Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlarrr sabah 6 40 tan beri disarilardayim desem abarti olmaz eve tam anlamiyla 6 da girdim yani arada ufakligi uyutmak icin ikisinin karnini doyurmak icin girdim .. her neyse ben cok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi cok enerji harcadım bugün ama hemen hemen bir haftadir bu sekilde ve giden kilo kaybi dehşet verici bir haftanin birikimini bir gunde cikardim kim merak ediyoo bakiiim çok pisim yaaaa

Hahahhaha yapma sily anka kalpten gidecekkkkk bak zaten alerjisi falan iyice kaşınacak kıyamam ona

Söyleee

Anaaa @MiuLego sen hangi ara pro oldun la ben de istiyoruuuuum
Hahaha bugün kuzum ücretini eft yaptım hesaba hemen oldu gün içinde yaşasın
Bence de iyi dayandın. Bu pro üyelik çıktı haftasına aldım ben 2008 miydi 2009 muydu bilmiyorum
Valla daha olmasam çatlardım ben. Ya zaten bu pro gelirinin öğrencilere harcandığını bilsem şimdiye çoooktan olurdum

Kizlar menüm dunle ayni
1 kase corba
1 tabak yesil mercimek
1 kucuk karniyarik
Cacik
Kahve yanina eti puf
Su 2 litre
Spor 6000 adim
Aksamda leslie yaparim
Şekerim menün süper ama eti puf yerine kuru meyve tercih et bence paketli gıdalar cısssssss

Kızlar eve bi girdim ablam ddaha masada bir masa kurmuş kahvaltılık bi de gözleme yapmış ev misssss gibi gözleme kokuyor. Her yer çıldırıcam ya bu can istemesi de değil başka bişey daha daha daha üstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…