Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@MiuLego Valla bir alıyorum tadını sorma. Koklaya koklaya eme eme yiyorum.
Aferin marifet
Ya sonra cuma günü akşama kadar aç geziyorsun 100 gr az çıkayım diye! Yemeden ölmezsin ki yeme. Tb ekmeği bile değil ya ağlıcam
Sen ye o himbirgir menuleri
Yaaaaa
Wall sit challenge sporu neye iyi geliyor
Üst bacak popo ve karın
Kizlar ne cok sayfa olmus bugun menuleri cok takip edemedim
Benim menum
1 kase corba
1 dilim kabak mucver
2 sarma
1 kasik patlican salata
Salata
1 hashasli revani
1 dilim karpuz kavun
Iyi geceler
Revani miiii yenye aferin inciii

@anka_misali kaptan yaptım sporumu

1. Gündeyiz
Mekik : 30
Squat : 50
Plank : 20 sn
Wallsit : 10 sn

100 jumping jack
30 dk cardio workout hiit(15 dk sını yapabildim her gün dk sını arttırmaya çalışacağım)
Leslie 3 mile

@anka_misali mekik çekicem ben canım inş.. ama squat ı beceremedim bidaha deniyim..
tamam harika! Ankayı etiketle mutlaka ama. Squatta da altında tabure var gibi düşün otur kalk yapıyorsun bacaklarını istediğin rahat etttiğin aralıkta açık tur belini öne eğmemeye çalış yaparken. Hep bacaklardan çök kalk çök kalk

@MiuLego özellikle sana söylüyorum ben bu hafta artık ne ekmek ne tatlı ahanda buraya yazıyorum bugün sondu canım nefsimi körledim deli dolu yemedim ama yine de yememem gereken şeyler vardı
Not aldım.
Ver bakıyım menü dökül...
Ama bak görürsem çok fenaaaa.
Aynı sözü ben de verdim sen de bende görürsen canıma oku

İnci de yok.
Hayat çok sıkıcı.
Pofff
Puuuffffd
Ufffffffffffff
İnşallah yemek yiyordur kıtlıktan çıkmış gibi
Kiz burdayim misafirlerin yaninda giremedim cok yemedim canim bir ciss var onuda hareketle telafi etmişimdir canim cikti
Deme kız öyle ıncim daha 63 kilo olacak
Olacam canim benim senin resmini gordukten sonra kesin olucam

Kızlar oğlum an itibariyle uyudu.. 11 de başladım uyutmaya.. bikaç kez kaçtı bikaç kez bana sırıttı kandırdı beni. .bide emzirme derken bu saat oldu.. kollarım koptu.. ben ne ara spor yapıcam ya halim kalmadı. . Sahur yapıcam şimdi..

Deme kız öyle ıncim daha 63 kilo olacak
Beni yenmeden olabilir
yemek yok ama canim haklisin hakettim oklavayi vur banaaa
İvit hak ettin daha yok değil mi ilk ve sondu değil mi
Ayyyyy Allah sabır versin ya ne uğraştın uyusun diye. Spora vakit bulunacak bahane yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…