Tebrikleeeer darısı ellilereBen tartıldım
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 62.8
Fark _500
Benim ilk hedefim 63 tu bu arada ay 63 mu kaldı ayooolll
Hahahaha ama çok şirin oldu nasıl mutlu oldumYooo bebeem genelde olan şey bu zaten istiyorum istiyorum dersin hoooopbi bakıyorum yapmışsın hiç şaşmadım o yüzden ama gene baya bi süre direndin o yüzden tebrik ederim tabiiki
Bence de iyi dayandın. Bu pro üyelik çıktı haftasına aldım benTişikkirlirkafama takıp hemen yapmadım ama baya dayandım başarı değil mi benim için
Kizlarrr sabah 6 40 tan beri disarilardayim desem abarti olmaz eve tam anlamiyla 6 da girdim yani arada ufakligi uyutmak icin ikisinin karnini doyurmak icin girdim .. her neyse ben cok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi cok enerji harcadım bugün ama hemen hemen bir haftadir bu sekilde ve giden kilo kaybi dehşet vericibir haftanin birikimini bir gunde cikardim kim merak ediyoo bakiiim çok pisim yaaaa
Kizlarrr sabah 6 40 tan beri disarilardayim desem abarti olmaz eve tam anlamiyla 6 da girdim yani arada ufakligi uyutmak icin ikisinin karnini doyurmak icin girdim .. her neyse ben cok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi cok enerji harcadım bugün ama hemen hemen bir haftadir bu sekilde ve giden kilo kaybi dehşet vericibir haftanin birikimini bir gunde cikardim kim merak ediyoo bakiiim çok pisim yaaaa
Hahaha bugün kuzum ücretini eft yaptım hesaba hemen oldu gün içinde yaşasın
Valla daha olmasam çatlardım ben. Ya zaten bu pro gelirinin öğrencilere harcandığını bilsem şimdiye çoooktan olurdumBence de iyi dayandın. Bu pro üyelik çıktı haftasına aldım ben2008 miydi 2009 muydu bilmiyorum
Su anki kilommm ac karnina 60.5Hahahhaha yapma sily anka kalpten gidecekkkkk bak zaten alerjisi falan iyice kaşınacak kıyamam ona
Söyleee
Tamm cnm.üzülmem inş haftaya telafi edicemHepimizin oluyor öyle haftadı hiç de hüzünlü olma
Hahaha evet çok hoşuma gitti
Ay sorma kızılay çok kalabalık korktum
Ayyy zümremmm Süpersin canım!!!Ben tartıldım
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 62.8
Fark _500
Benim ilk hedefim 63 tu bu arada ay 63 mu kaldı ayooolll
Ayyy sily harikaSu anki kilommm ac karnina 60.5
Şekerim menün süper ama eti puf yerine kuru meyve tercih et bence paketli gıdalar cısssssssKizlar menüm dunle ayni
1 kase corba
1 tabak yesil mercimek
1 kucuk karniyarik
Cacik
Kahve yanina eti puf
Su 2 litre
Spor 6000 adim
Aksamda leslie yaparim
Biliyorum korhicim zaten o yüzden çok korktum ama eve girdim şükürTamm cnm.üzülmem inş haftaya telafi edicem
Kızılayda chp yürüyüşü vardı ya aman dikkat et miucum
Kahvenin yanina bitter yoktu bende onu yedim cisss biliyorumŞekerim menün süper ama eti puf yerine kuru meyve tercih et bence paketli gıdalar cısssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?