İp atlıcam.. o kadar kol çalıştım onlar spora girmez mi? Zati kollarım kas yaptı taş gibi :))Beni yenmeden olabilir
İvit hak ettin daha yok değil mi ilk ve sondu değil mi
Ayyyyy Allah sabır versin ya ne uğraştın uyusun diye. Spora vakit bulunacak bahane yoook
Ayakta mekik ne ya??Beni yenmeden olabilir
Ayyyyy Allah sabır versin ya ne uğraştın uyusun diye. Spora vakit bulunacak bahane yoook
Ekledim hippocum yaptir valla kacamak var
Yok miucum her kacamak hedefle araya tas koyuyorBeni yenmeden olabilir
Hani nerde??Ekledim hippocum yaptir valla kacamak var
Yetme ı ıhİp atlıcam.. o kadar kol çalıştım onlar spora girmez mi? Zati kollarım kas yaptı taş gibi :))
Ayaktasın kolların vücudunun yanında. Ellerime 5 kiloluk bidonlar aldım ben. Vücudunu bir sağa itiyorsun bir sola. Bir sağ kolun aşağı inmiş oluyor bir sol. Öyle düşününce canlandırırsın gözündeAyakta mekik ne ya??
Yok miucum her kacamak hedefle araya tas koyuyor
Hippocum menumKizlar ne cok sayfa olmus bugun menuleri cok takip edemedim
Benim menum
1 kase corba
1 dilim kabak mucver
2 sarma
1 kasik patlican salata
Salata
1 hashasli revani
1 dilim karpuz kavun
Iyi geceler
Geçmiş sayfalarda canım eklemişti zatenHani nerde??
Hatırladım.. revani ha..Hippocum menum
Revanidendir o..Iyi geceler kizlar basim dondu bir ozel bir grup
Hahahhahahahaha kesinlikle katılıyorum harika cevap.Revanidendir o..
Şu an yapıyorum valla seni düşünüp yemedim.. maydonozlu omlet yaptım. Bide muz ve süt..Hahahhahahahaha kesinlikle katılıyorum harika cevap.
Ekmek yedin mi sahurda?
Oh harika menü. Oh ya. Şimdi rahatça uyuyabilirim sana ekmeği sorcam diye uyumadım hala.Şu an yapıyorum valla seni düşünüp yemedim.. maydonozlu omlet yaptım. Bide muz ve süt..
Kız sen benim mini mini minnacık 1 dilim ekmeğime taktın.. sende önceden kahvaltıda tost yemiyo muydun? 2 dilim ekmek oluyorHahahhahahahaha kesinlikle katılıyorum harika cevap.
Ekmek yedin mi sahurda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?