- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben şimdiye kdr 2 kez yedim o da hep aynı kişi ile polemiğe girdim diye. . Yok dikkat ediyorum ama merak ettimNe banı canım yemeyin ban falan. Uymayın kimseye. Ne gerek var. Ama yerseniz de yapacak bişey yok cumaya denk gelirse bildirimde bulunmadı yazılıp bir sonraki hafta yüzde ikiye bölünecek
4 kabak rendeledim iyice suyunu sıktım. 2 yumurta galiba. . 2 kaşık un.. kabartma tozu. . 1 parça peynir. .maydanoz. . Tuz.. kaşıkla yağlı kağıda koyup yaydım.. 3 tane yedim bende. . Abartmıyim dedimyağ hiç koymadım..
Ben eskiden çok takışırdım. Sürekli mahpustaydımBen şimdiye kdr 2 kez yedim o da hep aynı kişi ile polemiğe girdim diye. . Yok dikkat ediyorum ama merak ettim
Hem halsiz hem muhabbet istiyor :)Huuu herkes nerdeee muhabbet etseydik azcık
hala takığımGeldim kaptan.. teşekkür ederim içim rahatladı. . Miu 1 dilim ekmeğime taktı ya. . Sanki sıcak sıcak pide yiyorum :))
O korkudan ben de hiç girmiyorum bdv ye. Cep numarası olsa nolur nolmaz diye cepten söylese öyle bi durumda kabul olmuyor mu anka
Gözüm üzerinizde heeepsini duydumSen bakma miuya kendi yolu kısa. Bizim yolumuz uzun. Herşeyi kısarsak ilerde duraklamaya girince kısacak bişey kalmaz hem de çabuk sıkılırız.
Ben kabak sevmiyorum maalesef. Yiyemiyorum
Yap cnm.. ben geçen yaptım. . 1 kase çorba ve 3 Mücver yedim.. doydum hemde midem rahatsız olmadı. .Bugun bende yapayim kabak yapcaktim zaten fikir oldu :)
Fırında kabak Mücver de kabak olduğu hiç belli değil.. oğlum börek diye yiyordu kabak olduğunu öğrendi bıraktı yemeyi..Ben kabak sevmiyorum maalesef. Yiyemiyorum
Bende kimseye hakaret falan etmem ama bi üye taktı bana.. 2 kez onun yüzünden ban yedimBen eskiden çok takışırdım. Sürekli mahpustaydım
Bi ara verdim KK ya 3 sene falan hiç girmedim. Şimdi kendi halimde takılıyorum
İşte boş boş yatmayayım dediydimHem halsiz hem muhabbet istiyor :)
O korkudan ben de hiç girmiyorum bdv ye. Cep numarası olsa nolur nolmaz diye cepten söylese öyle bi durumda kabul olmuyor mu ankaAnka ? Kural vardır belki bilmiyorum merak ettim
Gözüm üzerinizde heeepsini duydum
Kız napim ya?? Sıcacık pide varken 1 dilim minicik o da ya hiç görmedin mi.. uno nun tam tahıllı ekmeği. . İncecik bişi.. o kadar da olsun artık..Hem halsiz hem muhabbet istiyor :)
hala takığım
O korkudan ben de hiç girmiyorum bdv ye. Cep numarası olsa nolur nolmaz diye cepten söylese öyle bi durumda kabul olmuyor mu ankaAnka ? Kural vardır belki bilmiyorum merak ettim
Gözüm üzerinizde heeepsini duydum
Biliyorum ben de çok yapıyorum da ben sevmiyorum. Oğlun gibi psikolojik belki deFırında kabak Mücver de kabak olduğu hiç belli değil.. oğlum börek diye yiyordu kabak olduğunu öğrendi bıraktı yemeyi..
Kimki o merak ettim.Bende kimseye hakaret falan etmem ama bi üye taktı bana.. 2 kez onun yüzünden ban yedim
hııı hep burdayım işi gücü bıraktım aranızda kouştuklarınızda gözüm kulağımİşte boş boş yatmayayım dediydim
Olur canım telefondan da bildirim yapılabilir.
Aaa sen burda mıydın
Sahur yok dimi yineÇok acıktım ya akşam zor olacak bu gün
Anka benim kardeşimi üye yaptırdım. . Gel illa 12.gruba diye bi türlü ikna edemedim.. öyle bişey olsa ona yazdırırım kilo bildirimini..İşte boş boş yatmayayım dediydim
Olur canım telefondan da bildirim yapılabilir.
Aaa sen burda mıydın
GıybetKimki o merak ettim.
hııı hep burdayım işi gücü bıraktım aranızda kouştuklarınızda gözüm kulağım
kızlar isteyen özelden bana atabilir no sunu böyle ban lı durumlarda ya da ne biliyim zor durumda kalan olunca yazabilir cepten ben de anka'ya bildiririm. En azından hem kendinizi hem takımı kurtarırız. Çünkü bildirim olmazsa bir sonraki hafta da yüzdeniz 2 ye bölünüyor sanırım çok sinir bozucu olur
Canım kardeşinin uyeliğini mune veya kazene bildir mutlaka. Sonra ikinci üyelik diye gümbürtüye gidiliyor.Anka benim kardeşimi üye yaptırdım. . Gel illa 12.gruba diye bi türlü ikna edemedim.. öyle bişey olsa ona yazdırırım kilo bildirimini..
Bacım diyorum gel acaip motive olursun. . O mesala bi süre tutuyor kendini istediği kiloya geliyo sonra bırakıyor.. yapamam öyle diyo. . Yaparsın acaip motive olursun diyorum.. 164e 60 kilo fln.. 53 olmak istiyo.. aynı @MiuLego nun başlangıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?