Çeyrek tost yemiştim. Baya çay içtim.Sahur yok dimi yine
Boşver anka.. görür gelir yine tartışırız.. öyle pek bilinen biri diil.. benim eski bi konum var mahkeme diye.. 13 yaşında bi kız eşim için beni takip etti bi kere falan diye polise gitti.. taciz davası açıldı.. sonra bende buraya konu açtım.. başka bir konuda sen sapığın karısısın tarzı yorum yaptı. Sonra kızın psikolojisi nin bozuk olduğu fln ortaya çıktı. . Özür diledi mahkemede ailesi. .bende yine konu açtım çünkü ilk konudq çok üstüme geldiler. . Bu sefer illa bana beraat kağıdı at helallik isticem diye tartıştık. . Bi daha da ban yedim..Kimki o merak ettim.
Başka şehirde yaşıyoruz. .Canım kardeşinin uyeliğini mune veya kazene bildir mutlaka. Sonra ikinci üyelik diye gümbürtüye gidiliyor.
Biliyorum ben o konuyu da senin miydi o konu. Konu sahiplerini hatırlayamıyorum pek. Geçmiş olsun canım.Boşver anka.. görür gelir yine tartışırız.. öyle pek bilinen biri diil.. benim eski bi konum var mahkeme diye.. 13 yaşında bi kız eşim için beni takip etti bi kere falan diye polise gitti.. taciz davası açıldı.. sonra bende buraya konu açtım.. başka bir konuda sen sapığın karısısın tarzı yorum yaptı. Sonra kızın psikolojisi nin bozuk olduğu fln ortaya çıktı. . Özür diledi mahkemede ailesi. .bende yine konu açtım çünkü ilk konudq çok üstüme geldiler. . Bu sefer illa bana beraat kağıdı at helallik isticem diye tartıştık. . Bi daha da ban yedim..
Hımmm tamam o zamanBaşka şehirde yaşıyoruz. .
Bendim benBiliyorum ben o konuyu da senin miydi o konu. Konu sahiplerini hatırlayamıyorum pek. Geçmiş olsun canım.
Aynen börek gibi duruyor o yüzden baya cezbedici deneyim bakalımCanim ben yarim yagli tulum peyniri vardi onsan koydum sen evde varaa lor peyniri koy daha da kalorisi duser. Tabi az kalorisi kabak var icinde sonucda borek gibi oldu cok lezzetli ben kendimi tutamadim 6 dilim yedim bir ogunde bir dikimi kac kaloriye takamul esiyor bilemiyorum
yasak mıYasak canım niye açık açık yazıyorsun özelden iste bari.
Canım kardeşinin uyeliğini mune veya kazene bildir mutlaka. Sonra ikinci üyelik diye gümbürtüye gidiliyor.
çok az yemişsin kaptan ama en azından yemişsin. Bazen hiç yemiyosun sanırım. Allah sabır versin saat hemen 20:30 olsun :)Çeyrek tost yemiştim. Baya çay içtim.
Öfffffffffff herkes de klavyesinin başında bi artist oluyor. Boşveeeeerrrr ban yemeye değmez takma hiç.Boşver anka.. görür gelir yine tartışırız.. öyle pek bilinen biri diil.. benim eski bi konum var mahkeme diye.. 13 yaşında bi kız eşim için beni takip etti bi kere falan diye polise gitti.. taciz davası açıldı.. sonra bende buraya konu açtım.. başka bir konuda sen sapığın karısısın tarzı yorum yaptı. Sonra kızın psikolojisi nin bozuk olduğu fln ortaya çıktı. . Özür diledi mahkemede ailesi. .bende yine konu açtım çünkü ilk konudq çok üstüme geldiler. . Bu sefer illa bana beraat kağıdı at helallik isticem diye tartıştık. . Bi daha da ban yedim..
Yok ben okuyucuyum pek yorum yapmam.Bendim benburdan önce hep bdv deydim.. Yorum yapmış mıydın?? O zaman çok üstüme geldiler boşan diye.. eşimle aramız pek iyi değil ama bu konu çok farklı..
Allah seni.. sen ne zmdır üyesin.. nerden buldun kk yı? ? Ona göre cevap verim :))bdv ne ban ne noluyor ben nerdeyim
21 mart 2016 imiş ne bileyim diyet falan yazarken internetten buldum galibaAllah seni.. sen ne zmdır üyesin.. nerden buldun kk yı? ? Ona göre cevap verim :))
hııı hep burdayım işi gücü bıraktım aranızda kouştuklarınızda gözüm kulağım
kızlar isteyen özelden bana atabilir no sunu böyle ban lı durumlarda ya da ne biliyim zor durumda kalan olunca yazabilir cepten ben de anka'ya bildiririm. En azından hem kendinizi hem takımı kurtarırız. Çünkü bildirim olmazsa bir sonraki hafta da yüzdeniz 2 ye bölünüyor sanırım çok sinir bozucu olur
Bir sonrakine bende hic yag koymayacagim daha once yapmafigim icin onlem olsun diye eklemistim. Ne saglikli vr lezzetli bir yiyecekmis daha once niye mahrum kaldiysam4 kabak rendeledim iyice suyunu sıktım. 2 yumurta galiba. . 2 kaşık un.. kabartma tozu. . 1 parça peynir. .maydanoz. . Tuz.. kaşıkla yağlı kağıda koyup yaydım.. 3 tane yedim bende. . Abartmıyim dedimyağ hiç koymadım..
Sunun şurasında 1.8 e ne kalmış canııımmmmBen de iki gün haşlanmış mercimek yiyeyim diyorum bakalım. Daha-300 deyim. 1.8 hedef koymuştum
Aynen ben de öyle düşünüyorumSunun şurasında 1.8 e ne kalmış canııımmmm
Ankacimmmm ben bugün kabak ve yogurt yicemmm haberin olaaa sindirimi kolay tok tutuyor kalorisi hiç bir şey..Aynen ben de öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?