Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Korhi mercemek yemeği dediğin mercimekli bulgur pilavı mı? Ben bilmiyorum mercimek yemeği ne oluyo?
Bu arada afiyet olsun canım

afıyet seker ball olaa

Az yemek miii bnde bayılırımm az yiyenlereeee
Karnı guruldayarak uyuyanlara bide
En sevdiğim
Yarin bizde yapalım
Kaptaaaannnnn
Kaaaappptaaannnnnnn @anka_misali
Ben cuma yenebilir dedim senin makarnadan bana yarın yapalım diyor beni yoldan çıkarmaya çalışıyor
Olmadı kuzum olmadı istediğim kıvamda değil. Ben squata alıştım artık ondan başlarda benim de ağrıyodu artık bana mısın demiyor. Bugün 50 tanesini ağırlıkla yaptım etkili olsun diye. İnş güzel olur :)
Valla ortalarda görünmeyince yine mi umut acaba demeye başladım sen beni kalpten götürcen ama menün harika olmuş misler gibi piremsesler gibi
Geldim mium geldim canım
Hoşgeldin ohhh
Y3ni geldim canım bugün regl sonrası ilk oructu vurdu biraz
Ah kıyamam canm birazdan kendine gelirsin. Menün iyi demi

Kızlar iyi akşamlar yorgunluktan ölüyorum ev tum gun ziyaret cadırı gibiydi :) sahur
Bir yumurta
Bir bardak süt iftar a kadar bısey yemedim
Hem koşturmaca hemde regl oldugum anlaşılmasın diye oruç numarası yapmak zorunda kaldım :) iftar da sadece
Ikı kasık pilav
Ikı köfte
Salata ve cacık yedim
Cıss oluyor mu bilmiyorum 1 bardak fanta içtim
İftar sonrası
Cay ve kabak çekirdeği

Zayiflayinca ben de kendim yapacağım inşallah. Görebilmek eziyet şuan.
ayy evde perişanlıkk ama oglumu bırakıp gidemıyorum kuafore agdayı kaynatırken içine su kaçmış bıraz aldı bıraz almadı. bacaklarımı alırken kartuşda kı agda bıttı çok gergın dakıkalardı

Ben yesil mercimek demek istedim kiz herkes bugun yesil mercimek yemis canim cekti

Eee hiçbişey yememişin ki kuzum

kızlar eşim koltukda uyuya kaldı mutfak topluycam daha off

okumadıgım 9 sayfa kaldı menumu paylaşayım.

kızlar benım kg yavaş gıtmesındekı problem cogu zaman ogun aralarını yakın tutuyorum sanırım ondan. leptın hormonu varmış onu salgılatmak lazımmış 4 saat sonra yag yakıyomuş vuucut ben hıc fırsat vermıyorum. hele bugunn hıc ama hıcc vermedım

Afiyet olsun canım
canımm benım anca geldim oglanı 9.30 10 da uyutuyorum bır gorsen halımı perısan. bugun oglen uyuttugumda da gıremedım agda ıslerını hallettım
Pamuk gibiyim diyorsuun misler gibi
Galiba cıss oluyor ama menün çok güzel
Ben yesil mercimek demek istedim kiz herkes bugun yesil mercimek yemis canim cekti
Essah mı? Benim de çekti çok
@MiuLego bıde agırlıkla yaptın haa kız poponu kaşı maşallah
Kaşıdım. Brazilyalı poposu istiyorum ama daha çook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…