- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bir gün ben de böyle yazabilecek miyim acaba? Alt karnım bildiğin sarkmaya başladı. Sezeryan dikislerimin olduğu yer. Öyle kalmaz inşallah.Sağol canımm
Bir kaç kilo daha gitse ki gidecek inşallah(şu an spora ve leslieye baya ara vermiş durumdayım sağlık durumundan dolayı) bu kızın aynısı olacağım.şu an sadece hafif göbüşüm vaar.bide üst bacağım az daha kalın
YEŞİL mercimek mi haslıyıp yogurtluyosun ankacım senBen evdekilere çorba makarna yapacağım kendime de mercimek haşlayım yoğurtlayıp yiyim bari. Ya da yumurta kırayım.
Canım İNŞALLAH yazacaksın eminim.şu an bile epey yol katettinBir gün ben de böyle yazabilecek miyim acaba? Alt karnım bildiğin sarkmaya başladı. Sezeryan dikislerimin olduğu yer. Öyle kalmaz inşallah.
yulaf sındırımı kolaylaştırıyo canım lapa yapsan cok da lezzetliselam kızlar napıyorsunuz bana sindirimi hızlandıracak şişkinliği giderecek bir yemek söyleyinakşam ne yapsam ya
Evet canım ayda 1 lahmacun diyor ama küçük yaparsan 2 de yesen olurKızlar Canan hoca 1 lahmacuna mı izin veriyor sadece? Misafir alicam perşembeye, lahmacun yapacağım da ..
Az yemek miii bnde bayılırımm az yiyenlereeeeAha vallaha benden az yiyen biri. Anammm ama tabiki ben bayıldım çok seviyorum az yiyenleri ya
Of of enfeeeesBeşamel soslu bol kaşarlı fırında yaptım dehşet ötesi olduYarım paket makarnayı biraz daha ayırdım öyle pişirdim baba oğul paylaştırdım. Çok yapsam artss kesin dayanamaz yerdim.
Yarin bizde yapalımCanım çekti
Sporda menude cok iyi Sily harikadin canimSAHUR;
1 haslanmis yumurta 1.5 lt su
IFTAR;
Yesil mercimekli tavuklu yogurtlu salata, 2 lt su, bir top dondurma
SPOR;
Sabah 7.30 dan 9.30 a kadar hali saha da futbol maçı
Aksam 5 6 arasi tempolu yürüyüş
canım afıyet seker bal olsun miucum yaa ben sguata sasırdım maşallah nasıl 100tane yaptın yaa ben 2 gun ust uste 30 tane yaptım zarr zor bıtırdım onuda dıger gunler oturup kalkarken agrım çok olunca devam bıle edemedım. tebrık edıyorum canım popişin top gibi ve taş gibi olmuştur
Kahvaltı 07:10
1 bardak süt
Yarım muz, 1 ceviz
09:30 sade nescafe
Öğle 14:00
Avuç içi kadar ev poğaçası 1 tane
Zeytin, peynir, salatalık, yeşillik, biber
Akşam 17:30
2 yk yoğurda 2 çilek 1 çk keten tohumu katıp yedim
19:45 Sade nescafe
22:00 1 bardak kefir ( belki bir iki meyve)
Su: 3 lt (daha da içcem)
Spor:
30 dk yürüyüş
60 dk yürüyüş bandı (50 dk sı 1-2-3-4-5-4-3-2-1 dk şeklinde interval)
20 dk eliptik
15 dk bisiklet
500 ip
100 jumping jack
100 squat
Geldim işte burdayım canımumut-16 gelmedi sanki hiç ben mi görmedim acaba
canım afıyet olsun hılalım yıne cok guzel menunMenüm gelsin
Sahur
1 yum.2 kk peynir.5 çeri.yarım salatalık. 2 k kayısı.15 zeytin.3 ceviz.bol maydanoz.kefir
İftar
1 kepçe çorba
2 yk yeşil mercimek yemeği
1 yk ton balığı
Salata
1 avuç çekirdek.1 hurma
Su 2.5lt
Spor 5000adım
Geldim mium geldim canım
Y3ni geldim canım bugün regl sonrası ilk oructu vurdu biraz
çok hafıf olmuş canım afıyet olsun. keten tohumu bende de varda ogutulmemış hiç denemedım senınkı ogutulmuş muKızlar menum
1 kase tavuk corba
1 kase salata
1 kase keten tohumlu yogurt
3 hurma
6000 adim yurudum
Su 2 litre
Spor da yapmam lazim biraz dinleneyim aksam yatmadan yururum
Canim benim senin kilona bak benimkine bak bende fit semBende artik yani kendi kendime evham yapmaya basliyordum herkes kilo vermek icin burda ama inci de miu da korhi de fit gibiler ben obezler grubuna mi gitsem acep
canımm benım anca geldim oglanı 9.30 10 da uyutuyorum bır gorsen halımı perısan. bugun oglen uyuttugumda da gıremedım agda ıslerını hallettım
Köftelerin üzeri patates püresi ve kaşarlı mı canım?Menumu vereyim
Sahur 1 kase paça çorba
1 has yumurta 5 zeytin
2 3 dilim salatalık
Iftar: 1 kase çorba
4 tane hasanpaşa köfte 2 kaşık pilav
Yoğurtlu semizotu ve salata
Ara türk.kahvesi bitki çayı
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?