Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

miucummm bugünkü menünü @anka_misali kaptan bile beğenecek eminim.çok güzel seçimler..ve tabii (üşenmedim saydım) 10 satır yaptığın sporları yazmışsın.. daha ne olsun tatlım :)

ohhhh iftara bayıldım.en sevdiklerim benimde.boool bool eksi olsun canımm

bende yapıyorum bide fındık ezmesi yapmıştım geçen sene o da harika oluyor.dene mutlaka eylülcüm.aynı fıstık ezmesi gibi yapılıyor

Menümm
sahur
1 yum ve 1 bardak kefir ile karatay kahvaltısı(peynir ceviz çeri dom. salatalık k.kayısı)

iftar
1 kase yoğurt çorbası(mercimek ve nohutlu)
1 biber ve 1 patlıcan dolması (kıymalı) küçük boydu ikisi de
1 kase salata
1 avuç kuruyemiş.4 kiraz.çay
su 2lt
spor bol terlemeli ev temizliğiii...

Fıstık ezmesi ne iş mıucan
Kız kendim yaptım çok sağlıklıymış o abartı değil ama arada
Ben 30 dk bi firsat bulup kosu bandina ciktim cok sukur spor yapmayinca kilo gitmiyor gercekten
Harikasın inci işte buuuuu yansın yağlaaar
işte bır mıu kılasıgı saglıklı oğunler ter akıtan spor afıyet seker bal olsun arkadaşıma
Canım eylül
miucummm bugünkü menünü @anka_misali kaptan bile beğenecek eminim.çok güzel seçimler..ve tabii (üşenmedim saydım) 10 satır yaptığın sporları yazmışsın.. daha ne olsun tatlım :)
Yaaaaaaayyyy oleeeeybeğenmez kız o yine
kızlar oğlumu uyuttum camasırımıda serdım eşim bır fılm açtı gunler sonra oturup izliycem.ona puing yaptım eşim yerken izliycem artık
Kokla sen de kuzum derin deriiiin kokla

Görümcem fıstıklı baklava almış, icim gidiyor... Su içe içe sistim valla. Küçük oğlan da mama dedi gösterdi, yiyecek sandım, yemedi, elimde öylece kaldı. Atmadım ağzıma ama icim gitti... Semizotu çıkardım açlığa dayanamazsam yerim diye. Minciri geç uyuttum öğlen,iftarda etegime dolanmasin diye. İyi de oldu ama neskafe sig..a ikilisi keser belki. Uyumadı gitti şimdi de.

bende yapıyorum bide fındık ezmesi yapmıştım geçen sene o da harika oluyor.dene mutlaka eylülcüm.aynı fıstık ezmesi gibi yapılıyor
Canim ben bbaaayiliiyoorumm cokk seviyorum 2 kasikla duramiyorum o yuzden bi yaptim bir daha yapmadim :)) fistigin kendisini yiyorum 5 10tane artik istedigim kiloya geleyim yapar kahvaltilarda yerim

Slm kızlar
Menüm
Sahur 1,5 yemek kaşığı lor
Maydanoz
Domates
Çay
6 zeytin
1 hurma
İftar
Yayla çorbası
Tavuk mantar sote
1 ayran
1 elma
Bir çatal karpuz
Su 1 litre 3 e tamamlıcam
Yeşil çay içiyorum şuan
Vay vay vaaaayyyy çok beğendiiiim spor eksik!
menumu yaziyim ben bugunun

sabah
2 yumurtadan peynirli yesillikli omlet 8 zeytin domates 1 cb cig kuruyemis (ceviz&badem)

ara
sade filtre kahve 1 parca peynir

aksam
bol salata izgara balik

su 2.5 lt ye tamamliycam uyuyana kadar
Oh afiyet olsunnn ama hiç sporsuz olmaz leslie 2 mil yap hiçbirşey yapamıyorsan
Çoook güzel afiyet olsun oh. Sahurda 2 yumurta varken ekmek gereksiz geldi akşam da lahmacun var zaten
Yaaaa nasıl rondodan geçirip içne pekmez mi atıyorsun korhi nasıl?
Afiyet olsun canım beğendimmmm
Sakın flo sakııııın baklavadaki kalori aşırı aşırı çok spor da yapamıyorsun direk kilo olur. Sen kendini durdurursun eminim ne tatlılara yok dedin şimdiye kadar öyle düşün. Yak sigara iştah keser

Afiyet seker bal olsun canim yigurt corbasini ilk ke mercimekli duydum. Yesil mercimek mi

Ufak oğlan uyusun da yakacağım inşallah. Çocuklara kokmamak için sadece gece içiyorum. Bir baklava koca bir tabak etli yemek kadar kalori içeriyor. Ve sadece karbonhidrat ile yağ. Yemem. Yiyemem. Yakamam da, doğru diyorsun. Ama biri beni mutfağa çekiyor..

Geldim mıu cum :)
Kahvaltı bıraz peynirli omlet
Bol bol ceri domates
Sekersiz cay
Arada su sadece su :)
Akşam
1 kase sehrıye corbası
Bol salata
Ikı hurma 1 gofret yesıl cay
Su sahura kadar 2 olur
Gün boyu az yiyip gofreti patlatmışsin. Gündüz daha sağlıklı bir şeyler yeseydin keşke.

Aynen öyle canım minicik birşey içinde yararlı hiçbirşey yok. Değmez bile. Onun yerine yenilecek daha güzel şeyler var ama bu saatte değil. Sabret evde hiç yokmuş gibi düşün :) spor da yapacaksın harika!!

Kız öyle sadece gece içip nasıl duruyorsun ben de böyle senşn gibi keyfi içici olmayı nasıl isterdim ya
Geldim mıu cum :)
Kahvaltı bıraz peynirli omlet
Bol bol ceri domates
Sekersiz cay
Arada su sadece su :)
Akşam
1 kase sehrıye corbası
Bol salata
Ikı hurma 1 gofret yesıl cay
Su sahura kadar 2 olur

Gofret nerden çıktı bursa ??? Aaaaa.

Ya sabah o kafar dikkat edip mis gibi beslenmişsin de akşam da aslında hafif güzel. Neyse spor cezası ne yapacaksın bahsetsene biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…