Tamam ben spora o zaman hepsini halledip geliciiiimBu gün başlayalım kızLsr ya
Sonuna da eklemeden yapamıcam aklımdan geçip duruyorrrListe yapalım kızlar
Mekikci kızlar
Anka
Miu
Squatcı kızlar
Anka
Miu
Wall sit kızlar
Anka
Miu
Plank kızlar
Anka
Miu
kuzummm ben hastayımm ben ıyılesince başlayacam.Aaa eylül de başlayacaktı mekik programınaeylul7158eylul eylülğm bugün başlıyoruz olur mu
Aynı değil mi ikisi. İsteyen istediğini yapsın aynı değilse.Anka kaptan attığın fotolarda 2 farklı squat var hangisini yapalım? Easy olan değil dimi?
Tamam kaptanım ben de sayısı daha çok olanı yapıcamAynı değilmiş ben planklı resimdekini yapacağım arkadaşlar. Dileyen diğerini yapar kaç tane yaptığınızı yazın mutlaka. Liste yapıp 1, sayfaya ekleyeceğim.
Tamam eylülüm doğru diyorsunkuzummm ben hastayımm ben ıyılesince başlayacam.
Odanız ayrı değil mi canım yatmadan yaparsın çok vaktini almaz ki bunlar taş çatlasa yavaş yavaş yapsan 15 dk sürer.Ya kızlar ben şimdi başlarım sporlara ama memlekete gidince yapamam özellikle kv gilde
Odanız ayrı değil mi canım yatmadan yaparsın çok vaktinialmaz ki bunlar taş çatlasa yavaş yavaş yapsan 15 dk sürer.
Sen bilirsin canım zaten miuyla benden başka yok galiba başlayan.Bayram dan sonra evime gelicem temmuzun ikinci haftası başlarım ben
Çok istiyorum ama kvgil tam bi curcuna olur eltim çocuklar bekar görün ve kayın olunca kalabalık ev annemgile gidince ancak yaparımSen bilirsin canım zaten miuyla benden başka yok galiba başlayan.
Kız ıcır geçen sordum neden o kdr örnek varken kardesine beni örnek veriyorsun merak ettim. .Hatta kvgil köyde yaşıyorlar tel ve internet çok çwkmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?