Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun canım.çook light bir menü

ilk kez denedim bayildim sanki borek yedim kabak degilde :))
Malzemeler
4kabak
Peynir
4yk tam bugday unu(yulafda koyabilirsiniz un yerine )
3 yunurta birinin sarisi ustune
1kabartma tozu
2yk z.yagi(kinmasa bile olurmus)
Dereotu
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber tuz

Kabaklari rendeleyip suyunu sıkın geriye kalan tum malzemeleri katip yagli kagili tepaiye serin.ysarisini uzerine surup susam coreotu atin

Nam nam nam.

Eline sağlık canim cok guzel gorunuyor

Eylülüm karatay ara yapmaya karşı bu leptinden ötürü. Zaten doğru besleniyorsanız ara yapmanıza gerek yok diyor. Hatta 2 öğüncü mümkünse ama o bizde imkansız. 3 öğün temiz yapmayı dene cidden. Midene dinlenme şansı hiç vermiyorsun aralarda da limonlu çay sade türk kahvesi serbest. Vücudun hep yediklerini yakıp onlardan besleniyor hiç var olan yağları yakmaya fırsat kalmıyor. Yarından itibaren bi dene bakalım hem miden dinlenir..
Of of çok güzel görünüyor

Konuyla alakali diil ama nickini nerden buldun merak ettim lego bildigimiz lego mu

Evet bildiğimiz lego telafuzu çok hoşuma gidiyor miumiu yapcaktım da marka adı ya o olmaz dedim bunu ekledim sonuna
Hadi yaaa öyle marka mi varmis biomiyordummm yalniz profil resmi de nick de sanki karakterinle bütünleşmiş gibi böyle cıvıl cıvıl neşeli enercikkkk

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor beyaz oeynirmi koydun lormı bende deneyim diyorumda :) bide kalorisi azdır dimi ne kadar yedin bir öğünde

Harika görünüyor bende erindim kabak yemeği yiyorum inşallah yarın acıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…