer
Flocum ben sana toptan BA YI LI YO RUMMMMM ama 1 ekmekli kahvaltına iyice bayılıyorum
Yumurta var orda 2 tane doyulmaz mııııı
Sağol cnm. . Sofrayı hazırladım doymam gibi geldi ama yoğurdu bitiremedim...Hippo canim menun cok iyi Allah kabul etsin canim
Hain genel listede beni yenmişsin :))Bu arada bugün topalak çorbası mı ne ondan yaptı görümcem, 1 nohut 1 bulgur yiyerek tadına baktirdi tuzu nasıl diye. Akşam ortanca yerken minik ekmeğe bandim 2-3 tane sonra vazgeçtim oğlana yedirdim :) dedim şimdi devamı gelir. Kayısı suyu yaptım şekerpare kayisidan ve içmedim. Bende de var bir gelişme sanırsam.
Yine yeniden kusursuz bir menü (ev de olsa pohaca bariç
Kahvaltı 07:10
1 bardak süt
Yarım muz, 1 ceviz
09:30 sade nescafe
Öğle 14:00
Avuç içi kadar ev poğaçası 1 tane
Zeytin, peynir, salatalık, yeşillik, biber
Akşam 17:30
2 yk yoğurda 2 çilek 1 çk keten tohumu katıp yedim
19:45 Sade nescafe
22:00 1 bardak kefir ( belki bir iki meyve)
Su: 3 lt (daha da içcem)
Spor:
30 dk yürüyüş
60 dk yürüyüş bandı (50 dk sı 1-2-3-4-5-4-3-2-1 dk şeklinde interval)
20 dk eliptik
15 dk bisiklet
500 ip
100 jumping jack
100 squat
HeheheHain genel listede beni yenmişsin :))
Sadece poğaça mı yiyeceksin? Bence herkes ideal kilosuna düşünce topluca bol kalorili bir yemeğe gidelim :)Yine yeniden kusursuz bir menü (ev de olsa pohaca bariç) (ideal kiloma ulaşayım bende yicem canım isteyince )
Korhicimmm profil resminde karatay menün de süper.. (resimdeki senmisin canim )Menüm gelsin
Sahur
1 yum.2 kk peynir.5 çeri.yarım salatalık. 2 k kayısı.15 zeytin.3 ceviz.bol maydanoz.kefir
İftar
1 kepçe çorba
2 yk yeşil mercimek yemeği
1 yk ton balığı
Salata
1 avuç çekirdek.1 hurma
Su 2.5lt
Spor 5000adım
Çok benziyormuş sadece hafif göbiş varmış. .Korhicimmm profil resminde karatay menün de süper.. (resimdeki senmisin canim )sensen eger çok iyisin yaaa
Ahahaa kiz sade pogaca olur mu hiç hele bi ideal kiloya ulasalim yine görüşürüz, çoğunluk ankarada, ankarada buluşalım kk olarak yimeee gidekSadece poğaça mı yiyeceksin? Bence herkes ideal kilosuna düşünce topluca bol kalorili bir yemeğe gidelim :)
Çok benziyormuş sadece hafif göbiş varmış. .
Kayınvalidem 2 güne bir sıkma yapak çocuklara diyip duruyor. Şekeri var ya yemeye bahane arıyor. Bize gelin, sıkma börek, kebap dibine vuralim.Ahahaa kiz sade pogaca olur mu hiç hele bi ideal kiloya ulasalim yine görüşürüz, çoğunluk ankarada, ankarada buluşalım kk olarak yimeee gidek
Topalak yasak mı ki.. Ben yiyorum yapıncaBu arada bugün topalak çorbası mı ne ondan yaptı görümcem, 1 nohut 1 bulgur yiyerek tadına baktirdi tuzu nasıl diye. Akşam ortanca yerken minik ekmeğe bandim 2-3 tane sonra vazgeçtim oğlana yedirdim :) dedim şimdi devamı gelir. Kayısı suyu yaptım şekerpare kayisidan ve içmedim. Bende de var bir gelişme sanırsam.
Ee ben nerelere gidem?Bende artik yani kendi kendime evham yapmaya basliyordum herkes kilo vermek icin burda ama inci de miu da korhi de fit gibiler ben obezler grubuna mi gitsem acep
Bilmem. Bulgur, un ve irmik. Ben korkudan yemedim. Halam gelmesine rağmen bir şişkinlik var ve tartıda eksi de çıkmıyorum. Bir de buralarda yemeklere yağı bol katarlar. Ondan da yemedim.Topalak yasak mı ki.. Ben yiyorum yapınca
Hımmm ben kıyma bulgur soğan yumurta ile yapıyorum.Bilmem. Bulgur, un ve irmik. Ben korkudan yemedim. Halam gelmesine rağmen bir şişkinlik var ve tartıda eksi de çıkmıyorum. Bir de buralarda yemeklere yağı bol katarlar. Ondan da yemedim.
Sen de bana takilEe ben nerelere gidem?
Sen de çok az yemişsin. Sahursuz bir de. .Benim menüm
Sahur yok
İftar
1 su bardağı haşlanmış mercimek ( haşladıktan sonra 1su bardağı)
1 kase yoğurt
3 kelebek makarna( ilk kez yaptım fırında tadına baktım dehşet güzel olmuş)
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?