Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bir gün ben de böyle yazabilecek miyim acaba? Alt karnım bildiğin sarkmaya başladı. Sezeryan dikislerimin olduğu yer. Öyle kalmaz inşallah.

Bir gün ben de böyle yazabilecek miyim acaba? Alt karnım bildiğin sarkmaya başladı. Sezeryan dikislerimin olduğu yer. Öyle kalmaz inşallah.
Canım İNŞALLAH yazacaksın eminim.şu an bile epey yol katettin
ben kaslarımın hepsini tek tek hissedene kadar mekik çekiyordum.düşün hapşururken bile acıyodu karnım.mekik çok etkiliiii

canım afıyet seker bal olsun miucum yaa ben sguata sasırdım maşallah nasıl 100tane yaptın yaa ben 2 gun ust uste 30 tane yaptım zarr zor bıtırdım onuda dıger gunler oturup kalkarken agrım çok olunca devam bıle edemedım. tebrık edıyorum canım popişin top gibi ve taş gibi olmuştur

umut-16 gelmedi sanki hiç ben mi görmedim acaba
Geldim işte burdayım canım
Bugün biraz halsizlik var üstümde. Canım acaip tatlı istiyor ama 3 hurmayla grçiştirdim
Neyse menüm şöyle kızlar
Sabah 8
İki yumurta ve bol maydanoz ile yumurta salatası Çay
Öğle
Zeytinyağlı fasulye
İkindi 3 hurma
Akşam mercinekli salata
5 fındık 5 fıstık
Yeşil çay
Su : 4 litre
Spor yapamadım

canım afıyet olsun hılalım yıne cok guzel menun

Kızlar menum
1 kase tavuk corba
1 kase salata
1 kase keten tohumlu yogurt
3 hurma
6000 adim yurudum
Su 2 litre
Spor da yapmam lazim biraz dinleneyim aksam yatmadan yururum
çok hafıf olmuş canım afıyet olsun. keten tohumu bende de varda ogutulmemış hiç denemedım senınkı ogutulmuş mu

Menumu vereyim
Sahur 1 kase paça çorba
1 has yumurta 5 zeytin
2 3 dilim salatalık

Iftar: 1 kase çorba
4 tane hasanpaşa köfte 2 kaşık pilav
Yoğurtlu semizotu ve salata

Ara türk.kahvesi bitki çayı
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…