Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yesa arkadaslarimdan biliyorum durumun çok.zor Rabbim tez vakitte geçirsin sende doya doya tadını çıkarırsin

Çok sağol canım Allaha Şükür iyiyim aslında günlük yasantim aynı sabah kalkınca bulanti kusuyorum sonra normal yiyorum içiyorum ama bu menulere bakmak olum gibi geliyor

Kusura bakmayın nolur

Eylülcüm bi an önce iyileşmeye bak bebeğine bulaşır Bayram'a hasta girme daha kötü olursun gerekirse dra git diyeti bi kaç gün kes iyileşmeye çalış canım

Canım bulantım çok az yeme içme süper

Sadece bu konudan konuşmak istemiyorum yemek isimlerini bile görmek istemiyorum

Ama oturunca bir güzel yiyorum tuhaf bir durum. :)
Kuzum yiyeceksin tabi en vitaminlilerinden artik iki canlisin meleginn annem bugun ne yiyip bana gonderecek diye gozluyordur

Eylülcüm bi an önce iyileşmeye bak bebeğine bulaşır Bayram'a hasta girme daha kötü olursun gerekirse dra git diyeti bi kaç gün kes iyileşmeye çalış canım
Canim yaa bir sey yiyemedim dun varya su bile icemedim midem almadi cuma gunu 60.300gelmistim yanlis hatirlamiyor isem bu sabah 58.800geldim cogunlugu sudur ama
Bu sabah ki kahvaltim daha iyiydi sukur yemeyince insanin feride olmuyo hastalik ustune bir de tabi

Çok sağol canım Allaha Şükür iyiyim aslında günlük yasantim aynı sabah kalkınca bulanti kusuyorum sonra normal yiyorum içiyorum ama bu menulere bakmak olum gibi geliyor

Kusura bakmayın nolur
Canimmmm geçmis olsun insallah tez zamanda geçer de rahat edersin bulantilar ama sonunda bu acilarini unutacaksin hele bi kucagina al hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…