Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu arada bugün topalak çorbası mı ne ondan yaptı görümcem, 1 nohut 1 bulgur yiyerek tadına baktirdi tuzu nasıl diye. Akşam ortanca yerken minik ekmeğe bandim 2-3 tane sonra vazgeçtim oğlana yedirdim :) dedim şimdi devamı gelir. Kayısı suyu yaptım şekerpare kayisidan ve içmedim. Bende de var bir gelişme sanırsam.

Hain genel listede beni yenmişsin :))

Yine yeniden kusursuz bir menü (ev de olsa pohaca bariç ) (ideal kiloma ulaşayım bende yicem canım isteyince )

Korhicimmm profil resminde karatay menün de süper.. (resimdeki senmisin canim ) sensen eger çok iyisin yaaa

Sadece poğaça mı yiyeceksin? Bence herkes ideal kilosuna düşünce topluca bol kalorili bir yemeğe gidelim :)
Ahahaa kiz sade pogaca olur mu hiç hele bi ideal kiloya ulasalim yine görüşürüz, çoğunluk ankarada, ankarada buluşalım kk olarak yimeee gidek

Ahahaa kiz sade pogaca olur mu hiç hele bi ideal kiloya ulasalim yine görüşürüz, çoğunluk ankarada, ankarada buluşalım kk olarak yimeee gidek
Kayınvalidem 2 güne bir sıkma yapak çocuklara diyip duruyor. Şekeri var ya yemeye bahane arıyor. Bize gelin, sıkma börek, kebap dibine vuralim.

Topalak yasak mı ki.. Ben yiyorum yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…