Yok canim ben sahur yapamiyorum aksam yatarken kefir icmeyi deniyecemEe akşam yemeği yok şimdi de. Sporlar süper.
Sahur çok hafif olmuş, spor güzel. Darısı bana.
Diger öğün/öğünler yok mu?
Bende de sis var ama benimki galiba wc denBilmiyorum. Ödem var sanırım. Ben de anlamadım.
İncir ve kabakla hallettim sorunumu ama cumadan korkar oldum. Akşam erken yiyip cuma öğlen tartilayim bakalım nasıl olacak.Bende de sis var ama benimki galiba wc den
Taze zencefille mı yaptın?Bende de var neden bilmiyorum. Tarçınlı zencefilli su yaptım 1 lt onu içiyorum sahura kadar bitiririm.
Siz de cozutcak yer arıuonuz hemen haaa. 80 squat yaptım kimse benim de canım squat çekiyor demedi
Saydıklarını hiç yemedim biliyor musun kaptan böyle yaparsa bu garip üyeler ne yapsın
Yok kok zencefil mi deniyor ne ondan.Taze zencefille mı yaptın?
Nasıl yapıyorsun?Yok kok zencefil mi deniyor ne ondan.
Spor yapmıyacaktım bugün aslında dayanamadım yaptım onuda yazayım :)
20 dk combat fitness
50 squat
50 mekik
100 jumping jacks
100 mountain climbing
300 ip
Çok güzel hafif menü afiyet olsun :) sporuna ayrıca bayıldım:)Kizlar menumu yaziyorum
Sahur; 1 haslanmis yumurta 1.5 lt su
Iftar; soğanlı, biberli kiyma, domates, bir dilim karpuz, çoban salata sahura kadarda 2 lt su
Spor; sabah 7-9arasi hali sahada kosturmaca, aksam 5:30-6 arasi tempolu yürüyüş bebek arabasıyla yokuşlardan inmeli çıkmalı
Gayet güzel az kalorili afiyet olsun:)Sabah 9
2 kuru incir
10.30
1 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 yk lor
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 küçük salatalık
Öğlen 14
1 hurma
2 kuru incir
1 bardak süt
19 Akşam
1 kase marul domates salata
1 kase kabak yemeği
Pide avuç kadar
1.5 bardak ayran.
Gün içinde 1 yk keten tohumu
1 bardak kekikli yeşil çay.
2.5 lt su.
Evet canim gercekten çok eglenceli oluyor teşekkür ederim bu arada yalnizzz bu saat olunca pert oluyorum sabahin 6bucugundan beri uyanik olup sürekli hareket halindeyimEn cok senin sporunu begeniyorum
Alt kattaki yakında çıldırıp gelecek diye korkuyorum
Çocuklar uyusun ben de yapacağım.
Hafif guzel bir menü olmuş canım, diyetisyenlerinki gibi sankiSabah 9
2 kuru incir
10.30
1 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 yk lor
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 küçük salatalık
Öğlen 14
1 hurma
2 kuru incir
1 bardak süt
19 Akşam
1 kase marul domates salata
1 kase kabak yemeği
Pide avuç kadar
1.5 bardak ayran.
Gün içinde 1 yk keten tohumu
1 bardak kekikli yeşil çay.
2.5 lt su.
Gelmez inşallah. Ben zemin kattayım istediğim gibi hoplayıp zıplıyorum.Alt kattaki yakında çıldırıp gelecek diye korkuyorum
Neredesin sen 20 sayfa biriktirdinKilar 20 sayfa var okumadigimm naptinizz giiizzzz aboowww
Hilalim yemedim valla birazdan ogunlerimi yazicam yanliz yeni bir soru ile karsundatimİlk zamanlar acıkırsın canım alışık değilsin ya 1 avuç ceviz ya da çiğ kuruyemiş yiyebilirsin 1 kez 2 öğün arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?