Aynı şeyi ben de düşündüm
30 kilo mu verdin yeni dikkat ettim ne kadar zamanda harikasin
13ekim 2016dan bu yana canım.
8 ay oldu karatayla devam..
Ama çooook spor yaptım geçen aya kadar
Tatilden sonra eski tempomla spora devam etcem inşallah
Hepimizin oluyor öyle haftadı hiç de hüzünlü olmaPro miuuu iş başında
Cnm dediğin gibi koruma olsun yerleşsin daha iyi ama takıma pek katkım olmadı ya hüzünlüyüm azcık
Hahaha evet çok hoşuma gittiCanım sorma Merhaba yazmışım tamam yazacaktımmmm
Ay sorma kızılay çok kalabalık korktumHem bizi hem servisi unutma miuu trafiğe kaldın şimdi
Iftar saati yaklastiya trafik de yoğundur Allah yardimcin olsun miumHepimizin oluyor öyle haftadı hiç de hüzünlü olma
Hahaha evet çok hoşuma gitti
Ay sorma kızılay çok kalabalık korktum
Ya bende kalkacam masayi hazirlamaya gidemiyorumSeni beklerken ben kilo verdimhippotalamus
Sağol kuzum kızılaydan çok tırsarım hep zatenIftar saati yaklastiya trafik de yoğundur Allah yardimcin olsun mium
Sen git o anca gelirYa bende kalkacam masayi hazirlamaya gidemiyorum
Tebrik ederim seniiiiiiBen tartıldım
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 62.8
Fark _500
Benim ilk hedefim 63 tu bu arada ay 63 mu kaldı ayooolll
Vay ilk hedefler asılmış darisi basimizaBen tartıldım
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 62.8
Fark _500
Benim ilk hedefim 63 tu bu arada ay 63 mu kaldı ayooolll
Benimde ilk hedefim 69 ve 1 kilo kaldiTebrik ederim seniiiiiiharikasın insanın hedeflerine adım adım ulaşması harika bir duygu dimi
2 güne 1 kilo veriyorsun zaten. Demek ki pazartesi ilk hedefine ulaşmış olcaksın incimBenimde ilk hedefim 69 ve 1 kilo kaldi
Tişikkirlir
K3sinlikle canım hepimiz ulaşalım inşallah:)Tebrik ederim seniiiiiiharikasın insanın hedeflerine adım adım ulaşması harika bir duygu dimi
Yooo bebeem genelde olan şey bu zaten istiyorum istiyorum dersin hoooopbi bakıyorum yapmışsın hiç şaşmadım o yüzden ama gene baya bi süre direndin o yüzden tebrik ederim tabiikiTişikkirlirkafama takıp hemen yapmadım ama baya dayandım başarı değil mi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?