Korhi mercemek yemeği dediğin mercimekli bulgur pilavı mı? Ben bilmiyorum mercimek yemeği ne oluyo?Menüm gelsin
Sahur
1 yum.2 kk peynir.5 çeri.yarım salatalık. 2 k kayısı.15 zeytin.3 ceviz.bol maydanoz.kefir
İftar
1 kepçe çorba
2 yk yeşil mercimek yemeği
1 yk ton balığı
Salata
1 avuç çekirdek.1 hurma
Su 2.5lt
Spor 5000adım
Yok canim ögutulmemis ama ogutulen daha iyiymis diye okudumçok hafıf olmuş canım afıyet olsun. keten tohumu bende de varda ogutulmemış hiç denemedım senınkı ogutulmuş mu
Zayiflayinca ben de kendim yapacağım inşallah. Görebilmek eziyet şuan.canımm benım anca geldim oglanı 9.30 10 da uyutuyorum bır gorsen halımı perısan. bugun oglen uyuttugumda da gıremedım agda ıslerını hallettım
afıyet seker ball olaa@anka_misali @MiuLego
Sahur
2 peynirli yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
3 zeytin
1 şekersiz çay
Ekmek yok!!!!
İftar 20de..
1 kase arpa Şehriyeli çorba
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt (yarısını yiyebildim)
Salata (üzerine bikaç ceviz ve peynir koydum)
Yarım küp şekerli türk kahvesi yanına 1 bisküvi
50 ip atlama..
En sevdiğimAz yemek miii bnde bayılırımm az yiyenlereeee
Karnı guruldayarak uyuyanlara bide
KaptaaaannnnnYarin bizde yapalım
Olmadı kuzum olmadı istediğim kıvamda değil. Ben squata alıştım artık ondan başlarda benim de ağrıyodu artık bana mısın demiyor. Bugün 50 tanesini ağırlıkla yaptım etkili olsun diye. İnş güzel olur :)canım afıyet seker bal olsun miucum yaa ben sguata sasırdım maşallah nasıl 100tane yaptın yaa ben 2 gun ust uste 30 tane yaptım zarr zor bıtırdım onuda dıger gunler oturup kalkarken agrım çok olunca devam bıle edemedım. tebrık edıyorum canım popişin top gibi ve taş gibi olmuştur
Valla ortalarda görünmeyince yine mi umut acaba demeye başladımGeldim işte burdayım canım
Bugün biraz halsizlik var üstümde. Canım acaip tatlı istiyor ama 3 hurmayla grçiştirdim
Neyse menüm şöyle kızlar
Sabah 8
İki yumurta ve bol maydanoz ile yumurta salatası Çay
Öğle
Zeytinyağlı fasulye
İkindi 3 hurma
Akşam mercinekli salata
5 fındık 5 fıstık
Yeşil çay
Su : 4 litre
Spor yapamadım
Hoşgeldin ohhhGeldim mium geldim canım
Ah kıyamam canm birazdan kendine gelirsin. Menün iyi demiY3ni geldim canım bugün regl sonrası ilk oructu vurdu biraz
Hoşgeldin canım. İkimiz de aynı . Bitkin düştük galiba :)Y3ni geldim canım bugün regl sonrası ilk oructu vurdu biraz
Öğütülmüş çabuk bozuluyormuş. Ben çatır çutur agzimda yerken ogutuyorum.Yok canim ögutulmemis ama ogutulen daha iyiymis diye okudum
ayy evde perişanlıkk ama oglumu bırakıp gidemıyorum kuafore agdayı kaynatırken içine su kaçmış bıraz aldı bıraz almadı. bacaklarımı alırken kartuşda kı agda bıttı çok gergın dakıkalardıZayiflayinca ben de kendim yapacağım inşallah. Görebilmek eziyet şuan.
Ben yesil mercimek demek istedim kiz herkes bugun yesil mercimek yemis canim cektiEn sevdiğim
Kaptaaaannnnn
Kaaaappptaaannnnnnn @anka_misali
Ben cuma yenebilir dedim senin makarnadan bana yarın yapalım diyor beni yoldan çıkarmaya çalışıyor
Olmadı kuzum olmadı istediğim kıvamda değil. Ben squata alıştım artık ondan başlarda benim de ağrıyodu artık bana mısın demiyor. Bugün 50 tanesini ağırlıkla yaptım etkili olsun diye. İnş güzel olur :)
Valla ortalarda görünmeyince yine mi umut acaba demeye başladımsen beni kalpten götürcen ama menün harika olmuş misler gibi piremsesler gibi
Hoşgeldin ohhh
Ah kıyamam canm birazdan kendine gelirsin. Menün iyi demi
Eee hiçbişey yememişin ki kuzumKızlar iyi akşamlar yorgunluktan ölüyorum ev tum gun ziyaret cadırı gibiydi :) sahur
Bir yumurta
Bir bardak süt iftar a kadar bısey yemedim
Hem koşturmaca hemde regl oldugum anlaşılmasın diye oruç numarası yapmak zorunda kaldım :) iftar da sadece
Ikı kasık pilav
Ikı köfte
Salata ve cacık yedim
Cıss oluyor mu bilmiyorum 1 bardak fanta içtim
İftar sonrası
Cay ve kabak çekirdeği
Ben yogurda kattim tadini almadim bile sindirime iyiymis insallah ise yararÖğütülmüş çabuk bozuluyormuş. Ben çatır çutur agzimda yerken ogutuyorum.
Yoğurda katinca çiğnenmeden yutuluyor çoğu, ben sade yiyorum o yüzden. Öğütülmemis yiyince direkt vücut alıyormuş, faydası sadece kolay tuvalete çıkma oluyormuş.Ben yogurda kattim tadini almadim bile sindirime iyiymis insallah ise yarar
İvitKöftelerin üzeri patates püresi ve kaşarlı mı canım?
Afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sahur 1 kase paça çorba
1 has yumurta 5 zeytin
2 3 dilim salatalık
Iftar: 1 kase çorba
4 tane hasanpaşa köfte 2 kaşık pilav
Yoğurtlu semizotu ve salata
Ara türk.kahvesi bitki çayı
2 litre su
Pamuk gibiyim diyorsuun misler gibicanımm benım anca geldim oglanı 9.30 10 da uyutuyorum bır gorsen halımı perısan. bugun oglen uyuttugumda da gıremedım agda ıslerını hallettım
Galiba cıss oluyor ama menün çok güzelKızlar iyi akşamlar yorgunluktan ölüyorum ev tum gun ziyaret cadırı gibiydi :) sahur
Bir yumurta
Bir bardak süt iftar a kadar bısey yemedim
Hem koşturmaca hemde regl oldugum anlaşılmasın diye oruç numarası yapmak zorunda kaldım :) iftar da sadece
Ikı kasık pilav
Ikı köfte
Salata ve cacık yedim
Cıss oluyor mu bilmiyorum 1 bardak fanta içtim
İftar sonrası
Cay ve kabak çekirdeği
Essah mı? Benim de çekti çokBen yesil mercimek demek istedim kiz herkes bugun yesil mercimek yemis canim cekti
Kaşıdım. Brazilyalı poposu istiyorum ama daha çook var@MiuLego bıde agırlıkla yaptın haa kız poponu kaşı maşallah
Aynen kuzum ya tansiyon yerlerde benim zaten iftara dogru bas donmeleri artıyor.. sen niye oyle oldun canımHoşgeldin canım. İkimiz de aynı . Bitkin düştük galiba :)
pammmbııkkk gibiyım şu an :)))Afiyet olsun canım
Pamuk gibiyim diyorsuun misler gibi
Galiba cıss oluyor ama menün çok güzel
Essah mı? Benim de çekti çok
Kaşıdım. Brazilyalı poposu istiyorum ama daha çook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?