Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Olamadım valla mezun olunca görcez bakalım ne kadar giriceztencerelerine de doyasıya bak canım ben onlar senin el emeğinin mükafatııı
Sorma cnm saol..benim oğlum benden daha çok heyecanlandı sevindi.. anne pilavın çok güzel olmuştu hele o bademler.. çıtır çıtırdı.. bi dahakine daha güzel yemekler yap. Sarma falan yap yine sen birinci ol diyo :))

Yrn resim atim bekleyin...
Çok heyecanlandım atmayı unutma sakınnnn
Kizlar gunaydin diger takimlara nasil fark atmışïz 2 olan yari yuzdemiz kadar nerdeyse cok mu harikayiz ne
Harikayız bebişim
Bugunden itibaren ust uste 4 gun iftara misafir alicam kizlar Allah yardimcim olsun
Hippo resim atinca silme ben de merak ediyorum belki bugun sık giremem
Oh oh ne güzel yemekler yaparsın hepsinden ye bolca ye emi
Ah eylülüm zaten moral bozukluğun bitiriyor seni moralin bozulup cıs cosa yönelince oluyor. Ama cumaydı geçti gitti bitti. Hadi ana öğünler sadece ve sıfır kaçamak ile güzel sonuç alacaksın bı hafta inan buna
Ben odul olarak veriyorsun sanmistim iyiymis ben dondurmaya bayilirim hatta carsamba dayanamayip yedim diye pisman olmustum kizlar da hic serbest demediler hatta nasil yaparsin yarin persembe dediler

İnsanlar çekemiyor canım söylemez bilerek ama merak etme hepsi görüyor fark ediyor çoğu da hasetinden çatlıyor.
Ben hiiiiç cısss yemedimm
Şaşırdım mı noooooooııııı
@MiuLego bı arada 19 yaşında evlendim 20de birinci oğlum oldu.. 27de ikinci oğlum.. şimdi 28 yaşındayım. . Geçen sormuştun arada kaynadı.. sende yaş kaç?
MAŞallah canım valla iki çocuk bu yaşta. Ben bir aya kadar 30 yaşında olucam

Kızlar bu ne yaaaa Allahımmmm

Gurur tablomuz oldu bu hafta resmen burda dursun da ara ara bakar motive oluruz

inciakis ve Sily tekrardan tebrik ederim kızlar o menülerinize bu dereceyi hak etmiştiniz zaten. İncim bu arada 6 lı kilolar hayırlı uğurlu olsun rakibem eridin gittin

Kıyamam ona annesiyle gurur duyuyor demek ki
Daha gelir birincilikler sana hamaratsın sen

Kanıtlı ispatlı diyorsun yani

***522. ETAP TAKIM İÇİ ANALİZİ***
(12-16haziran)

1. @Sily %3.66
2. inciakis %2.52
3. Jalapeno %2.25

VEEEE KAPIŞMALAAAR GARDINIZI ALIN

anka_misali ve Sily KAZANAAAAAN silyyyyyy ÖHÖM ÖHÖM EZİCİ BİR ÜSTÜNLÜKLE EFENİMMMM

florence_N ve hippotalamus KAZANAAAAAN Hippooooooo geçen haftanın intikamını aldııııı
Flo üzgünflo mutsuzduuuu ama haftaya gümbür gümbür geliiiir

inciakis ve MiuLego KAZANAAAAAN inciiii
Geçen haftanın intikamını almakla kalmayıp miuyu un ufak etttiiiiii zalıııım inciii EZDİ GEÇTİİİİ

Korhilalp ve tevafuk55 KAZANAAAAAN tevafuuuukkkkk
O da geçen hafta intikamını halletttiiiiiii korhi yenilgilere alışık değildi halbukiiiiii

umut-16 ve 5816bursa KAZANAAAAAN umuuuuutttttt
O da bir intikamcııııı bu haftaaa geçen haftanın acısını çıkardıııııııııııı

eylul7158eylul - ICIR - Jalapeno KAZANAAAAAN jalapenooooo
İstikrarlı devam ediş sürüyooooor

Kazanan ve dereceye giren herkese tebrikler kızlar! Mağluplar haftaya rakiplerini toz duman mk etcek yoksaaaa?

Yukarıdaki kalın harfli paragrafı geçen hafta yazmışım cidden de geçen hafta kaybedenler bu hafta ezici bir üstünlükle galip oldular. BRAVOOOOO

Herkesi tebrik ederim çok güzel bir hafta oldu darısı haftaya!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…