Sen alıyorsan sıkıntı yok canım kosturmaktan zaten yiyemiyorsun arada kaynayabiliyorsunBugunden itibaren ust uste 4 gun iftara misafir alicam kizlar Allah yardimcim olsun
Hippo resim atinca silme ben de merak ediyorum belki bugun sık giremem
Ben onun maraş olduğunu düşünmedim.Ben odul olarak veriyorsun sanmistim iyiymis ben dondurmaya bayilirim hatta carsamba dayanamayip yedim diye pisman olmustum kizlar da hic serbest demediler hatta nasil yaparsin yarin persembe dediler
Aşk olsun ben öyle mi dedimBen odul olarak veriyorsun sanmistim iyiymis ben dondurmaya bayilirim hatta carsamba dayanamayip yedim diye pisman olmustum kizlar da hic serbest demediler hatta nasil yaparsin yarin persembe dediler
Insallah bu sefer benim de katkim olur yaaUzulme cznim dun hepimiz cozuttuk zafer sarhoslugundan hafta yeni basliyor telefi eder 1. ligi yine kimseye birakmayiz
Ama çok uzun bir süredir gelmiyorsa canım bi dr yada gebelik testi felan yaptırsan gülümJhprmonlarim bozuldu galiba yada emzirdigimden dolayi
Yok şekerim vicdan yapma davette böyle oluyorKız davetteydik bugün.. çok vicdan yapıyorum şu an
Az yağlı neden? Yağ kilo yapmıyor ama 1.5avuç içi pide yapar canım.bol yağlı ama az ekmekle en iyisi...Dokunmatik takilmazsa yazayım menumu
Öğlen 14
3 yumurta ile az yağlı menemenin yarısı
1.5 avuç içi pide
Akşam 19
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pirinç pilavı
3 kuru incir
Evde ödül bana göre bir pilav vardı.
Su 2 lt.
Sadece baklava için yapıyorum o da birinciliği kutlamak için olsun :)) sordum da yedim :)) onun dışında normalde 2 3 dolma yerdim bi tane yedim. Pilav, börek hiç yemedim. Allahtan halama diyet yapıyorum dedim ısrar etmedi :))Yok şekerim vicdan yapma davette böyle oluyor
Hadi bakalım canım bol şansKizlat gunaydin ben kahvaltimi yazayim aksam olunca neydi neydi diye dusunuyotum nryden ne kadar yemistim diye
1mantarli omlet
4zeytin
Sarim salatalik
Kizlar dun ben moral bozukluyla diyetimi bozdum cis seyler yedim haftaya kadar kacamak sifir olucak bende
Bu kadar cabalayil veremeyince moral bozuklugu oldu
Ya ne bilim.. gören aa sanki sen biraz kilo mı verdin diyo?? Dün dar giyindim özellikle halam anlamadı. Ben dedim bak niye soruyorsun kilo mu vermişsin dedi.. sonra aa evet falan dedi.. ben istiyorum ki sormadan söylesin herkes :))Aaslinda canim uzun biylu okunca kg verince daha cok belli oluyo
Günaydın miuuuuuuuuuuGünaydıııınnnn gözümü açamıyorum hala ama günaydınnnnn
Günaydın cnm... ohh mezun olmadın.. daha buradasın.. tamam gitmicen ama bu kadar girmezsin..Günaydıııınnnn gözümü açamıyorum hala ama günaydınnnnn
B3nce abartılacak bir şey yok canım bol bol su iç.. dondurma sağlıklı bile hattabaklava yememissin pasta yemm3missin beynine kötü mesaj yollama kuzum
Ay incicim 1 top kadar maraş diyorsun üzülme nolcak ondan bişey olmaz olur o kadar. Afiyet olsun. Daha çook 10 top falan yeseydin sevincektim
Ben hiiiiç cısss yemedimmHepimiz derken ben sadece doldurma yedim bozmadım bi kere
Günaydın miuuuuuuuuuu
Olamadım vallaGünaydın cnm... ohh mezun olmadın.. daha buradasın.. tamam gitmicen ama bu kadar girmezsin..
Ben dedim... ama cıss yedim dondurma yedim diyince nerden bilim ben. .çok yedi fln dedim.. bide tartıdan bi gün önceydi. .Kaptaaan kaptaaanAnka birşey diyeceğim bak inci dondurma yiyince tevafuk ve ben ne demişiz
Yani inci doğru söylemiyor. Yani bence onu diskalifiye et. Yani ben direk haftaya onu yenmiş sayılayım
Anca öyle yenebilcem sanırım çünkü hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?