- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sorma cnm saol..benim oğlum benden daha çok heyecanlandı sevindi.. anne pilavın çok güzel olmuştu hele o bademler.. çıtır çıtırdı.. bi dahakine daha güzel yemekler yap. Sarma falan yap yine sen birinci ol diyo :))
Olamadım vallamezun olunca görcez bakalım ne kadar giricez tencerelerine de doyasıya bak canım ben onlar senin el emeğinin mükafatııı
Maşalşah canım 2 çocuk mu var senin bn 3 diye hatırlıyorum sanki@MiuLego bı arada 19 yaşında evlendim 20de birinci oğlum oldu.. 27de ikinci oğlum.. şimdi 28 yaşındayım. . Geçen sormuştun arada kaynadı.. sende yaş kaç?
Anka nın 3..Maşalşah canım 2 çocuk mu var senin bn 3 diye hatırlıyorum sanki
Hıhı onu biliyorum da sanki seninde 3tü diye kalmış aklımda..karıştırdım bn herhalde..Allah bağışladın yavrularını canımAnka nın 3..
Çok heyecanlandım atmayı unutma sakınnnnYrn resim atim bekleyin...
Harikayız bebişimKizlar gunaydin diger takimlara nasil fark atmışïz2 olan yari yuzdemiz kadar nerdeyse cok mu harikayiz ne
Oh oh ne güzel yemekler yaparsın hepsinden ye bolca ye emiBugunden itibaren ust uste 4 gun iftara misafir alicam kizlar Allah yardimcim olsun
Hippo resim atinca silme ben de merak ediyorum belki bugun sık giremem
Ah eylülüm zaten moral bozukluğun bitiriyor seni moralin bozulup cıs cosa yönelince oluyor. Ama cumaydı geçti gitti bitti. Hadi ana öğünler sadece ve sıfır kaçamak ile güzel sonuç alacaksın bı hafta inan bunaKizlat gunaydin ben kahvaltimi yazayim aksam olunca neydi neydi diye dusunuyotum nryden ne kadar yemistim diye
1mantarli omlet
4zeytin
Sarim salatalik
Kizlar dun ben moral bozukluyla diyetimi bozdum cis seyler yedim haftaya kadar kacamak sifir olucak bende
Bu kadar cabalayil veremeyince moral bozuklugu oldu
Ben odul olarak veriyorsun sanmistim iyiymis ben dondurmaya bayilirim hatta carsamba dayanamayip yedim diye pisman olmustum kizlar da hic serbest demediler hatta nasil yaparsin yarin persembe dediler
İnsanlar çekemiyor canım söylemez bilerek ama merak etme hepsi görüyor fark ediyor çoğu da hasetinden çatlıyor.Ya ne bilim.. gören aa sanki sen biraz kilo mı verdin diyo?? Dün dar giyindim özellikle halam anlamadı. Ben dedim bak niye soruyorsun kilo mu vermişsin dedi.. sonra aa evet falan dedi.. ben istiyorum ki sormadan söylesin herkes :))
Şaşırdım mı noooooooıııııBen hiiiiç cısss yemedimm
MAŞallah canım valla iki çocuk bu yaşta. Ben bir aya kadar 30 yaşında olucam@MiuLego bı arada 19 yaşında evlendim 20de birinci oğlum oldu.. 27de ikinci oğlum.. şimdi 28 yaşındayım. . Geçen sormuştun arada kaynadı.. sende yaş kaç?
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 522.ETAP
(09-16 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,187........ 12. TAKIM
2..............0.892........ 2. TAKIM
3................0,846...... 14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.66......Sily (12. Takım)
2..........%2,52.....inciakis (12. Takım)
3..........%2,48..... @ErSeSi (7. Takım)
Evet benim de aklımda hep 3 çocuk nedense :)Hıhı onu biliyorum da sanki seninde 3tü diye kalmış aklımda..karıştırdım bn herhalde..Allah bağışladın yavrularını canım
Kıyamam ona annesiyle gurur duyuyor demek kiSorma cnm saol..benim oğlum benden daha çok heyecanlandı sevindi.. anne pilavın çok güzel olmuştu hele o bademler.. çıtır çıtırdı.. bi dahakine daha güzel yemekler yap. Sarma falan yap yine sen birinci ol diyo :))
Teşekkür ederim. .Hıhı onu biliyorum da sanki seninde 3tü diye kalmış aklımda..karıştırdım bn herhalde..Allah bağışladın yavrularını canım
Sen önce doğur bi tane mükemmel vücudun bpzulsun da gör :))Evet benim de aklımda hep 3 çocuk nedense :)
Yap kız hippo bir tane daha bizi mi kırcan
Sen önce doğur bi tane mükemmel vücudun bpzulsun da gör :))
Kısmet.. alışkanlık yaptı bende. . Katılmam dedim yine katıldım :))Kıyamam ona annesiyle gurur duyuyor demek ki
Daha gelir birincilikler sana hamaratsın sen
Ayy bekarlık gerçekten sultanlık... aday adayı da mı yok kız??
Yaşasın evlenmemek ve bekar kalmaaaakkkkkkkk
Yok canım olsa da evlenmek için değil çünkü evlenmeyi hiç düşünmüyorum ciddenAyy bekarlık gerçekten sultanlık... aday adayı da mı yok kız??
Kanıtlı ispatlı diyorsun yaniKaptaaan kaptaaan @anka_misali birşey diyeceğim bak inci dondurma yiyince tevafuk ve ben ne demişiz
Yani inci doğru söylemiyor. Yani bence onu diskalifiye et. Yani ben direk haftaya onu yenmiş sayılayım
Anca öyle yenebilcem sanırım çünkü hahahahah
Akıllı kız..Yok canım olsa da evlenmek için değil çünkü evlenmeyi hiç düşünmüyorum cidden
İnciyi bu hafta yenebilmek için bu yollara ihtiyacım var kuzum yoksa başka çarem yokKanıtlı ispatlı diyorsun yani
Hepimizin vücudu dengeyi kuruyor. . Bi hafta fazla veriyoruz bi hafta az.. bi hafta yeniyoruz bi hafta yeniliyoruz.. Adalet. ..İnciyi bu hafta yenebilmek için bu yollara ihtiyacım var kuzum yoksa başka çarem yokü
Ne hediyesi hipocuğum ? Ben kaçırmışımKızlar biliyor musunuz hediyem hala tezgahta.. bakıp bakıp mutlu oluyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?