Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız sen benim mini mini minnacık 1 dilim ekmeğime taktın.. sende önceden kahvaltıda tost yemiyo muydun? 2 dilim ekmek oluyor
Acayip taktım
Ben tost mecburen işyerinde yapıp yiyorum arada canım çünkü onu yapmazsam öğleye kadar aç beklerim o da daha kötü diye mecburiyetten yani. Yoksa evde olsam uygun olsam ekmek hiç yemem. Haftasonu falan hiiiiç yemiyorum zaten.

Bende oruç tutuyorum ama ya..

Yemicem kız.. inat diil mi? ? Zati sıcak ekmek olmasa bi anlamı yok. .ben ekmeği sulu yemekle, kahvaltı ile falan yerim sadece. . Hiç bi zaman makarnanın yanına ekmek yemedim yani

Reglin çok mu yoğun yada sancılı mı Can'ım
Doğumdan 10 ay sonra olmuştum herkes hamile misin diyordu bizde göbek genetik inşallah mekik ve diyetle erir

Bende öyle yapıcam iyi geceler
Cnm normalde regl pek etkilemez sporu hatta daha iyi calışıyor vucut ama kurtaj oldum onun etkisi var cok sıkıntılı oldu doktorum demişti zaten

Kızlar ne çok yazmışsınız yine ya. Ben uyumuş kalmışım bebeği uyuturken. Yeni yapacağım spor.
Squata yeni başlayanlar popolarının altına sandalye koysun. Sandalyeye oturur gibi yapsın ama oturmasın popo sandalyeye değince kalksın. 3-4 gün böyle yapın sonra sandalyeyi çekin.

wall sit basen kalça üst bacak çalıştırıyor. @ICIR

Uyku sersemi revani gördüm kim yediyse beni yormasın geçmişi okutup bi zahmet 60 dağ tırmanışı yapsın etiketlesin beni.

@MiuLego hamburger falan kalmamıştır canım. Tebrik ediyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…