- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Dogru diyosun canim ates de yapti ilerlerse daha beter olurum simdi bile cok zorlaniyorumBoğaz ağrısı ama ilerlerse kötü olur birde enziriyosun ben çok çektiğim için boğaz ağrısından diyeti düşünme bence :)
Canim 16haftaliga kadar surebiliyo o haller malesef
yesa arkadaslarimdan biliyorum durumun çok.zor Rabbim tez vakitte geçirsin sende doya doya tadını çıkarırsin
Kuzum yiyeceksin tabi en vitaminlilerinden artik iki canlisinCanım bulantım çok az yeme içme süper
Sadece bu konudan konuşmak istemiyorum yemek isimlerini bile görmek istemiyorum
Ama oturunca bir güzel yiyorum tuhaf bir durum. :)
Sagg olasin kuzummGünaydın hanımlar
Jalepıne başarılar Sınavı'nda
Eylül ve yesacım geçmiş olsun
Ayyyy cok teşekkür ediyorum böyle bi şımardım522. Etap birincisiSily tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Canim yaa bir sey yiyemedim dun varya su bile icemedim midem almadi cuma gunu 60.300gelmistim yanlis hatirlamiyor isem bu sabah 58.800geldim cogunlugu sudur amaEylülcüm bi an önce iyileşmeye bak bebeğine bulaşır Bayram'a hasta girme daha kötü olursun gerekirse dra git diyeti bi kaç gün kes iyileşmeye çalış canım
Simarr kuzum tabi ki hakettinnn sen tebrik ederimAyyyy cok teşekkür ediyorum böyle bi şımardım
Simarr kuzum tabi ki hakettinnn sen tebrik ederim
Simar sampiyon hak ettinAyyyy cok teşekkür ediyorum böyle bi şımardım
Canimmmm geçmis olsun insallah tez zamanda geçer de rahat edersin bulantilar ama sonunda bu acilarini unutacaksin hele bi kucagina al hayirlisiylaÇok sağol canım Allaha Şükür iyiyim aslında günlük yasantim aynı sabah kalkınca bulanti kusuyorum sonra normal yiyorum içiyorum ama bu menulere bakmak olum gibi geliyor
Kusura bakmayın nolur
Teşekkür ederim :)Günaydın hanımlar
Jalepıne başarılar Sınavı'nda
Eylül ve yesacım geçmiş olsun
Ben bu hareketi yapamıyorum. 1-2 tane yapıyorum kesiliyorum.Evet alt karın bölgesi için ama boyun yerde ayaklar dik ve yukarı kaldırıyorsun yere indiriyorsun ama yere temas etmeden tekrar kaldırıyorsun . Flo platese dedi ama alt karın çalışıyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?