AynenHepimizin vücudu dengeyi kuruyor. . Bi hafta fazla veriyoruz bi hafta az.. bi hafta yeniyoruz bi hafta yeniliyoruz.. Adalet. ..
Yaa dondurma demeyin canım bak canım çekiyoooo şimdi dolabı açıp p magnumları yerim baakk !!Ben dedim... ama cıss yedim dondurma yedim diyince nerden bilim ben. .çok yedi fln dedim.. bide tartıdan bi gün önceydi. .
Ainti yapmisken hipponun msj inida alinti yapKaptaaan kaptaaanAnka birşey diyeceğim bak inci dondurma yiyince tevafuk ve ben ne demişiz
Yani inci doğru söylemiyor. Yani bence onu diskalifiye et. Yani ben direk haftaya onu yenmiş sayılayım
Anca öyle yenebilcem sanırım çünkü hahahahah
Oleyyyy !!! Yuppiii !!!***522. ETAP TAKIM İÇİ ANALİZİ***
(12-16haziran)
1. @Sily %3.66
2.inciakis %2.52
3. @Jalapeno %2.25
VEEEE KAPIŞMALAAAR GARDINIZI ALIN
anka_misali ve Sily KAZANAAAAAN silyyyyyyÖHÖM ÖHÖM EZİCİ BİR ÜSTÜNLÜKLE EFENİMMMM
florence_N ve hippotalamus KAZANAAAAAN Hippooooooo geçen haftanın intikamını aldııııı
Flo üzgünflo mutsuzduuuu ama haftaya gümbür gümbür geliiiir
inciakis ve MiuLego KAZANAAAAAN inciiii
Geçen haftanın intikamını almakla kalmayıp miuyu un ufak etttiiiiii zalıııım inciii EZDİ GEÇTİİİİ
Korhilalp ve tevafuk55 KAZANAAAAAN tevafuuuukkkkk
O da geçen hafta intikamını halletttiiiiiii korhi yenilgilere alışık değildi halbukiiiiii
umut-16 ve 5816bursa KAZANAAAAAN umuuuuutttttt
O da bir intikamcııııı bu haftaaa geçen haftanın acısını çıkardıııııııııııı
eylul7158eylul - ICIR - Jalapeno KAZANAAAAAN jalapenooooo
İstikrarlı devam ediş sürüyooooor
Kazanan ve dereceye giren herkese tebrikler kızlar! Mağluplar haftaya rakiplerini toz duman mk etcek yoksaaaa?
Yukarıdaki kalın harfli paragrafı geçen hafta yazmışım cidden de geçen hafta kaybedenler bu hafta ezici bir üstünlükle galip oldular. BRAVOOOOO
Herkesi tebrik ederimçok güzel bir hafta oldu darısı haftaya!!
Ellerine sağlık canım***522. ETAP TAKIM İÇİ ANALİZİ***
(12-16haziran)
1. @Sily %3.66
2.inciakis %2.52
3. @Jalapeno %2.25
VEEEE KAPIŞMALAAAR GARDINIZI ALIN
anka_misali ve Sily KAZANAAAAAN silyyyyyyÖHÖM ÖHÖM EZİCİ BİR ÜSTÜNLÜKLE EFENİMMMM
florence_N ve hippotalamus KAZANAAAAAN Hippooooooo geçen haftanın intikamını aldııııı
Flo üzgünflo mutsuzduuuu ama haftaya gümbür gümbür geliiiir
inciakis ve MiuLego KAZANAAAAAN inciiii
Geçen haftanın intikamını almakla kalmayıp miuyu un ufak etttiiiiii zalıııım inciii EZDİ GEÇTİİİİ
Korhilalp ve tevafuk55 KAZANAAAAAN tevafuuuukkkkk
O da geçen hafta intikamını halletttiiiiiii korhi yenilgilere alışık değildi halbukiiiiii
umut-16 ve 5816bursa KAZANAAAAAN umuuuuutttttt
O da bir intikamcııııı bu haftaaa geçen haftanın acısını çıkardıııııııııııı
eylul7158eylul - ICIR - Jalapeno KAZANAAAAAN jalapenooooo
İstikrarlı devam ediş sürüyooooor
Kazanan ve dereceye giren herkese tebrikler kızlar! Mağluplar haftaya rakiplerini toz duman mk etcek yoksaaaa?
Yukarıdaki kalın harfli paragrafı geçen hafta yazmışım cidden de geçen hafta kaybedenler bu hafta ezici bir üstünlükle galip oldular. BRAVOOOOO
Herkesi tebrik ederimçok güzel bir hafta oldu darısı haftaya!!
Yaa dondurma demeyin canım bak canım çekiyoooo şimdi dolabı açıp p magnumları yerim baakk !!
Ainti yapmisken hipponun msj inida alinti yap
Beni alıntılamadı ama ben açıkladım.. ben dedim yarın tartı günü niye yedin diye? Ama ne bilim ben 1 top maraş demedin ki önce sadece cıss dedin.. sonra evet dondurma dedin.. ben sana vicdan yaptırim se bidaha cıss yeme diye motive ol dedim.. bi daha karışmamAinti yapmisken hipponun msj inida alinti yap
Hahahaha yaşasın yeneyim dimiBeni alıntılamadı ama ben açıkladım.. ben dedim yarın tartı günü niye yedin diye? Ama ne bilim ben 1 top maraş demedin ki önce sadece cıss dedin.. sonra evet dondurma dedin.. ben sana vicdan yaptırim se bidaha cıss yeme diye motive ol dedim.. bi daha karışmamye cıssları da @MiuLego yensin seni..
Yaa dondurma demeyin canım bak canım çekiyoooo şimdi dolabı açıp p magnumları yerim baakk !!
Yok canim yaa gebe degilimm emzirdigim icin bir de zaten cok guzenli olan biri degilimAma çok uzun bir süredir gelmiyorsa canım bi dr yada gebelik testi felan yaptırsan gülüm
Muhakak baya anlasiliyordur canim sen giysulerin uzerune bol bir hirka falan giyiorsanYa ne bilim.. gören aa sanki sen biraz kilo mı verdin diyo?? Dün dar giyindim özellikle halam anlamadı. Ben dedim bak niye soruyorsun kilo mu vermişsin dedi.. sonra aa evet falan dedi.. ben istiyorum ki sormadan söylesin herkes :))
Evde ödül yoktu o yüzden yedim o pideleri :)Az yağlı neden? Yağ kilo yapmıyor ama 1.5avuç içi pide yapar canım.bol yağlı ama az ekmekle en iyisi...
Ya ne bilim kimse söylemiyor.. moralim bozuldu. .Muhakak baya anlasiliyordur canim sen giysulerin uzerune bol bir hirka falan giyiorsan
Hani foto. Biz diyek.Ya ne bilim kimse söylemiyor.. moralim bozuldu. .
İlla kullanmak zorunda değilsiniz bu hakları. Zorlamayın kendiniziEvde ödül yoktu o yüzden yedim o pideleri :)
Kaptan dün ki menüyü nasıl buldun?İlla kullanmak zorunda değilsiniz bu hakları. Zorlamayın kendinizihem 1 tabak pilav hem pide bence çok zaten ödülü aşmış.
Hazırlanim çekicem :))Hani foto. Biz diyek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?