Ben hiç birşey almadım Bayram'aAlışverişte m ve l beden aldim. İcine girmek cabam olsun diye.
Aferin marifet@MiuLego Valla bir alıyorum tadını sorma. Koklaya koklaya eme eme yiyorum.
YaaaaaSen ye o himbirgir menuleri
Üst bacak popo ve karınWall sit challenge sporu neye iyi geliyor
Revani miiii yenye aferin inciiiKizlar ne cok sayfa olmus bugun menuleri cok takip edemedim
Benim menum
1 kase corba
1 dilim kabak mucver
2 sarma
1 kasik patlican salata
Salata
1 hashasli revani
1 dilim karpuz kavun
Iyi geceler
Leslie de kardio@anka_misali kaptan yaptım sporumu
1. Gündeyiz
Mekik : 30
Squat : 50
Plank : 20 sn
Wallsit : 10 sn
100 jumping jack
30 dk cardio workout hiit(15 dk sını yapabildim her gün dk sını arttırmaya çalışacağım)
Leslie 3 mile
Aynen canım. Sadece leslie yapınca yorulmuyordum ama bu diğer cardio ardından yapınca güzel yordu leslie beniLeslie de kardio
Hippocum yapacak mısın mekik programını? Yapacaksan anka yı etiketleyerek paylaş ki gözünden kaçmasın onun da. 1. Sayfaya liste yapıp not edeceğim dedi çünkü.Ben 1 gün 30 mekik çektim ve hala bebek sallıyorum. 1.30 dk oldu. Uyumadı ya.
@anka_misali mekik çekicem ben canım inş.. ama squat ı beceremedim bidaha deniyim..Hippocum yapacak mısın mekik programını? Yapacaksan anka yı etiketleyerek paylaş ki gözünden kaçmasın onun da. 1. Sayfaya liste yapıp not edeceğim dedi çünkü.
tamam harika! Ankayı etiketle mutlaka ama. Squatta da altında tabure var gibi düşün otur kalk yapıyorsun bacaklarını istediğin rahat etttiğin aralıkta açık tur belini öne eğmemeye çalış yaparken. Hep bacaklardan çök kalk çök kalk@anka_misali mekik çekicem ben canım inş.. ama squat ı beceremedim bidaha deniyim..
Not aldım.@MiuLego özellikle sana söylüyorum ben bu hafta artık ne ekmek ne tatlı ahanda buraya yazıyorum bugün sondu canım nefsimi körledim deli dolu yemedim ama yine de yememem gereken şeyler vardı
Deme kız öyle ıncim daha 63 kilo olacakİnci de yok.
Hayat çok sıkıcı.
Pofff
Puuuffffd
Ufffffffffffff
İnşallah yemek yiyordur kıtlıktan çıkmış gibi
Aferin marifet
Ya sonra cuma günü akşama kadar aç geziyorsun 100 gr az çıkayım diye! Yemeden ölmezsin ki yeme. Tb ekmeği bile değil ya ağlıcam
Yaaaaa
Üst bacak popo ve karın
Revani miiii yenye aferin inciii
Kiz burdayim misafirlerin yaninda giremedim cok yemedim canim bir ciss var onuda hareketle telafi etmişimdir canim ciktiİnci de yok.
Hayat çok sıkıcı.
Pofff
Puuuffffd
Ufffffffffffff
İnşallah yemek yiyordur kıtlıktan çıkmış gibi
Olacam canim benim senin resmini gordukten sonra kesin olucamDeme kız öyle ıncim daha 63 kilo olacak
Deme kız öyle ıncim daha 63 kilo olacak
İvit hak ettin daha yok değil mi ilk ve sondu değil miyemek yok ama canim haklisin hakettim oklavayi vur banaaa
Ayyyyy Allah sabır versin ya ne uğraştın uyusun diye. Spora vakit bulunacak bahane yoookKızlar oğlum an itibariyle uyudu.. 11 de başladım uyutmaya.. bikaç kez kaçtı bikaç kez bana sırıttı kandırdı beni. .bide emzirme derken bu saat oldu.. kollarım koptu.. ben ne ara spor yapıcam yahalim kalmadı. . Sahur yapıcam şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?