Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ye canım ye afiyet olsun. Ben de diyetisyene gidicem tekrar günde 10 dilim ekmek hakkım vardı
Kız ye deme bak vazgeçiremiyorum sonra. 1 dilim ekmem ne mutluluğu verecek ona vereceği kiloların yanında. Aaaaaaa. Sonra anka izin verdi diyor yiyor
Ben de artıdayım canım ama temizleriz onu biz üzülme :)
Anka kimki zaten :küs:
Hahahhahahaha

Kurban olsunlar ankaya can kaptanım

Kız ye deme bak vazgeçiremiyorum sonra. 1 dilim ekmem ne mutluluğu verecek ona vereceği kiloların yanında. Aaaaaaa. Sonra anka izin verdi diyor yiyor

Mutluluk vermesi için değil zaten. Karatay yapsa kuruyemişlerden gerekli karbonhidratı alıyorsun ama öyle yeteri kadar karbonhidrat yemiyor ki bari tam tahıllı ekmekten alsın. Senin beslenme şeklin çok çok yanlış. Kaldı ki 80 ustu kiloda birinin daha fazla kaloriye ihtiyacı var. Herşey kilo vermek değil ki.

Her gün 1 çay bardağı ceviz yese et yoğurt dengeli yese daha iyi tabii..

Bir de ekmeği keseceksen omur boyu keseceksin. Ömür boyu devam ettireceğin şekilde zayıflamak lazım. Yoksa korumada az da yemeye başlasan zaman içerisinde geri alırsın.

Kaptanım benim.. aç kalmıyorum şükür. . Bol su içiyorum. . Yumurta, peynir, yoğurt, et, baklagil yiyorum.. inan meyve bile yiyemiyorum çünkü acıkmıyorum şükür. . Listelerime bakarsanız elimden geldikçe dengeli beslenmeye çalışıyorum. . Bi iki kaçamak dışında sıkıntım yok şükür.. bide spor yeterince yapamıyorum..

@MiuLego eşim evdeyken temizlik yapıyoruz.. Duvarları falan siliyoruz. Aksilik ya tam işe başlarken bebek ağlıyor. Baya kalori yakmışımdır bu gün. Merdivene in çık in çık.
Wuhuu seninki iyi kalori yaktırıcı işmiş yansın Yağlarrrr
Tamam işte ceviz yesin yaaa ekmek yemsin ceviz yesin ben de onu diyorum çiğ kuruyemiş yesin. Ekmek yemesin. No no noooo yemesin

Koruma kısmını hiç bilmiyorum anka daha hayatımda hiç kilo korumaya çalışmadım o yüzden hedef kiloma geleyim asıl o zaman ihtiyacım var buraya size. Tavsiyelere.. bakalım o günler bir gelsin de neler olacak

Bir gün gelecek benim beslenmemi de beğeneceksin inanıyorumo günler yakın meşaleleri yakın

İyi gidiyorsun maşallah kuzum.. böyle devaö edersen çok çok güzel olacak herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…