- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Inşallah cnm..İyi gidiyorsun maşallah kuzum.. böyle devaö edersen çok çok güzel olacak herşey..
BURDAYIIIIMMMMKızlar nerdesiniz??
Hangi dizi?? Bende hatırla sevgiliyi izliyorumBURDAYIIIIMMMM
Birazdan 60 dk lık yürüyüşe çıkıcam giyindim ettim diziye takıldım bitsin çıkcam. Napıyorsun hippo?
İçerde izliyorum tekrarı var da tv de. Ağla ağla içim çıktı yaHangi dizi?? Bende hatırla sevgiliyi izliyorum
Sorma miucum ya gafil avladı güllaç beni ama çook azdı şekeri zaten artık fazla tatlı şeyler yiyemiyorum.ama gaz yaptı sütlü ya mahvoldum.cezamı çektim.bide yürüyüş yaptık gece eşimle erimiştir inşallahHahaha kimse yoktu burda herkes yemek yiyordu kesin kendimle konuştum
Ne demek mantı yedim yaaaa
Ah canım canım unutmazmış da beniiiii ben de seni çok seviyorum ya
Canım umutcuğummmmmmm ben de seni çok seviyorum yaşasın yaaa
Hiçbiyere de gitmiyom ki hep burdayım ki
Canım bu arada o hareketleri bir kerede hiç duraklamadan yapmak zorunda değilsin yorulunca 10-15 saniye dinlen devam et ama bi yatıp yapmaya başlayınca bitir ve kalk. Yarısı sabah yarısı akşam ı ıh olmaz
Çok güzel hippo sağlıklı bir gün olmuşşşll ama ekmek dışında
Yaaaaaa ne demek korhi kaçamak yaptı inanmak istemiyorum buna. Korhi asla kaçamak yapmaz yaaagerisi güzel ama güllaç
Tost ekmeği tam buğday mı? Çorba ne çorbası? Kabak yemeğinde pirinç var mı?
Harikaaaaa
Oleeeeyyyyyyy
Hepsine varım ve bence de takımcak yapmalıyızzzzz
Varım diyor miuuuu
Evine geçtin mi?
Flocumm resmine baktkm canım.üst arafta fazlan var.kızların dediği gibi mekik bide leslienin kol sırt için dambılla olan videolarını yapabilirsin.benimde üst bölgem sana benziyordu 86kiloyken.lesliyle eridi çok şükürEvet pideyi
Hayir canim haftasonu anca donebilcez kv icin mevlut okunacak carsamba günü onu da hallediip gitcezEvine geçtin mi?
Oooo oo @MiuLego hambırgır mı yemişşşşşşSen ye o himbirgir menuleri
Güzel menü canım afiyet olsunnnBi Özel bi grup dersek şarjım bitti şimdi tel şarjda menümü unutmuşum yazıyım
Saat 2300 gibi 3 kiraz 3 çikek
Sahur 130
Bir yumurtalı omlet
Soğuk çorba
Domates salatalık
İftar
Kmetcimek çorba
Tuzsuz salata
Avuç içi kadar pide
2,5 lt su
3 mil lesie
50 mekik
25 çapraz mekik
50 twister
SEN zaten hiç yemiyorsun normalde miden alışkın değil tepki verdi tabiSorma miucum ya gafil avladı güllaç beni ama çook azdı şekeri zaten artık fazla tatlı şeyler yiyemiyorum.ama gaz yaptı sütlü ya mahvoldum.cezamı çektim.bide yürüyüş yaptık gece eşimle erimiştir inşallah
Oooo oo @MiuLego hambırgır mı yemişşşşşş
İnci yine sen yenersin artık bu hafta
Miu hamburger yememiş küçük bi menü yemiş öyle diyo. . Küçük bir menü dediğine göre junior diyosun.. gerçekler steckhouse burger meni :))
Geçmiş olsun canımmmAyy bilemiyorumm yasakmiydii
Yenerim tabi hic suphen olmasinOooo oo @MiuLego hambırgır mı yemişşşşşş
İnci yine sen yenersin artık bu hafta
Maşallahh canım.dengeli beslen bebiş de farkı göreceksinCanım bulantım çok az yeme içme süper
Sadece bu konudan konuşmak istemiyorum yemek isimlerini bile görmek istemiyorum
Ama oturunca bir güzel yiyorum tuhaf bir durum. :)
Bravooooo silycmmm
Aynen canımm.ama buna rağmen bende geçen hafta veremedim pek.artık 30 kiloya yaklaştım ya vücut duraklatıyor herhaldeSEN zaten hiç yemiyorsun normalde miden alışkın değil tepki verdi tabierimiş gitmiştir bile o yok olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?