Evet alt karın bölgesi için ama boyun yerde ayaklar dik ve yukarı kaldırıyorsun yere indiriyorsun ama yere temas etmeden tekrar kaldırıyorsun . Flo platese dedi ama alt karın çalışıyor kesinlikleCrunch mı bu anlamadım hareketi
@MiuLego ..
Ahh miu şeker miu.. kendine oklava çıkarmadığın kalmıştı onı da yaptın :)) valla bebek emzirmek bi beni zayıflatmıyo ya.. o bi şehir efsanesi bence. .
Miucan senin mezun olmanı istemiyorum gitme diye..yesa hamile kaldım ama hergün burdayım dedi gitti. . Sende gidersin diye korkuyorum . ♡♡♡
Bu arada mekik programına bende başlıcam.. Karnım iyice bir toparlansın..
Bide gördün mi @Sily beni böyle beklemiyormuş.. 86 çok ama boy ve kalıp olunca azcık saklıyorum
Canim 16haftaliga kadar surebiliyo o haller malesefCanım. Çok garip bir şekilde yemek konuşmak ve yemek adları midemi bulandiriyor yoksa hiç sizi bırakır miydim
Revanidendir o..
Kaptan ben yedim simdi yapip bitince bildirecem ustune bide leslie yapar gune sporla başlarımKızlar ne çok yazmışsınız yine ya. Ben uyumuş kalmışım bebeği uyuturken. Yeni yapacağım spor.
Squata yeni başlayanlar popolarının altına sandalye koysun. Sandalyeye oturur gibi yapsın ama oturmasın popo sandalyeye değince kalksın. 3-4 gün böyle yapın sonra sandalyeyi çekin.
wall sit basen kalça üst bacak çalıştırıyor. @ICIR
Uyku sersemi revani gördüm kim yediyse beni yormasın geçmişi okutup bi zahmet 60 dağ tırmanışı yapsın etiketlesin beni.
@MiuLego hamburger falan kalmamıştır canım. Tebrik ediyorum seni.
Gunaydin canim balla zencefil dene birde gecmis olsunKizlarr gunaydinn
Ben halen cok fenayim bogazima ne icsem iyi gelir adacayindan baska onu da iciyorum
günaydın geçmiş olsunKizlarr gunaydinn
Ben halen cok fenayim bogazima ne icsem iyi gelir adacayindan baska onu da iciyorum
kaptanım ben bugün yeni tartı ile tartıldım 85.5 gösteriyor kilomu başlangıç kilosu olarak bunu alalım mı?Crunch mı bu anlamadım hareketi
Tamam canım boy hedef kaçtı tekrar yazar mısın.kaptanım ben bugün yeni tartı ile tartıldım 85.5 gösteriyor kilomu başlangıç kilosu olarak bunu alalım mı?
çünkü artık bu tartıyı kullanıcam hep
simdilik 70Tamam canım boy hedef kaçtı tekrar yazar mısın.
Yaaa demek sendin.Kaptan ben yedim simdi yapip bitince bildirecem ustune bide leslie yapar gune sporla başlarım
Tmm boy kaçsimdilik 70
sonra degistirebiliyoruz degil mi
167Tmm boy kaç
Kaptan 60 dag tirmanisi yaptim ilk kez bacaklarim koptu 20 20 20 yaptim ayrica kilo kaybimda varYaaa demek sendin.
Yaaa kaç kilo oldun bana yetişeceksin yaa ben niye takıldım böyle. Ramazandan sonra yine diyetisyene gideceğim.Kaptan 60 dag tirmanisi yaptim ilk kez bacaklarim koptu 20 20 20 yaptim ayrica kilo kaybimda var
69.300 cok degil ama 200 gr daha gitmis durma donemine girdin buyuk ihtimalle vucut az yemeyede spora da alisti sok diyet yapin diyorlar boyle durumlarda ama sen karsisin sok diyetlereYaaa kaç kilo oldun bana yetişeceksin yaa ben niye takıldım böyle. Ramazandan sonra yine diyetisyene gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?