- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Senin menüyü göremedim cnmKIZLAAAAR
Yarın yeni haftanın ilk günü artık!!!!
Kaçaksız temiz menüler lütfen bugün gözümüz doydu bitti gitti dimi?
Haftayaki hedefimiz de 1. Lik unutmayalım ve 100 gr bile ne kadar önemli biliyoruz artık. Ona göre yiyelim.
Galibiyet sarhoşu olarak ben uyuyorum
KIZLAAAAR
Yarın yeni haftanın ilk günü artık!!!!
Kaçaksız temiz menüler lütfen bugün gözümüz doydu bitti gitti dimi?
Haftayaki hedefimiz de 1. Lik unutmayalım ve 100 gr bile ne kadar önemli biliyoruz artık. Ona göre yiyelim.
Galibiyet sarhoşu olarak ben uyuyorum
Ne dizisi. Ben hiç TV izlemiyorum hiç bilseyden haberim yokEvet artık cıslar yok yeni hafta yeni giden kilolar demek
Dizinin etkisinde kaldım başım Ağrıyo çok ağladım ya
Hangi dizi??Evet artık cıslar yok yeni hafta yeni giden kilolar demek
Dizinin etkisinde kaldım başım Ağrıyo çok ağladım ya
Kız ben 16 kilo verdim sen sanki xayıfladın mı biraz diyolar.. iriyim ya.. ama alsam aa kilo almışsın diyolarEvet bayrama da bir hafta kaldı. Herkes ne kadar zayıfladığımızı soracak. Bu hafta çok önemli çok dikkat edelim 1 kilo versek kar ki isterseniz fazlasını da verirsiniz.
Bana da herkes çok zayıflamışsın diyorKız ben 16 kilo verdim sen sanki xayıfladın mı biraz diyolar.. iriyim ya.. ama alsam aa kilo almışsın diyolar
Sen bol giyiniyorsun ondandır bence. Ya da benim KV bana çok gaz veriyor ne güzel oldun inceldin diye bilemedim.Kız ben 16 kilo verdim sen sanki xayıfladın mı biraz diyolar.. iriyim ya.. ama alsam aa kilo almışsın diyolar
Spor vücut kıvrımlarıni ortaya çıkarıyor ve sıkılaştiriyor, farkeder tabi. Vücut ölçülerinize bakıyor musunuz?Bana da herkes çok zayıflamışsın diyor
Demin komşuya oturmaya çıktım herkes çok zayıfladın yeter zayıflama diyorverdiğim 3 kilo
Sanırım spor sıkılaştırdı.
Öncesi sonrası yap.Yrn resim atim bekleyin...
Oluyor.. şu ayın 11ine kdr 82 olurum inş . Tam 20 olur.Kıskanç onlar demekki çekemiyorlar 16 kilo belli olmaz mı.
Ben 2. takımda alıyordum da bıraktım artık zor geliyor. Orda mecburdu. Biz de mi yapsak aslında.Spor vücut kıvrımlarıni ortaya çıkarıyor ve sıkılaştiriyor, farkeder tabi. Vücut ölçülerinize bakıyor musunuz?
Bakim bulursam öncesi.Öncesi sonrası yap.
Ben ayda 1 alıyorum.Ben 2. takımda alıyordum da bıraktım artık zor geliyor. Orda mecburdu. Biz de mi yapsak aslında.
Ben yazdım tarihi yazdım. Biraz geçsin .. benim vücudum sıkı nedense. .sert kolum Bacağım.. cimciklenmiyo..Spor vücut kıvrımlarıni ortaya çıkarıyor ve sıkılaştiriyor, farkeder tabi. Vücut ölçülerinize bakıyor musunuz?
Taş gibiyim diyorsun yaniBen yazdım tarihi yazdım. Biraz geçsin .. benim vücudum sıkı nedense. .sert kolum Bacağım.. cimciklenmiyo..
Ne dizisi. Ben hiç TV izlemiyorum hiç bilseyden haberim yok
Hangi dizi??
Oluyor.. şu ayın 11ine kdr 82 olurum inş . Tam 20 olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?