Ben 1 gün 30 mekik çektim ve hala bebek sallıyorum. 1.30 dk oldu. Uyumadı ya.
Iyi geceler kizlar basim dondu bir ozel bir grup
Acayip taktımKız sen benim mini mini minnacık 1 dilim ekmeğime taktın.. sende önceden kahvaltıda tost yemiyo muydun? 2 dilim ekmek oluyor
Bende oruç tutuyorum ama ya..Acayip taktım
Ben tost mecburen işyerinde yapıp yiyorum arada canım çünkü onu yapmazsam öğleye kadar aç beklerim o da daha kötü diye mecburiyetten yani. Yoksa evde olsam uygun olsam ekmek hiç yemem. Haftasonu falan hiiiiç yemiyorum zaten.
Bende mekikleri hergün 5 er artırıyorum50 ip 20 squat 30 mekik yaptım.. arttıracam inş. . Fırsat olmuyo ya.. gün nasıl geçiyor ben neden anlamıyorum. .
Yemicem kız.. inat diil mi? ? Zati sıcak ekmek olmasa bi anlamı yok. .ben ekmeği sulu yemekle, kahvaltı ile falan yerim sadece. . Hiç bi zaman makarnanın yanına ekmek yemedim yaniAcayip taktım
Ben tost mecburen işyerinde yapıp yiyorum arada canım çünkü onu yapmazsam öğleye kadar aç beklerim o da daha kötü diye mecburiyetten yani. Yoksa evde olsam uygun olsam ekmek hiç yemem. Haftasonu falan hiiiiç yemiyorum zaten.
Bugün başla... hep beraber gidelim..Bende mekikleri hergün 5 er artırıyorum
Mekik programını telekaydettim yarından itibaren hergün yapıcam
Acayip taktım
Bende oruç tutuyorum ama ya..
Su iç uyu hemen..Sahur yaptım doymadım ya
Reglin çok mu yoğun yada sancılı mı Can'ımİyi geceler kızlar ben de baslıycam İnş spora regl bitsin ins
Su iç uyu hemen..
Cnm normalde regl pek etkilemez sporu hatta daha iyi calışıyor vucut ama kurtaj oldum onun etkisi var cok sıkıntılı oldu doktorum demişti zatenReglin çok mu yoğun yada sancılı mı Can'ım
Doğumdan 10 ay sonra olmuştum herkes hamile misin diyordu bizde göbek genetik inşallah mekik ve diyetle erir
Bende öyle yapıcam iyi geceler
Mantığa bak yaKız doysan da iftara kadar acıkcaksın doymasan da boşver. Uyu gitsin :)
Crunch mı bu anlamadım hareketi@MiuLego canım dediğin şekilde ayak 90 derece kaldırıp yere temas etmesiz indirerek yaptım 5+5+5 çooookkk zorlandım göbek alt bölge resmen yanıyor ve kopacak gibiydi . Hahaha . Neyse sevdim ama bu hareketi. Alışırım zamanla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?