Bu akşam da kv me davetliyiz ama neyseki kendisi öyle ağır yemekler tatlılar yapan biri değil:)Erit onları cumaya kadar lütfen canım.
S3n hiç kaçamak yapmadın canım ne durumdasınYe canım ye afiyet olsun. Ben de diyetisyene gidicem tekrar günde 10 dilim ekmek hakkım vardı
Ben akşam mantı yedim ya. Gerçi 5 kaşık mantı yedim sadece başka hiç bişey yemedim. Bakalım çok da spor yaptım iftardan önce belli olacak.S3n hiç kaçamak yapmadın canım ne durumdasın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-45Anka silynin paylaştığı yerin linkini paylaşır mısın feyz alalım
Kız ye deme bak vazgeçiremiyorum sonra. 1 dilim ekmem ne mutluluğu verecek ona vereceği kiloların yanında. Aaaaaaa. Sonra anka izin verdi diyor yiyorYe canım ye afiyet olsun. Ben de diyetisyene gidicem tekrar günde 10 dilim ekmek hakkım vardı
Ben de artıdayım canım ama temizleriz onu biz üzülme :)Ben artıdayım
HahahhahahahaAnka kimki zaten :küs:
Ben akşam mantı yedim ya. Gerçi 5 kaşık mantı yedim sadece başka hiç bişey yemedim. Bakalım çok da spor yaptım iftardan önce belli olacak.
Kız kaptan oruçlu :))Türk kahvemi yapıyoruuuum gel kız içip spora başlayalım hemen aradan çıksın
Anam doğru yaKız kaptan oruçlu :))
Biliyo musun hiç 55 durmuyosun?? 48 fln duruyorsun..Anam doğru yaiftardan sonra gelsin
Sağol balım gülüm lokumumBiliyo musun hiç 55 durmuyosun?? 48 fln duruyorsun..
Kolay gelsin cnm..@MiuLego eşim evdeyken temizlik yapıyoruz.. Duvarları falan siliyoruz. Aksilik ya tam işe başlarken bebek ağlıyor. Baya kalori yakmışımdır bu gün. Merdivene in çık in çık.
Kız ye deme bak vazgeçiremiyorum sonra. 1 dilim ekmem ne mutluluğu verecek ona vereceği kiloların yanında. Aaaaaaa. Sonra anka izin verdi diyor yiyor
Kaptanım benim.. aç kalmıyorum şükür. . Bol su içiyorum. . Yumurta, peynir, yoğurt, et, baklagil yiyorum.. inan meyve bile yiyemiyorum çünkü acıkmıyorum şükür. . Listelerime bakarsanız elimden geldikçe dengeli beslenmeye çalışıyorum. . Bi iki kaçamak dışında sıkıntım yok şükür.. bide spor yeterince yapamıyorum..Mutluluk vermesi için değil zaten. Karatay yapsa kuruyemişlerden gerekli karbonhidratı alıyorsun ama öyle yeteri kadar karbonhidrat yemiyor ki bari tam tahıllı ekmekten alsın. Senin beslenme şeklin çok çok yanlış. Kaldı ki 80 ustu kiloda birinin daha fazla kaloriye ihtiyacı var. Herşey kilo vermek değil ki.
Her gün 1 çay bardağı ceviz yese et yoğurt dengeli yese daha iyi tabii..
Bir de ekmeği keseceksen omur boyu keseceksin. Ömür boyu devam ettireceğin şekilde zayıflamak lazım. Yoksa korumada az da yemeye başlasan zaman içerisinde geri alırsın.
Wuhuu seninki iyi kalori yaktırıcı işmiş yansın Yağlarrrr@MiuLego eşim evdeyken temizlik yapıyoruz.. Duvarları falan siliyoruz. Aksilik ya tam işe başlarken bebek ağlıyor. Baya kalori yakmışımdır bu gün. Merdivene in çık in çık.
Tamam işte ceviz yesin yaaaMutluluk vermesi için değil zaten. Karatay yapsa kuruyemişlerden gerekli karbonhidratı alıyorsun ama öyle yeteri kadar karbonhidrat yemiyor ki bari tam tahıllı ekmekten alsın. Senin beslenme şeklin çok çok yanlış. Kaldı ki 80 ustu kiloda birinin daha fazla kaloriye ihtiyacı var. Herşey kilo vermek değil ki.
Her gün 1 çay bardağı ceviz yese et yoğurt dengeli yese daha iyi tabii..
Bir de ekmeği keseceksen omur boyu keseceksin. Ömür boyu devam ettireceğin şekilde zayıflamak lazım. Yoksa korumada az da yemeye başlasan zaman içerisinde geri alırsın.
İyi gidiyorsun maşallah kuzum.. böyle devaö edersen çok çok güzel olacak herşey..Kaptanım benim.. aç kalmıyorum şükür. . Bol su içiyorum. . Yumurta, peynir, yoğurt, et, baklagil yiyorum.. inan meyve bile yiyemiyorum çünkü acıkmıyorum şükür. . Listelerime bakarsanız elimden geldikçe dengeli beslenmeye çalışıyorum. . Bi iki kaçamak dışında sıkıntım yok şükür.. bide spor yeterince yapamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?