@MiuLego artık spora verir hepten kendini.sende azcık insaflı davran inciiii.kız eridi gitti kompleYenerim tabi hic suphen olmasin
Evet whopper junior menüydüMiu hamburger yememiş küçük bi menü yemiş öyle diyo. . Küçük bir menü dediğine göre junior diyosun.. gerçekler steckhouse burger meni :))
Yenerim tabi hic suphen olmasin
Çok çok normal bence ama o duraklama uzun sürmez :)Aynen canımm.ama buna rağmen bende geçen hafta veremedim pek.artık 30 kiloya yaklaştım ya vücut duraklatıyor herhalde
İvit şuan yürüyüşten yazıyorum bunları
Kiyamam ben ona da asil kilo vermesem hemen oklavayi cikarir beni mezun edicek
Miu hic yuruyemiyorum ben vakit olmuyor su misafirleri bitirsem ben de yuruyecemEvet whopper junior menüydü
Çok çok normal bence ama o duraklama uzun sürmez :)
İvit şuan yürüyüşten yazıyorum bunlarıakşam eve girince de yapcam spor. Offffff inci ya
Canım benim ramazan biriyor az sabret bitince yürürsün. Oruç tutuyorsun akşama hal kalmıyor ki..Miu hic yuruyemiyorum ben vakit olmuyor su misafirleri bitirsem ben de yuruyecem
Hadi bakalım cnm.. 60lara hoşgeldin. .Akşam a daha yemek yok az bakayım neler yapıyorsunuz dedım sayfalar uçmuş Masallah ben sabah Bı ara 69 gordumsevinçten yemek yiyemedim Bı tabak çeri domates yedım :) :)
Güzel cnm ara öğün yok. .inş bu hafta eksiyi görürsün..Sabah
1.5rafadan yumurta
1kk peynir
4 zeytin
1kizarmis tb ekmegi
Oglen
Tavuk gous izgara
Yesil salata
Aksam
Yigurtlu kereviz
3kepce corba
Gunu kapadim kizlar
Gecen haftdan beri ara ogun yapmiyorum canim insallah gorurumGüzel cnm ara öğün yok. .inş bu hafta eksiyi görürsün..
Simdi tekrar 70 küsürHadi bakalım cnm.. 60lara hoşgeldin. .
Oruçken temizlik susatmıyor mu anka nasıl yapıyorsun maşallah. Pizzadan uzak dur oh mis gibi köften var senin onu ye :)Oyyy çok yoruldum kızlar ya yatak odası kaldı sadece. Banyo tuvaleti eşim halledecek. Yatak odasına ben. Bi mola verdim. Akşama da dışardan söyleyelim dedik oğlan pizza diye tutturdu. Onlara pizza bana ızgara köfte söyleyeceğiz. İnşallah pizzaya sarkmam
Vay vaaaay harika haber buuu 6 lar hayırlı olsuuun :) bir kere gördüysen düşmüş o kiloya işte artar azalır gün içinde takma üzülmeAkşam a daha yemek yok az bakayım neler yapıyorsunuz dedım sayfalar uçmuş Masallah ben sabah Bı ara 69 gordumsevinçten yemek yiyemedim Bı tabak çeri domates yedım :) :)
Güveniyorum sana sonuna kadar.Kızlar iftar davetine gidiyoruz. . Inşallah alnımın akıyla atlatırım ya .
Vuhuuuuu çok çok beğendim ben afiyet olsunSabah
1.5rafadan yumurta
1kk peynir
4 zeytin
1kizarmis tb ekmegi
Oglen
Tavuk gous izgara
Yesil salata
Aksam
Yigurtlu kereviz
3kepce corba
Gunu kapadim kizlar
Oruçken temizlik susatmıyor mu anka nasıl yapıyorsun maşallah. Pizzadan uzak dur oh mis gibi köften var senin onu ye :)
Gene çok hızlısın. Ev işleri peşini bırakmıyorKızlar iftardan sonra çay içmeye eşimin amcası gil gelecek hemen ev süpürdüm toz aldım tatlı mı da yaptım yemeğe başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?