Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ay çok mutluyum ben 3-4 ay içinde 67 den 57 ye düştüm hele ramazanda daha çok verdim çünkü sahur yapmıyordum sadece hafif ekmeksiz zeytinyağıyla yapılmış iftar yemeği yiyordum asitli gazlı içeçek içmiyordum bol bol ayran tatlı yiyordum ama birkaç lokma falan oda tatlı krizi gelirse birazda yemekten sonra 15-20 dakka egzersizle zayıfladım hedefim 55 gelene kadar devam

Kizlat gunaydin ben kahvaltimi yazayim aksam olunca neydi neydi diye dusunuyotum nryden ne kadar yemistim diye
1mantarli omlet
4zeytin
Sarim salatalik

Kizlar dun ben moral bozukluyla diyetimi bozdum cis seyler yedim haftaya kadar kacamak sifir olucak bende

Bu kadar cabalayil veremeyince moral bozuklugu oldu

Uzulme cznim dun hepimiz cozuttuk zafer sarhoslugundan hafta yeni basliyor telefi eder 1. ligi yine kimseye birakmayiz

Yoo defalarca dedim ya 2 kere maraş dondurmasına Karatay izin veriyor diye. Ben kilo vermem sıkıntılı şu sıralar diye yemiyorum. Sadece cuma yiyorum.
Ben odul olarak veriyorsun sanmistim iyiymis ben dondurmaya bayilirim hatta carsamba dayanamayip yedim diye pisman olmustum kizlar da hic serbest demediler hatta nasil yaparsin yarin persembe dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…