Teşekkür ederim canım benimtevafuk55 doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu yaşlara ailenle bizimle inşallah. Tabii başka topiklerde inşallah.
İki olsa evlendircen yaniben ce de çok küçük
kız nereye evlendireyim bitane
sağol kaptanVayyy maşallah yakışıklıya
Omur boyu zayıflama topiklerinde mi yazacağız. Beraber yaşlanalım ama başka topiklerde inşallah.Teşekkür ederim canım benimbaşka topikler ne kız, bura dışında tek yere yazıyorum orada benim kk de ilk başladığım yer emektar yani
Dolapta iki dilim pasta b3kliyir biri benim içindi, ama yemedim bugünde yem3yi düşünmüyorum canım, arkadaşlar pastayla sürpriz yaptılar ama gündüz oructum zaten akşam da yeğenlerime ve çocuklarıma yedirsiim kalanını da akşam çocuklara verecemBir şey dicem. Dün doğum günündü ama menünde pasta falan yoktu. hiç yemedin mi? alkışlamak için ellerimi açtım yemedim demeni bekliyorum
iki olsaydı daha kolay olurdu zaten bizi bırakır gider hiç umursamaz herhalde okul tatil olduğundan beri kampta ben aramasam aramıyorİki olsa evlendircen yani
Hee anladım kuzum , he ya bdv takılsak ban yesek yemek yarışmasına katılsak ama on3mli olan katılmaktı ile kalsakOmur boyu zayıflama topiklerinde mi yazacağız. Beraber yaşlanalım ama başka topiklerde inşallah.
o zamaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDolapta iki dilim pasta b3kliyir biri benim içindi, ama yemedim bugünde yem3yi düşünmüyorum canım, arkadaşlar pastayla sürpriz yaptılar ama gündüz oructum zaten akşam da yeğenlerime ve çocuklarıma yedirsiim kalanını da akşam çocuklara verecem
benim hayalimdeki topik kilo almaya çalışanlar topiğiOmur boyu zayıflama topiklerinde mi yazacağız. Beraber yaşlanalım ama başka topiklerde inşallah.
Valla verdikten sonra hiç de almaya çalışmam.benim hayalimdeki topik kilo almaya çalışanlar topiği
hadi ya derece gelmez mi@MiuLego benim baktığım takımlar baya iyi bu hafta çok çekişmeli geçecek.
o hayal işte beee. Hani o kadar o kadar zayıfmışız ki istesek de kilo alamıymuşuz . Takımda en çok kilo alabilen kişi takımın 1. si oluyomuşValla verdikten sonra hiç de almaya çalışmam.
Anka gözlerim şaşı beş oldu takımlar çok iyi yahu. millet çatır çatır vermiş kiloları@MiuLego benim baktığım takımlar baya iyi bu hafta çok çekişmeli geçecek.
inan çok kötü kilo alamamak benim babam boy 186 kilo 52(kıyafetle) ve kilo alamıyor bu arada ben sülalenin en kilolusuyun tek kilo alabilen benim bunuda 2 3 senedir becerdim anneannem bile zayıf nene dediğin tontiş olur bizde yok yürürken bazen tlf konuşuyorum bana kilo ver nefesin kesiliyor diyoro hayal işte beee. Hani o kadar o kadar zayıfmışız ki istesek de kilo alamıymuşuz . Takımda en çok kilo alabilen kişi takımın 1. si oluyomuş
Anka gözlerim şaşı beş oldu takımlar çok iyi yahu. millet çatır çatır vermiş kiloları
ay Allahım :)inan çok kötü kilo alamamak benim babam boy 186 kilo 52(kıyafetle) ve kilo alamıyor bu arada ben sülalenin en kilolusuyun tek kilo alabilen benim bunuda 2 3 senedir becerdim anneannem bile zayıf nene dediğin tontiş olur bizde yok yürürken bazen tlf konuşuyorum bana kilo ver nefesin kesiliyor diyor
Biz şişkolar derken sen ve şişko o zaman ben obez falanımay Allahım :)
Aslında gerçekten alamamk daha kötü. Sonuçta biz şişkolar yemeyince verebiliyoruz çözümü basit ama onlarınki çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?