Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugunden itibaren ust uste 4 gun iftara misafir alicam kizlar Allah yardimcim olsun
Hippo resim atinca silme ben de merak ediyorum belki bugun sık giremem
Sen alıyorsan sıkıntı yok canım kosturmaktan zaten yiyemiyorsun arada kaynayabiliyorsun

Ben odul olarak veriyorsun sanmistim iyiymis ben dondurmaya bayilirim hatta carsamba dayanamayip yedim diye pisman olmustum kizlar da hic serbest demediler hatta nasil yaparsin yarin persembe dediler
Aşk olsun ben öyle mi dedim

Az yağlı neden? Yağ kilo yapmıyor ama 1.5avuç içi pide yapar canım.bol yağlı ama az ekmekle en iyisi...

Yok şekerim vicdan yapma davette böyle oluyor
Sadece baklava için yapıyorum o da birinciliği kutlamak için olsun :)) sordum da yedim :)) onun dışında normalde 2 3 dolma yerdim bi tane yedim. Pilav, börek hiç yemedim. Allahtan halama diyet yapıyorum dedim ısrar etmedi :))

Hadi bakalım canım bol şans

Aaslinda canim uzun biylu okunca kg verince daha cok belli oluyo
Ya ne bilim.. gören aa sanki sen biraz kilo mı verdin diyo?? Dün dar giyindim özellikle halam anlamadı. Ben dedim bak niye soruyorsun kilo mu vermişsin dedi.. sonra aa evet falan dedi.. ben istiyorum ki sormadan söylesin herkes :))

Kaptaaan kaptaaan Anka birşey diyeceğim bak inci dondurma yiyince tevafuk ve ben ne demişiz

B3nce abartılacak bir şey yok canım bol bol su iç.. dondurma sağlıklı bile hatta baklava yememissin pasta yemm3missin beynine kötü mesaj yollama kuzum

Ay incicim 1 top kadar maraş diyorsun üzülme nolcak ondan bişey olmaz olur o kadar. Afiyet olsun. Daha çook 10 top falan yeseydin sevincektim

Yani inci doğru söylemiyor. Yani bence onu diskalifiye et. Yani ben direk haftaya onu yenmiş sayılayım

Anca öyle yenebilcem sanırım çünkü hahahahah

Ben dedim... ama cıss yedim dondurma yedim diyince nerden bilim ben. .çok yedi fln dedim.. bide tartıdan bi gün önceydi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…