Ben neyim bu durumdaBiz şişkolar derken sen ve şişko o zaman ben obez falanım
Tartildim, wcye çıkar miyim dedim ama olmadı. 76.5. listeyi bulayim paylaşacağım.florence_N kuzum hadi tartı sonucunu yaz ve bir şeyler ye. Anka kaptanın dediği gibi o şimdi eksi çıkacak kilo haftaya lazım. Şimdi eksi çıksa haftaya da daha az gidecek kendine bunu yapma. Hepsi bizim kilolarımız zaten
Sen yaşıyor musun? heyecandan ölmüşsündür sandıydımBiz şişkolar derken sen ve şişko o zaman ben obez falanım
bu sayfada zaten liste canım aldım son sayfaya listeyiTartildim, wcye çıkar miyim dedim ama olmadı. 76.5. listeyi bulayim paylaşacağım.
Oha oha wc siz 2.1 kilo mu yaaaaTartildim, wcye çıkar miyim dedim ama olmadı. 76.5. listeyi bulayim paylaşacağım.
Hep miu yüzünden kendine şişko diyoru birdeBen neyim bu durumda
daha hızlı vur canımBiz şişkolar derken sen ve şişko o zaman ben obez falanım
Napacağımı bilemez vaziyette dolanıyorum beni sakın aramaaaaaaaSen yaşıyor musun? heyecandan ölmüşsündür sandıydım
Ay dimi inci ama vururuken bile kilo verir odaha hızlı vur canım
Al o zamanHep miu yüzünden kendine şişko diyoru birde
daha hızlı vur canım
arıcam seni bekle beniNapacağımı bilemez vaziyette dolanıyorum beni sakın aramaaaaaaa
bu hafta çok pis yenildi çaktırmaAy dimi inci ama vururuken bile kilo verir o
Nerde. Yanlış yazmışım. 78.5Oha oha wc siz 2.1 kilo mu yaaaa
2,1 miOha oha wc siz 2.1 kilo mu yaaaa
Dimi bide ben vurmayımbu hafta çok pis yenildi çaktırma
Ayyy nasıl sevinmiştim nasıl sevinmiştimNerde. Yanlış yazmışım. 78.5
Ben eklerim flocum seni listeye.Nerde. Yanlış yazmışım. 78.5
Ay ben deAyyy nasıl sevinmiştim nasıl sevinmiştim
Kız tamam ben eklicem seni :)Off listeyi düzeltemiyorum, telefon siyirdi. Geçen hafta 78.6 bu hafta 78.5 kilo farkı 0,1 sesli klavyeyi kullanıyorum dokunmatik Klavye çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?