Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

menumu yaziyim ben bugunun

sabah
2 yumurtadan peynirli yesillikli omlet 8 zeytin domates 1 cb cig kuruyemis (ceviz&badem)

ara
sade filtre kahve 1 parca peynir

aksam
bol salata izgara balik

su 2.5 lt ye tamamliycam uyuyana kadar

Ne kadar artıdasın.
Tuz atma çorbaya. Afiyet olsun. İnşallah faydası olur. Miu benim dehşet uykum geldi çocuklara eşim bakarken yatayım ben hareketlerimi yapıp. Hadi kalkalım

+1

Ben de başladım kaptan leslie ve stepper kaldı. Kolay gelsn ve iyi uykular güzelce dinlen :) çorbaya tuz atmadım ama çok güzel görünüyo soğuk ayran aşı bildiğin aslında dimi bu

Dambıl aldım, bir ara göğüs ve kol çalışıyordum günde 30 dk, kaslarim şişti sanırım 1 kilo artışına oldu bıraktım. Ama şimdi sallanmaya başladı. Mecbur yapacağım. Ramazan bir geçsin de.

Öğle 13:45
1 haşlanmış yumurta
Domates biber kavurması (çok az zeytinyağıyla)
zeytin, peynir, 1 ceviz, 1 kuru kayısı
1 dilim ananas, 1 tk fıstık ezmesi
1 bardak süt

Akşam 19:20
1 kase şehriye çorba
Haşlanmış brokoli yoğurtlu
Kefir

21:50 Karışık meyve (az ama çok değil)

Su: 2.5 lt (daha içcem)

Spor:
2. Gün
Mekik : 75
Squat : 55
Plank : 20 sn
Wallsit : 20 sn

60 dk tempolu yürüyüş
100 jumping jack
30 dk cardio workout hiit( 22:30 dk sını yapabildim her gün dk sını arttırmaya çalışacağım)
Leslie 3 mile
100 ayakta yan mekik
20 dk stepper

sabah
2 yumurtadan peynirli yesillikli omlet 8 zeytin domates 1 cb cig kuruyemis (ceviz&badem)

ara

aksam
bol salata izgara balik

Canım menün güzel arada peynir yemeseydin tam bir karatay diyeti menüsü olurdu..sıfır karbonhidrat bol protein ve sebze...

Canım menün güzel arada peynir yemeseydin tam bir karatay diyeti menüsü olurdu..sıfır karbonhidrat bol protein ve sebze...

aksam yemegi biraz gece kaldi karnim kazindi benim de
kahvaltim 10 da bitmisti ben de 17 gibi peyniri yedim
aslinda tam karatay da yapmiyorum iste biraz deneme yanilma donemindeyim

Fıstık ezmesi ne iş mıucan

Misafirim var menü yazıp kaçıyorum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık
Lor
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 karış çapında lahmacun
domates,taze nane
2 bardak ayran

sabah

ara

aksam
bol salata izgara balik

oğlenı atlamıssın hep boylemı beslenıyorsun 2 ogun afıyet olsun canım ben begendım

ilk başlarda kaslar şişiyor dediğin gibi ama sonra şekilleniyor canım..hepsi gider inşallah

işte bır mıu kılasıgı saglıklı oğunler ter akıtan spor afıyet seker bal olsun arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…