- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Seninki daha sağlıklı. Sen ye canım. Fos karbonhidrat burada yaptıkları.Hımmm ben kıyma bulgur soğan yumurta ile yapıyorum.
Benim otuçtan dolayı. Her sene böyle olurum ben yiyemem. Çok da kilo verirdim bu sene kilo da veremedim. Ramazandan sonra toparlarım artık.Sen de çok az yemişsin. Sahursuz bir de. .
Söyleye söyleye mercimeği bugün bana da yaptirdin keptinBenim menüm
Sahur yok
İftar
1 su bardağı haşlanmış mercimek ( haşladıktan sonra 1su bardağı)
1 kase yoğurt
3 kelebek makarna( ilk kez yaptım fırında tadına baktım dehşet güzel olmuş)
Salata
Bu haşlanmış mercimek burada ilk kimden çıktıysa Allah razı olsun. Evde kalorisiz birşey bulamayınca ben de yapıp yiyorum. Süper oluyor.Söyleye söyleye mercimeği bugün bana da yaptirdin keptincok güzel ve doyurucu olmuştu lezizzzzz menü de pek bi hafif dikkatimi çekti
Ohh afiyet olsun. Mercimek güzel olmaz mı yaSöyleye söyleye mercimeği bugün bana da yaptirdin keptincok güzel ve doyurucu olmuştu lezizzzzz menü de pek bi hafif dikkatimi çekti
BendenBu haşlanmış mercimek burada ilk kimden çıktıysa Allah razı olsun. Evde kalorisiz birşey bulamayınca ben de yapıp yiyorum. Süper oluyor.
Poğaçadan başka bişey yok zatiYine yeniden kusursuz bir menü (ev de olsa pohaca bariç) (ideal kiloma ulaşayım bende yicem canım isteyince )
GideliiiimmmSadece poğaça mı yiyeceksin? Bence herkes ideal kilosuna düşünce topluca bol kalorili bir yemeğe gidelim :)
Nereye gidiyonBende artik yani kendi kendime evham yapmaya basliyordum herkes kilo vermek icin burda ama inci de miu da korhi de fit gibiler ben obezler grubuna mi gitsem acep
Varııııımmmmmm geliriiiimmmmKayınvalidem 2 güne bir sıkma yapak çocuklara diyip duruyor. Şekeri var ya yemeye bahane arıyor. Bize gelin, sıkma börek, kebap dibine vuralim.
Makarnaaaaa benim de öğle menümde var yarın erişte 3-4 yk kadar hemen yarın olsun. Çok hafif çok beğendim.Benim menüm
Sahur yok
İftar
1 su bardağı haşlanmış mercimek ( haşladıktan sonra 1su bardağı)
1 kase yoğurt
3 kelebek makarna( ilk kez yaptım fırında tadına baktım dehşet güzel olmuş)
Salata
Ben 2 kere mecburi sahursuz tuttum bütün gün yattım, sen nasıl idare edebiliyorsun bilmiyorum. 1 bardak süt falan icsen bari.Benim otuçtan dolayı. Her sene böyle olurum ben yiyemem. Çok da kilo verirdim bu sene kilo da veremedim. Ramazandan sonra toparlarım artık.
Canım çektiOhh afiyet olsun. Mercimek güzel olmaz mı ya
Aç yaşarsan çeker tabii.Canım çekti
Beşamel soslu bol kaşarlı fırında yaptım dehşet ötesi olduPoğaçadan başka bişey yok zati
Gideliiiimmm
Nereye gidiyongit de göreyim
Varııııımmmmmm geliriiiimmmm
Makarnaaaaa benim de öğle menümde var yarın erişte 3-4 yk kadar hemen yarın olsun. Çok hafif çok beğendim.
Ben de yatıyorum iki gündür ev berbat durumda.Ben 2 kere mecburi sahursuz tuttum bütün gün yattım, sen nasıl idare edebiliyorsun bilmiyorum. 1 bardak süt falan icsen bari.
Kız aç değilim ühüüüüüüüüAç yaşarsan çeker tabii.
Ne diyosun ankaaBeşamel soslu bol kaşarlı fırında yaptım dehşet ötesi olduYarım paket makarnayı biraz daha ayırdım öyle pişirdim baba oğul paylaştırdım. Çok yapsam artss kesin dayanamaz yerdim.
Ay sorma. Benimkiler de öyle. Nasıl dağıtıp döküp saciyorlar anlamıyorum. Canga reklamında gibi..Ben de yatıyorum iki gündür ev berbat durumda.
Aha vallaha benden az yiyen biri. Anammm ama tabiki ben bayıldım çok seviyorum az yiyenleri yaSAHUR;
1 haslanmis yumurta 1.5 lt su
IFTAR;
Yesil mercimekli tavuklu yogurtlu salata, 2 lt su, bir top dondurma
SPOR;
Sabah 7.30 dan 9.30 a kadar hali saha da futbol maçı
Aksam 5 6 arasi tempolu yürüyüş
Öhö öhöAha vallaha benden az yiyen biri. Anammm ama tabiki ben bayıldım çok seviyorum az yiyenleri ya
Sağol canımmSAHUR;
1 haslanmis yumurta 1.5 lt su
IFTAR;
Yesil mercimekli tavuklu yogurtlu salata, 2 lt su, bir top dondurma
SPOR;
Sabah 7.30 dan 9.30 a kadar hali saha da futbol maçı
Aksam 5 6 arasi tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?