Zaten tek öğün besleniyorum. Bi de şoklarsam olurum herhalde69.300 cok degil ama 200 gr daha gitmis durma donemine girdin buyuk ihtimalle vucut az yemeyede spora da alisti sok diyet yapin diyorlar boyle durumlarda ama sen karsisin sok diyetlere
Bal limon tarçın çok iyi geliyor 2 saatte bir tatlı kaşığı içersen baya iyi gelir yada pekmezle karabiberi yakıp aynı şekilde 2 saate bir alabilirsin oda iyi gelirKizlarr gunaydinn
Ben halen cok fenayim bogazima ne icsem iyi gelir adacayindan baska onu da iciyorum
Ayy rvett onceden yapatdim unuttum canim sag olGunaydin canim balla zencefil dene birde gecmis olsun
Ayy bilemiyorumm yasakmiydiieylul7158eylul geçmiş olsun canım. Adaçayı emzirirken yasak değil mi?
Hungret hareketine b3nziyir biliyorum ben o hareketiEvet alt karın bölgesi için ama boyun yerde ayaklar dik ve yukarı kaldırıyorsun yere indiriyorsun ama yere temas etmeden tekrar kaldırıyorsun . Flo platese dedi ama alt karın çalışıyor kesinlikle
Ayy ball pekmezz diyetimi baltalarrBal limon tarçın çok iyi geliyor 2 saatte bir tatlı kaşığı içersen baya iyi gelir yada pekmezle karabiberi yakıp aynı şekilde 2 saate bir alabilirsin oda iyi gelir
Boğaz ağrısı ama ilerlerse kötü olur birde enziriyosun ben çok çektiğim için boğaz ağrısından diyeti düşünme bence :)Ayy ball pekmezz diyetimi baltalarr
GünaydııınGünaydın kızlar
Nasıl oldun canımGünaydııın
Aynı sters mideme vurdu sanırım dünden beri çok kötğ midem bide 2.5 ta sınava giricemNasıl oldun canım
Canim basarilar diliyorum stresini yenmey çalış insallah hakkinda hayirlisi olurAynı sters mideme vurdu sanırım dünden beri çok kötğ midem bide 2.5 ta sınava giricem
Teşekkür ederim canım :) Stres sınavdan değil ama inşallah bu iyi geçerde azıcık moral olur işte :)Canim basarilar diliyorum stresini yenmey çalış insallah hakkinda hayirlisi olur
Ne mezunusun canım alan sınavın mi var. Rabbim.yardimcin olsunAynı sters mideme vurdu sanırım dünden beri çok kötğ midem bide 2.5 ta sınava giricem
İstatisttik mezunuyum canım yok ingilizce sınavı var . Amiin inşallahNe mezunusun canım alan sınavın mi var. Rabbim.yardimcin olsun
Ayak yapıyor ya. Şimdiki hamileler dr pek nazlı@yesa1 arkadaslarimdan biliyorum durumun çok.zor Rabbim tez vakitte geçirsin sende doya doya tadını çıkarırsin
Rahatca naz yapabileceği tek dönem sonuna kadar yapmalı bence :)Ayak yapıyor ya. Şimdiki hamileler dr pek nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?