Lena idi bugün sabahtan bi uğramıştı boy kilo falan yazmıştı ama şimdi yok. Gelir iftardan sonra belki..Dün bi arkadaş gelmişti adını unuttum kaçtı mı o??
Bu arada gündüz yazarken şarjım bitti. Tek öğün konusunda çok haklısın canım ama sahurda yediğim zaman da bütün gün ağırlık çöküyor mide bulantısı oluyor. Az kaldı zaten bayramdan sonra toparlarım inşallahDün bi arkadaş gelmişti adını unuttum kaçtı mı o??
Tamam canım bekliyom senden haber. Türk kahvesi içtim zaten o da biraz midede dursun yağ yaktrsın biraz sporda.Ben biraz kendime geleyim beraber kalkalım miu
Ne zaman içtin. Yarım saat sonra yapman lazım ya.Tamam canım bekliyom senden haber. Türk kahvesi içtim zaten o da biraz midede dursun yağ yaktrsın biraz sporda.
10 dk falan oldu içeli. 20 dk ya başlıyorum o zaman. Ben onları sabah yaptım şimdi ölümcül sporları yapcamNe zaman içtin. Yarım saat sonra yapman lazım ya.
Ben squat mekik plank wall sit ve stepper yapacağım. Jumping jack falan yapmayacağım.
Geliyim canım daha stepper da yapıcam ayyyyyyyBu arada miu benim stepper topiğimde vardı gelirsen. Yeni hayata döndürüyoruz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/twist-stepper-kullanan-var-mi.396953/page-94
Valla benim hiç halim yok topuklarım acıyor resmen. Ölümcül dediğin neydi.10 dk falan oldu içeli. 20 dk ya başlıyorum o zaman. Ben onları sabah yaptım şimdi ölümcül sporları yapcam
Şu hiit var ya cardio onu denicem dün 15 dk yapabilmiştim bugün daha çok yapmaya çalışcam hemen peşine de bir leslie 3 mile. En son uyumadan da stepper 20 dk inşallahValla benim hiç halim yok topuklarım acıyor resmen. Ölümcül dediğin neydi.
Kendine kastın mı var canımŞu hiit var ya cardio onu denicem dün 15 dk yapabilmiştim bugün daha çok yapmaya çalışcam hemen peşine de bir leslie 3 mile. En son uyumadan da stepper 20 dk inşallah
Artıdayım ya benKendine kastın mı var canım
Artıdayım ya ben
Bu arada anka senin detoks çorbasını yaptım mmmmmmm cacık gibi oldu ya çok leziz görünüyor. Yarın ve salı uygulayacağım bakalım nasıl olacak.
Afiyet olsun canımSlm kızlar
Menüm
Sahur 1,5 yemek kaşığı lor
Maydanoz
Domates
Çay
6 zeytin
1 hurma
İftar
Yayla çorbası
Tavuk mantar sote
1 ayran
1 elma
Bir çatal karpuz
Su 1 litre 3 e tamamlıcam
Yeşil çay içiyorum şuan
Üç kepçe?!? Afiyet olsun Eylül . Ne çorbası idiSabah
1.5rafadan yumurta
1kk peynir
4 zeytin
1kizarmis tb ekmegi
Oglen
Tavuk gous izgara
Yesil salata
Aksam
Yigurtlu kereviz
3kepce corba
Gunu kapadim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?