- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Canim ben yarim yagli tulum peyniri vardi onsan koydum sen evde varaa lor peyniri koy daha da kalorisi duser. Tabi az kalorisi kabak var icinde sonucda borek gibi oldu cok lezzetli ben kendimi tutamadim 6 dilim yedim bir ogunde bir dikimi kac kaloriye takamul esiyor bilemiyorumEllerine sağlık çok güzel görünüyor beyaz oeynirmi koydun lormı bende deneyim diyorumda :) bide kalorisi azdır dimi ne kadar yedin bir öğünde
Sade kabak yemegi kalorisi ne kadar az yaa ole yemek daha hafif tabiHarika görünüyor bende erindim kabak yemeği yiyorum inşallah yarın acıkmam
Seninkide cok huzel gorunuyo canim sen neler koydun icineGeçen bende yaptım. .Eki Görüntüle 2008550 alttaki humus. . Yemek yarışmasındaki resim vardı..
Bende yağlı kağıda küçük küçük kaşık yardımı ile koyarak yaptım. Seninde eline sağlık canım. . Ben senin usulle de denemiştim önceden.. bile böle dene..
Ekmek ye canım ya rahat ol. Ben izin veriyorum. Diyetisyene giderken günde 8 dilim ekmek hakkım vardı. Daha çorba içmezsem leblebi yemezsem 1 er dilim daha ekleyebilirsin demişti@MiuLego dayanamadım bi dilim tam tahıllı ekmek yedim sahurda.. acaip vicdan yapıyorum. . Sanki koca bir pide yedim :))
8 dilim miEkmek ye canım ya rahat ol. Ben izin veriyorum. Diyetisyene giderken günde 8 dilim ekmek hakkım vardı. Daha çorba içmezsem leblebi yemezsem 1 er dilim daha ekleyebilirsin demişti
Ben de iki gün haşlanmış mercimek yiyeyim diyorum bakalım. Daha-300 deyim. 1.8 hedef koymuştumSahur tamamdır ve son iki gün
Bu iki günde iftarlar süper hafif olacak ve inşallah eksiye gececem (su an sabitim)
Aynen yaa ben uymadım listeye veremedim arkadaşım harfi harfine uydu haftada 1.5 kilo yağ vere vere zayıfladı. Ramazandan sonra tekrar gideceğim ama uyacağım bu sefer.8 dilim mi
Ankacim rakibemmm bugün nasilsin nasil hissediyosun kendiniAynen yaa ben uymadım listeye veremedim arkadaşım harfi harfine uydu haftada 1.5 kilo yağ vere vere zayıfladı. Ramazandan sonra tekrar gideceğim ama uyacağım bu sefer.
Halsizlik devam ediyor canım ya. Yataktan çıkasım yok. Sen nasılsın.Ankacim rakibemmm bugün nasilsin nasil hissediyosun kendini
Geldim kaptan.. teşekkür ederim içim rahatladı. . Miu 1 dilim ekmeğime taktı ya. . Sanki sıcak sıcak pide yiyorum :))Huuu herkes nerdeee muhabbet etseydik azcık
4 kabak rendeledim iyice suyunu sıktım. 2 yumurta galiba. . 2 kaşık un.. kabartma tozu. . 1 parça peynir. .maydanoz. . Tuz.. kaşıkla yağlı kağıda koyup yaydım.. 3 tane yedim bende. . Abartmıyim dedimSeninkide cok huzel gorunuyo canim sen neler koydun icine
Sen bakma miuya kendi yolu kısa. Bizim yolumuz uzun. Herşeyi kısarsak ilerde duraklamaya girince kısacak bişey kalmaz hem de çabuk sıkılırız.Geldim kaptan.. teşekkür ederim içim rahatladı. . Miu 1 dilim ekmeğime taktı ya. . Sanki sıcak sıcak pide yiyorum :))
Mucver değil mi bu canım.4 kabak rendeledim iyice suyunu sıktım. 2 yumurta galiba. . 2 kaşık un.. kabartma tozu. . 1 parça peynir. .maydanoz. . Tuz.. kaşıkla yağlı kağıda koyup yaydım.. 3 tane yedim bende. . Abartmıyim dedimyağ hiç koymadım..
Ne banı canım yemeyin ban falan. Uymayın kimseye. Ne gerek var. Ama yerseniz de yapacak bişey yok cumaya denk gelirse bildirimde bulunmadı yazılıp bir sonraki hafta yüzde ikiye bölünecek
Evet fırın Mücver. . Çok beğendim ben.. arkadaş düz tepsiye yayıp dilimlemiş.. ben porsiyonluk yaptım da onu anlatıyordum..Mucver değil mi bu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?