Regl dönemindeyim. Halsizlik var bende de canım . Bir de karın ağrısı fenaAynen kuzum ya tansiyon yerlerde benim zaten iftara dogru bas donmeleri artıyor.. sen niye oyle oldun canım
Afiyet olsun canım.çook light bir menüsabah
1 cevız
koz patlıcan
yeşillık
1 dilim ekmek
1 avuç fındık
1yk peynır
zeytın 10
ara
10 kıraz
1 kayısı
oglen
fırın mucver (ilk kez yaptım foto ve tarıf atıcam)
11zeytın
ara
sutlu kahve sekersız
akşam
fırın mucver
zeytın
ara
meyve
Eveeet.Flo canım profil resmini deiştirmişsin.o kedicik hemşire mi öylle
Nam nam nam.Eki Görüntüle 2008487 ilk kez denedim bayildim sanki borek yedim kabak degilde :))
Malzemeler
4kabak
Peynir
4yk tam bugday unu(yulafda koyabilirsiniz un yerine )
3 yunurta birinin sarisi ustune
1kabartma tozu
2yk z.yagi(kinmasa bile olurmus)
Dereotu
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber tuz
Kabaklari rendeleyip suyunu sıkın geriye kalan tum malzemeleri katip yagli kagili tepaiye serin.ysarisini uzerine surup susam coreotu atin
Ayy ben bugun tediklerimden piasmanim agzim hic bos kalmadi gibi oldu sag ol canimAfiyet olsun canım.çook light bir menü
Bende onu istiyorumYoğurda katinca çiğnenmeden yutuluyor çoğu, ben sade yiyorum o yüzden. Öğütülmemis yiyince direkt vücut alıyormuş, faydası sadece kolay tuvalete çıkma oluyormuş.
Eline sağlık canim cok guzel gorunuyorEki Görüntüle 2008487 ilk kez denedim bayildim sanki borek yedim kabak degilde :))
Malzemeler
4kabak
Peynir
1kabartma tozu
Dereotu
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber tuz
Kabaklari rendeleyip suyunu sıkın geriye kalan tum malzemeleri katip yagli kagili tepaiye serin.ysarisini uzerine surup susam coreotu atin
Boyun uzun bebeimmmCanim benim senin kilona bak benimkine bak bende fit semartik
Eylülüm karatay ara yapmaya karşı bu leptinden ötürü. Zaten doğru besleniyorsanız ara yapmanıza gerek yok diyor. Hatta 2 öğüncü mümkünse ama o bizde imkansız. 3 öğün temiz yapmayı dene cidden. Midene dinlenme şansı hiç vermiyorsun aralarda da limonlu çay sade türk kahvesi serbest. Vücudun hep yediklerini yakıp onlardan besleniyor hiç var olan yağları yakmaya fırsat kalmıyor. Yarından itibaren bi dene bakalım hem miden dinlenir..sabah
1 cevız
koz patlıcan
yeşillık
1 dilim ekmek
1 avuç fındık
1yk peynır
zeytın 10
ara
10 kıraz
1 kayısı
oglen
fırın mucver (ilk kez yaptım foto ve tarıf atıcam)
11zeytın
ara
sutlu kahve sekersız
akşam
fırın mucver
zeytın
ara
meyve
Of of çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2008487 ilk kez denedim bayildim sanki borek yedim kabak degilde :))
Malzemeler
4kabak
Peynir
1kabartma tozu
Dereotu
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber tuz
Konuyla alakali diil ama nickini nerden buldunEylülüm karatay ara yapmaya karşı bu leptinden ötürü. Zaten doğru besleniyorsanız ara yapmanıza gerek yok diyor. Hatta 2 öğüncü mümkünse ama o bizde imkansız. 3 öğün temiz yapmayı dene cidden. Midene dinlenme şansı hiç vermiyorsun aralarda da limonlu çay sade türk kahvesi serbest. Vücudun hep yediklerini yakıp onlardan besleniyor hiç var olan yağları yakmaya fırsat kalmıyor. Yarından itibaren bi dene bakalım hem miden dinlenir..
Of of çok güzel görünüyor
Evet bildiğimiz lego telafuzu çok hoşuma gidiyor miumiu yapcaktım da marka adı ya o olmaz dedim bunu ekledim sonunaKonuyla alakali diil ama nickini nerden buldunmerak ettim lego bildigimiz lego mu
Hadi yaaa öyle marka mi varmisEvet bildiğimiz lego telafuzu çok hoşuma gidiyor miumiu yapcaktım da marka adı ya o olmaz dedim bunu ekledim sonuna
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor beyaz oeynirmi koydun lormı bende deneyim diyorumda :) bide kalorisi azdır dimi ne kadar yedin bir öğündeEki Görüntüle 2008487 ilk kez denedim bayildim sanki borek yedim kabak degilde :))
Malzemeler
4kabak
Peynir
1kabartma tozu
Dereotu
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber tuz
Eki Görüntüle 2008487 ilk kez denedim bayildim sanki borek yedim kabak degilde :))
Malzemeler
4kabak
Peynir
1kabartma tozu
Dereotu
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber tuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?