Bugunku kilonu yaz ye bence abartmadan sporla telafi edersin hep acsin zatenKızlar eve bi girdim ablam ddaha masada bir masa kurmuş kahvaltılık bi de gözleme yapmış ev misssss gibi gözleme kokuyor. Her yerçıldırıcam ya bu can istemesi de değil başka bişey daha daha daha üstü.
Ahahaaa nerdeee yapsamdida yeseydimmm ama yapamadim ve yiyemedim çünkü eve giremedim
Sanki tok karna çok olcak der gibisin silyhınharca yicem iftarda der gibisin
Onsallah geri almam evet yaaa cok mutluyum sipalar beni zayiflatiyoooorAyyy sily harika
Maşallah canım nasıl güzel veda etmişsin kilocuklara
Kesinlikle.. ac karnina .. ben bi de sey demeyi unuttum benim ufak oglum kucagimda sallayarak uyuyor maalesef tam iftardan once uyutuyorum ki rahat rahat iftarımı yapabileyim diye ac karnina o da cok yoruyor beni terledigim bile oluyorsabah sporlarinin faydasi
Bugün cuma olsa zaten yerdim onu sporla yok ederim her türlü de ama bugün perşembeBugunku kilonu yaz ye bence abartmadan sporla telafi edersin hep acsin zaten
O saatte uyutma yazık çocuğu yaKesinlikle.. ac karnina .. ben bi de sey demeyi unuttum benim ufak oglum kucagimda sallayarak uyuyor maalesef tam iftardan once uyutuyorum ki rahat rahat iftarımı yapabileyim diye ac karnina o da cok yoruyor beni terledigim bile oluyor
O saatte uyutma yazık çocuğu ya
Kızlar eve bi girdim ablam ddaha masada bir masa kurmuş kahvaltılık bi de gözleme yapmış ev misssss gibi gözleme kokuyor. Her yerçıldırıcam ya bu can istemesi de değil başka bişey daha daha daha üstü.
Ben tartıldım
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 62.8
Fark _500
Benim ilk hedefim 63 tu bu arada ay 63 mu kaldı ayooolll
Benimde ilk hedefim 69 ve 1 kilo kaldi
Su anki kilommm ac karnina 60.5
Sahur 1 haşlanmış yumurta, 1.5 lt su
Iftar , firinda kabak mücver, yoğurt,
Su ; yatana kdar hedef 2 lt
Spor çocuklarla sabah 6 bucuktan beri kosturmacalar kosturmacalarrrr
Canım Ramazan'da eşim çorba börek salata ister hep ben hergün ona ya fırında yada gözleme gibi börek yaparım bu yıl ben yemedim
Benim çektiğim acıları düşün
Harika incii spor da var yarına daha da eksi çıkacaksınKizlar menüm dunle ayni
1 kase corba
1 tabak yesil mercimek
1 kucuk karniyarik
Cacik
Kahve yanina eti puf
Su 2 litre
Spor 6000 adim
Aksamda leslie yaparim
Yaaaa oruç tutup bu kadar az yiyeni ilk kez görüyorum vallaSahur 1 haşlanmış yumurta, 1.5 lt su
Iftar , firinda kabak mücver, yoğurt,
Su ; yatana kdar hedef 2 lt
Spor çocuklarla sabah 6 bucuktan beri kosturmacalar kosturmacalarrrr
Nasıl hafif nasıl güzel menüüüBende menümü yazayım
Sahur
Kabak yemeği 1 kase çorba ayran domates salatalık 2 hurma
Akşam
Çorba salata 1 hurma
2,5 lt su
3 mil lesie
40 mekik
50 twister
Kahvaltı 08:00
1 bardak süt
Yarım muz, 1 dilim ananas
1 ceviz
Öğle 14:10
3 yk lorlu erişte
Zeytin,peynir,domates
16:15 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem
Akşam 17:20
2 yk yoğurda 1 çk keten tohumu, yarım elma karışımı
Peynir
Su: 3 lt
Spor:
60 dk yürüyüş bandı yürüyüş
30 dk yürüyüş
Sahurda yiyorum tok tutsun diye iftarda bugün yemedim unuttumHarika incii spor da var yarına daha da eksi çıkacaksın
Yaaaa oruç tutup bu kadar az yiyeni ilk kez görüyorum vallakarnın dorsa gözün doymaması lazım böyle yiyince tabi gider kilolar nazar değmesin
Nasıl hafif nasıl güzel menüüü
Sahurda hurma var iftarda yoknasıl iş bu. Sporu da yapmışsın oooh vicdanen rahat.
Canım sen kilo bildirimi yapmadın? Oruçsun bugün yapman lazımdı iftardan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?