Allah seni.. saol cnm da neden özellikle benHarikasın hippocum senin azmine hayranım Bayram'da kardeşime senden bahsedicem belki senden feyz alırsa diyete başlar
Taş gibi olsam burda işim ne kız.. etim sert ve sıkı.. belki de ondan hep bi beden büyük alıyorum bilmem.. yarın sende at şimdiki haliniTaş gibiyim diyorsun yani
O kadar kilo vermene rağmen etin sıkıysa ne diyeyim başka. Bence çok iyi bir şey.Taş gibi olsam burda işim ne kız.. etim sert ve sıkı.. belki de ondan hep bi beden büyük alıyorum bilmem.. yarın sende at şimdiki halini
Maşallah de kız..O kadar kilo vermene rağmen etin sıkıysa ne diyeyim başka. Bence çok iyi bir şey.
Maşallah.Maşallah de kız..
Bu arada Karnım hariç.. malum sezeryanla 2 çocuk doğurdumO kadar kilo vermene rağmen etin sıkıysa ne diyeyim başka. Bence çok iyi bir şey.
Aaslinda canim uzun biylu okunca kg verince daha cok belli oluyoKız ben 16 kilo verdim sen sanki xayıfladın mı biraz diyolar.. iriyim ya.. ama alsam aa kilo almışsın diyolar
Uzulme cznim dun hepimiz cozuttuk zafer sarhoslugundan hafta yeni basliyor telefi eder 1. ligi yine kimseye birakmayizKizlat gunaydin ben kahvaltimi yazayim aksam olunca neydi neydi diye dusunuyotum nryden ne kadar yemistim diye
1mantarli omlet
4zeytin
Sarim salatalik
Kizlar dun ben moral bozukluyla diyetimi bozdum cis seyler yedim haftaya kadar kacamak sifir olucak bende
Bu kadar cabalayil veremeyince moral bozuklugu oldu
Dogru ben alinca cok belli olmuyor ama verince belli oluyor hippo kadar da uzun degilimAaslinda canim uzun biylu okunca kg verince daha cok belli oluyo
Hepimiz derken ben sadece doldurma yedim bozmadım bi kereUzulme cznim dun hepimiz cozuttuk zafer sarhoslugundan hafta yeni basliyor telefi eder 1. ligi yine kimseye birakmayiz
Kaptanlar cozutmaz zatenHepimiz derken ben sadece doldurma yedim bozmadım bi kere
Yoo defalarca dedim ya 2 kere maraş dondurmasına Karatay izin veriyor diye. Ben kilo vermem sıkıntılı şu sıralar diye yemiyorum. Sadece cuma yiyorum.Kaptanlar cozutmaz zatenayrica dondurma ciss degilmi
Ben odul olarak veriyorsun sanmistim iyiymis ben dondurmaya bayilirim hatta carsamba dayanamayip yedim diye pisman olmustum kizlar da hic serbest demediler hatta nasil yaparsin yarin persembe dedilerYoo defalarca dedim ya 2 kere maraş dondurmasına Karatay izin veriyor diye. Ben kilo vermem sıkıntılı şu sıralar diye yemiyorum. Sadece cuma yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?