Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim menüm
Sahur yok

İftar
1 su bardağı haşlanmış mercimek ( haşladıktan sonra 1su bardağı)
1 kase yoğurt
3 kelebek makarna( ilk kez yaptım fırında tadına baktım dehşet güzel olmuş)
Salata
Söyleye söyleye mercimeği bugün bana da yaptirdin keptin cok güzel ve doyurucu olmuştu lezizzzzz menü de pek bi hafif dikkatimi çekti

Söyleye söyleye mercimeği bugün bana da yaptirdin keptin cok güzel ve doyurucu olmuştu lezizzzzz menü de pek bi hafif dikkatimi çekti
Bu haşlanmış mercimek burada ilk kimden çıktıysa Allah razı olsun. Evde kalorisiz birşey bulamayınca ben de yapıp yiyorum. Süper oluyor.

Yine yeniden kusursuz bir menü (ev de olsa pohaca bariç ) (ideal kiloma ulaşayım bende yicem canım isteyince )
Poğaçadan başka bişey yok zati
Sadece poğaça mı yiyeceksin? Bence herkes ideal kilosuna düşünce topluca bol kalorili bir yemeğe gidelim :)
Gideliiiimmm
Bende artik yani kendi kendime evham yapmaya basliyordum herkes kilo vermek icin burda ama inci de miu da korhi de fit gibiler ben obezler grubuna mi gitsem acep
Nereye gidiyon git de göreyim
Kayınvalidem 2 güne bir sıkma yapak çocuklara diyip duruyor. Şekeri var ya yemeye bahane arıyor. Bize gelin, sıkma börek, kebap dibine vuralim.
Varııııımmmmmm geliriiiimmmm
Benim menüm
Sahur yok

İftar
1 su bardağı haşlanmış mercimek ( haşladıktan sonra 1su bardağı)
1 kase yoğurt
3 kelebek makarna( ilk kez yaptım fırında tadına baktım dehşet güzel olmuş)
Salata
Makarnaaaaa benim de öğle menümde var yarın erişte 3-4 yk kadar hemen yarın olsun. Çok hafif çok beğendim.

Beşamel soslu bol kaşarlı fırında yaptım dehşet ötesi oldu Yarım paket makarnayı biraz daha ayırdım öyle pişirdim baba oğul paylaştırdım. Çok yapsam artss kesin dayanamaz yerdim.

Aç yaşarsan çeker tabii.
Kız aç değilim ühüüüüüüüü
Beşamel soslu bol kaşarlı fırında yaptım dehşet ötesi oldu Yarım paket makarnayı biraz daha ayırdım öyle pişirdim baba oğul paylaştırdım. Çok yapsam artss kesin dayanamaz yerdim.
Ne diyosun ankaa

Ben ona bayılırım. Ama yapamıyorum. Aslında denesem öğrensem cuma günü yenilebilir sen de cuma bidaha yap kendin de ye azcık

SAHUR;
1 haslanmis yumurta 1.5 lt su
IFTAR;
Yesil mercimekli tavuklu yogurtlu salata, 2 lt su, bir top dondurma

SPOR;
Sabah 7.30 dan 9.30 a kadar hali saha da futbol maçı
Aksam 5 6 arasi tempolu yürüyüş
Aha vallaha benden az yiyen biri. Anammm ama tabiki ben bayıldım çok seviyorum az yiyenleri ya

SAHUR;
1 haslanmis yumurta 1.5 lt su
IFTAR;
Yesil mercimekli tavuklu yogurtlu salata, 2 lt su, bir top dondurma

SPOR;
Sabah 7.30 dan 9.30 a kadar hali saha da futbol maçı
Aksam 5 6 arasi tempolu yürüyüş
Sağol canımm
Bir kaç kilo daha gitse ki gidecek inşallah(şu an spora ve leslieye baya ara vermiş durumdayım sağlık durumundan dolayı) bu kızın aynısı olacağım.şu an sadece hafif göbüşüm vaar.bide üst bacağım az daha kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…