- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Neyi kız?? Pideyi mi??@MiuLego Valla bir alıyorum tadını sorma. Koklaya koklaya eme eme yiyorum.
Evet pideyiNeyi kız?? Pideyi mi??
Ay evet Can'ım kardeşimde senin gibi doğum yaptı ve kilosu sana yakın senden bahsedicem hatta gruplardan birine eklettiricem motive olup yapsın istiyorumKız ıcır geçen sordum neden o kdr örnek varken kardesine beni örnek veriyorsun merak ettim. .
Tahmin ettim. Allah yardımcısı olsun. Ilk iş ekmeği, pirinci ve tatlıyı hayatından çıkarsın. Ben öyle başladım cnm..Ay evet Can'ım kardeşimde senin gibi doğum yaptı ve kilosu sana yakın senden bahsedicem hatta gruplardan birine eklettiricem motive olup yapsın istiyorum
Çok yoğun çalışıyor eve gelince de yiğenimle uğraşıyor pek Zaman'ı kalmıyor kendine Zaman ayırmayı ve bakmayı öğrenmesini istiroyım
Sagol canımİnciii sultan daha ne olsunn süper menüüü
Pirinç ve ekmeği kesmiş ama tatlıdan vazgeçemiyor insülün direnci çıktı birdeTahmin ettim. Allah yardımcısı olsun. Ilk iş ekmeği, pirinci ve tatlıyı hayatından çıkarsın. Ben öyle başladım cnm..
Hosgeldin canim aramizahosbuldum
insallah veririm
Baktım ben cnm. . Senin bacak ve basen bölgesinde kilo yok. . Mesela ben armut tipliyim sende elma tiplisin.. bacaklar ince orta bölgeden kilo alıyorsunFoto foto çok yakından ama he
Bana alt kısmın ince geldi.. sorun orta kısımda. . Benimde basen ve bacak bölgem sorunlu.İnce mı? Nerede.. Şişkinlik var şuan bir de. Bugün çıkarken kotum bol geldi, 33 beden. 30 alsam olur
İyice zayıflayalım sonra alışverişİnce mı? Nerede.. Şişkinlik var şuan bir de. Bugün çıkarken kotum bol geldi, 33 beden. 30 alsam olur
Sen ye o himbirgir menuleri
Sabah uyanınca 1 bardak süt
Öğle 13:15
Biberli 1 yumurtadan omlet
Domates, salatalık, zeytin, peynir, marul
1 dilim ananas
16:50 1 küçük süt
Akşam 17:30
Bir minicik hımbırgır menü
Su: 2 lt (3 ü geçer)
Spor:
Baya baya spor yapacağım kızlar eve gideyim yapınca yazacağım.
BURDAN YAZIYORUM. 1 AY BOYUNCA ASLAAAAA TEK BİR KAÇAMAK YOK BANA BİTTİ KIZLAR. Bugünkü bu kaçamağın bedelini de kendime sporla çok güzel ödeteceğim. Tüm hafta göreceksiniz takipte kalın yapmazsam dövün beni. SÖZÜM SÖZ AMA YAPACAĞIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?