Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kimki o merak ettim.
Boşver anka.. görür gelir yine tartışırız.. öyle pek bilinen biri diil.. benim eski bi konum var mahkeme diye.. 13 yaşında bi kız eşim için beni takip etti bi kere falan diye polise gitti.. taciz davası açıldı.. sonra bende buraya konu açtım.. başka bir konuda sen sapığın karısısın tarzı yorum yaptı. Sonra kızın psikolojisi nin bozuk olduğu fln ortaya çıktı. . Özür diledi mahkemede ailesi. .bende yine konu açtım çünkü ilk konudq çok üstüme geldiler. . Bu sefer illa bana beraat kağıdı at helallik isticem diye tartıştık. . Bi daha da ban yedim..

Biliyorum ben o konuyu da senin miydi o konu. Konu sahiplerini hatırlayamıyorum pek. Geçmiş olsun canım.

Biliyorum ben o konuyu da senin miydi o konu. Konu sahiplerini hatırlayamıyorum pek. Geçmiş olsun canım.
Bendim ben burdan önce hep bdv deydim.. Yorum yapmış mıydın?? O zaman çok üstüme geldiler boşan diye.. eşimle aramız pek iyi değil ama bu konu çok farklı..

Aynen börek gibi duruyor o yüzden baya cezbedici deneyim bakalım

Yasak canım niye açık açık yazıyorsun özelden iste bari.
yasak mı bilmiyordum ki ya
Canım kardeşinin uyeliğini mune veya kazene bildir mutlaka. Sonra ikinci üyelik diye gümbürtüye gidiliyor.

Çeyrek tost yemiştim. Baya çay içtim.
çok az yemişsin kaptan ama en azından yemişsin. Bazen hiç yemiyosun sanırım. Allah sabır versin saat hemen 20:30 olsun :)
Öfffffffffff herkes de klavyesinin başında bi artist oluyor. Boşveeeeerrrr ban yemeye değmez takma hiç.

sende bana atabilirsin kuzucum mium

Bir sonrakine bende hic yag koymayacagim daha once yapmafigim icin onlem olsun diye eklemistim. Ne saglikli vr lezzetli bir yiyecekmis daha once niye mahrum kaldiysam

Kizlar kahvaltimi ekleyim aksam toptan yazarim yine unutuyorum yoksa
19.30 sin lokmami yedim
Rafadan yumurta beyazi(sarisini esime verdim)
4dilim mucver
10zeytin
1 kase yogurt

Bugun 4 saat ara vericem o yuzden yigurt yedim tok tutsun diye saat 12 2.5saat gecti ben aciktim ama bekliycem bide boyle deniycem bakalim Korhilalp canim sen de bole yapiyosun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…