Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor beyaz oeynirmi koydun lormı bende deneyim diyorumda :) bide kalorisi azdır dimi ne kadar yedin bir öğünde
Canim ben yarim yagli tulum peyniri vardi onsan koydum sen evde varaa lor peyniri koy daha da kalorisi duser. Tabi az kalorisi kabak var icinde sonucda borek gibi oldu cok lezzetli ben kendimi tutamadim 6 dilim yedim bir ogunde bir dikimi kac kaloriye takamul esiyor bilemiyorum

Seninkide cok huzel gorunuyo canim sen neler koydun icine

@MiuLego dayanamadım bi dilim tam tahıllı ekmek yedim sahurda.. acaip vicdan yapıyorum. . Sanki koca bir pide yedim :))
Ekmek ye canım ya rahat ol. Ben izin veriyorum. Diyetisyene giderken günde 8 dilim ekmek hakkım vardı. Daha çorba içmezsem leblebi yemezsem 1 er dilim daha ekleyebilirsin demişti

Seninkide cok huzel gorunuyo canim sen neler koydun icine
4 kabak rendeledim iyice suyunu sıktım. 2 yumurta galiba. . 2 kaşık un.. kabartma tozu. . 1 parça peynir. .maydanoz. . Tuz.. kaşıkla yağlı kağıda koyup yaydım.. 3 tane yedim bende. . Abartmıyim dedim yağ hiç koymadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…