Az az yap flo gerekirse başlarda her seferinde ayaklarını değdir yereBen bu hareketi yapamıyorum. 1-2 tane yapıyorum kesiliyorum.
Olsun kız.. hafta içi çalışıyorsun. . Bugün seni görmedim ondan :))
Ne uykucuyum ya
Yettim gariOlsun kız.. hafta içi çalışıyorsun. . Bugün seni görmedim ondan :))
O senin 1.5 dilim ekmegine takti kafayi sende onun pazar uykusuna tak benceOlsun kız.. hafta içi çalışıyorsun. . Bugün seni görmedim ondan :))
Kız 1.5 diil 1.. bi kere 1.5 yedim sadeece.. dün onu da yedirmedi..O senin 1.5 dilim ekmegine takti kafayi sende onun pazar uykusuna tak bencehahhhahhha
Yok yok sıfır artıkKız 1.5 diil 1.. bi kere 1.5 yedim sadeece..
Kaymadıktan sonra altını kıs 5 dk tut. Tam kayısı oluyo. .Kayısı kıvamında yumurta haşlamayı beceremeyen miu
TamammKaymadıktan sonra altını kıs 5 dk tut. Tam kayısı oluyo. .
Kız 1.5 yesem içim yanmıcak.. sadece 1 kez 1.5 yedim. Normalde hep 1 dilim. o da dilim sanki 1.5 ekmek yemişim muamelesi yapıyorsunuz. . Hem
Boşver ankayıKız 1.5 yesem içim yanmıcak.. sadece 1 kez 1.5 yedim. Normalde hep 1 dilim. o da dilim sanki 1.5 ekmek yemişim muamelesi yapıyorsunuz. . HemAnka izin verdi. .
Kız 1.5 yesem içim yanmıcak.. sadece 1 kez 1.5 yedim. Normalde hep 1 dilim. o da dilim sanki 1.5 ekmek yemişim muamelesi yapıyorsunuz. . HemAnka izin verdi. .
Ben artıdayım
Erit onları cumaya kadar lütfen canım.Ben artıdayım
Anka kimki zaten :küs:Boşver ankayısus aramızda ona yedim de ama yeme. O ekmek gidp direk göbüşe oturuyo yağ oluyo. Yeme bebişim ceviz ye onun yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?