- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Geçen bende yaptım. .Eki Görüntüle 2008487 ilk kez denedim bayildim sanki borek yedim kabak degilde :))
Malzemeler
4kabak
Peynir
4yk tam bugday unu(yulafda koyabilirsiniz un yerine )
3 yunurta birinin sarisi ustune
1kabartma tozu
2yk z.yagi(kinmasa bile olurmus)
Dereotu
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber tuz
Kabaklari rendeleyip suyunu sıkın geriye kalan tum malzemeleri katip yagli kagili tepaiye serin.ysarisini uzerine surup susam coreotu atin
Korhinin askerleriyiiiizzzzz hepimiz kefirci korhi beslenmesiyizzzzz
Karatay diyeti outtttt
Korhi diyeti iiinnnnn
Estağfurullah canım yaa sizde harika gidiyosunuzzBende artik yani kendi kendime evham yapmaya basliyordum herkes kilo vermek icin burda ama inci de miu da korhi de fit gibiler ben obezlerü grubuna mi gitsem acep
Süper menün zümrecimMenumu vereyim
Sahur 1 kase paça çorba
1 has yumurta 5 zeytin
2 3 dilim salatalık
Iftar: 1 kase çorba
4 tane hasanpaşa köfte 2 kaşık pilav
Yoğurtlu semizotu ve salata
Ara türk.kahvesi bitki çayı
2 litre su
Bu arada bem senin resmini gördüm. . Göbek falan yoktu kiEstağfurullah canım yaa sizde harika gidiyosunuzz
Soğan salça zeytinyağı kavurup içine haşlanmış mercimek ekliyorum üzerine su kaynayıp çekince hazır canım.baharat ve tuz ekleyip servis yapıyorum.aslında herkes erişte katar buna ama cıssssKorhi mercemek yemeği dediğin mercimekli bulgur pilavı mı? Ben bilmiyorum mercimek yemeği ne oluyo?
Bu arada afiyet olsun canım
Oturunca hafiften pırtlıyo canım o da düşük bel giymekten hepBu arada bem senin resmini gördüm. . Göbek falan yoktu ki
Menün güzel şekerim.ama dediğin gibi aralarını en az 5saat olacak şekilde ayarlaaasabah
1 cevız
koz patlıcan
yeşillık
1 dilim ekmek
1 avuç fındık
1yk peynır
zeytın 10
ara
10 kıraz
1 kayısı
oglen
fırın mucver (ilk kez yaptım foto ve tarıf atıcam)
11zeytın
ara
sutlu kahve sekersız
akşam
fırın mucver
zeytın
ara
meyve
Harikaaa bnde yapıyorum bunuEki Görüntüle 2008487 ilk kez denedim bayildim sanki borek yedim kabak degilde :))
Malzemeler
4kabak
Peynir
4yk tam bugday unu(yulafda koyabilirsiniz un yerine )
3 yunurta birinin sarisi ustune
1kabartma tozu
2yk z.yagi(kinmasa bile olurmus)
Dereotu
Maydanoz
Y.sogan
Karabiber tuz
Kabaklari rendeleyip suyunu sıkın geriye kalan tum malzemeleri katip yagli kagili tepaiye serin.ysarisini uzerine surup susam coreotu atin
Allah kabul etsin canım.bnde sahur yapıyorum şu anİyi sahurlar
Biz yürüyerek geldik yarım saat sürdü
Kızlar yattı bende duş aldım sahur yapıcam
Yarında çarşıda işim var oruçken dışarı çıkmak istemiyorum ama mecburum
Güzel menü canım afiyet olsunDünkü menüm
Sahur
2 salatalık marul 2 hurma
Kıymalı menemen yumurtasız ayran
İftar
Yeşil mercimek çorba ( kıza yanımda götürdüm yemedi ben yedim )
Fırında tavuk pat ( pat yemedim )
Yoğurt salata
Kıyamam sana :) bir gün bir gün yeme işte yavaş yavaş canın istemez bile@MiuLego dayanamadım bi dilim tam tahıllı ekmek yedim sahurda.. acaip vicdan yapıyorum. . Sanki koca bir pide yedim :))
Kız öyle göbeği çıkmayan mı varOturunca hafiften pırtlıyo canım o da düşük bel giymekten hep
Evet canim bakalim bugun oyle beslenmeyi deniycemdiyetimde yeni bir baslangic bugunEylülüm karatay ara yapmaya karşı bu leptinden ötürü. Zaten doğru besleniyorsanız ara yapmanıza gerek yok diyor. Hatta 2 öğüncü mümkünse ama o bizde imkansız. 3 öğün temiz yapmayı dene cidden. Midene dinlenme şansı hiç vermiyorsun aralarda da limonlu çay sade türk kahvesi serbest. Vücudun hep yediklerini yakıp onlardan besleniyor hiç var olan yağları yakmaya fırsat kalmıyor. Yarından itibaren bi dene bakalım hem miden dinlenir..
Of of çok güzel görünüyor
O sabah sporu başlasınGunaydinlar kizlaaaar
Simdi sütlerimizi içip hali sahaya gidiyoruz maç yapmaya
Kesinlikle far edecekEvet canim bakalim bugun oyle beslenmeyi deniycemdiyetimde yeni bir baslangic bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?