Aclıktan degil de eski cocuklugum da kı gibi gofret ti Hanı beyaz küçücük minicik :) bakayım tadı hala aynımı dedım dıGün boyu az yiyip gofreti patlatmışsin. Gündüz daha sağlıklı bir şeyler yeseydin keşke.
Kesinlikle katılıyorumGün boyu az yiyip gofreti patlatmışsin. Gündüz daha sağlıklı bir şeyler yeseydin keşke.
Eve gidim sporla beraber yazıcam. .
Bir anlık gaflete düştüm sorma mıu cumAynen öyle canım minicik birşey içinde yararlı hiçbirşey yok. Değmez bile. Onun yerine yenilecek daha güzel şeyler var ama bu saatte değil. Sabret evde hiç yokmuş gibi düşün :) spor da yapacaksın harika!!
Kız öyle sadece gece içip nasıl duruyorsun ben de böyle senşn gibi keyfi içici olmayı nasıl isterdim ya
Gofret nerden çıktı bursa ??? Aaaaa.
Ya sabah o kafar dikkat edip mis gibi beslenmişsin de akşam da aslında hafif güzel. Neyse spor cezası ne yapacaksın bahsetsene biraz
Bebeğim emiyor ya, kokmamak için ve büyük çocuklara da kötü örnek olmamak için onların görebileceği zamanlarda ve yerlerde içmiyorum. 1.5 yıl oldu bırakmıştım, son 2 aydır wc için ihtiyacim oluyor.Aynen öyle canım minicik birşey içinde yararlı hiçbirşey yok. Değmez bile. Onun yerine yenilecek daha güzel şeyler var ama bu saatte değil. Sabret evde hiç yokmuş gibi düşün :) spor da yapacaksın harika!!
Kız öyle sadece gece içip nasıl duruyorsun ben de böyle senşn gibi keyfi içici olmayı nasıl isterdim ya
Gofret nerden çıktı bursa ??? Aaaaa.
Ya sabah o kafar dikkat edip mis gibi beslenmişsin de akşam da aslında hafif güzel. Neyse spor cezası ne yapacaksın bahsetsene biraz
Yap canım erir gider vicdanın rahat uyursun :)Bir anlık gaflete düştüm sorma mıu cumleslie yapsam olur mu şimdi yapıcam hemen
Kız yapmaaaa bırakıp da wc için geri içilir mi? Kefir iç kayısı ye türk kahvesi iç bisürü yolu var. Bunun içinse içme sigaraBebeğim emiyor ya, kokmamak için ve büyük çocuklara da kötü örnek olmamak için onların görebileceği zamanlarda ve yerlerde içmiyorum. 1.5 yıl oldu bırakmıştım, son 2 aydır wc için ihtiyacim oluyor.
miucummm ya aynı fıstıkları yaptığımız gibi rondodan geçir kıvamını ayarlamak için çok az zeytinyağı ve tatlı olsun diye de 1 yemek kaşığı kadar bal/pekmez/pudra şekeri ne eklersen.benim fındıklar 2 su bardağıydı.süper olmuştu..Vay vay vaaaayyyy çok beğendiiiim spor eksik!
Oh afiyet olsunnn ama hiç sporsuz olmaz leslie 2 mil yap hiçbirşey yapamıyorsan
Çoook güzel afiyet olsun oh. Sahurda 2 yumurta varken ekmek gereksiz geldi akşam da lahmacun var zaten
Yaaaa nasıl rondodan geçirip içne pekmez mi atıyorsun korhi nasıl?
Sen cuma menünü yazmışmıydınKIZLAR MENÜSÜNÜ YAZMAYANLAR VAR ?????
Gayet güzel bide spor olsa tam olurdu :) hoşgeldin bu arada :)menumu yaziyim ben bugunun
sabah
2 yumurtadan peynirli yesillikli omlet 8 zeytin domates 1 cb cig kuruyemis (ceviz&badem)
ara
sade filtre kahve 1 parca peynir
aksam
bol salata izgara balik
su 2.5 lt ye tamamliycam uyuyana kadar
Sporunu okurken gözlerimde spor yaptı resmen kuş kadar kaldın yiter bebeem :)
Öğle 13:45
1 haşlanmış yumurta
Domates biber kavurması (çok az zeytinyağıyla)
zeytin, peynir, 1 ceviz, 1 kuru kayısı
1 dilim ananas, 1 tk fıstık ezmesi
1 bardak süt
Akşam 19:20
1 kase şehriye çorba
Haşlanmış brokoli yoğurtlu
Kefir
21:50 Karışık meyve (az ama çok değil)
Su: 2.5 lt (daha içcem)
Spor:
2. Gün
Mekik : 75
Squat : 55
Plank : 20 sn
Wallsit : 20 sn
60 dk tempolu yürüyüş
100 jumping jack
30 dk cardio workout hiit( 22:30 dk sını yapabildim her gün dk sını arttırmaya çalışacağım)
Leslie 3 mile
100 ayakta yan mekik
20 dk stepper
Afiyet olsunn güzel menüMisafirim var menü yazıp kaçıyorum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık
Lor
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 karış çapında lahmacun
domates,taze nane
2 bardak ayran
En güzel spor canım :) memü güzel dolmalarda olmasaydı dicem ama o kadarda değil :)))))Menümm
sahur
1 yum ve 1 bardak kefir ile karatay kahvaltısı(peynir ceviz çeri dom. salatalık k.kayısı)
iftar
1 kase yoğurt çorbası(mercimek ve nohutlu)
1 biber ve 1 patlıcan dolması (kıymalı) küçük boydu ikisi de
1 kase salata
1 avuç kuruyemiş.4 kiraz.çay
su 2lt
spor bol terlemeli ev temizliğiii...
Menüyü okurken oh oh ne güZel diyordumkii birde ne göreyim gofretmiiiiii :)Geldim mıu cum :)
Kahvaltı bıraz peynirli omlet
Bol bol ceri domates
Sekersiz cay
Arada su sadece su :)
Akşam
1 kase sehrıye corbası
Bol salata
Ikı hurma 1 gofretyesıl cay
Su sahura kadar 2 olur
Açtıracakmısınki yıllardır boyatan ve her rengi denemiş biri olarak :) hiç boya yoksa saçında kolay kolay yanmaz ama açtırma işlemi yaptıracaksan iyi bir yere yaptır canm yazık etme saçlarınaAyy kızlar yazmayı unutuyordum az kalsın.. yarın saçlarımı boyatacağım ilk kez hayatımda .çok heyecanlıyım.zararlı diye uzak duruyordum ama 30 kilo zayıflamışken bide saçlar havalı olsun dedim.neyse...foto atarım size yarın inşallah :) yanar fln diye de korkuyorum.bakalım inş bişey olmaz da...
hadi ben kaçtım şekerler
Aaaaa cıslarmııı nasıl yanii :) bol bol spor yapıp eritirsin canım inşallah@anka_misali @MiuLego
Sahur 2 de...
2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet
1 bardak süt
1 muz
1.5 lt den fazla su..
Iftar
1 kase mantı çorbası(mantı 3 tane anca vardı)
Yarım tabak patlıcan kebabı
1 küçük patatesli börek(en son yedim çok aşırı ısrar ettiler..)
Salata
Ara türk kahvesi yanına 1 kare çikolata
Ve maalesef çayla 1 kaşık irmik helvası.. başka tatlı da vardı yemedim.. kızlar bu kadar dikkat edebildim.. noldu sana niye yemiyorsun diye o kadar ısrar ettiler ki.. önüme sıcak pide koydular yemedim. Tereyağlı pilav ye dediler yemedim bu kadar oldu.. spor bebek uyusun öyle yapıcam inş..
Kayısı işe yaramıyor. İncir iyi, o da çok kalorili. Adetliyken yedim ama yemem artık.Kız yapmaaaa bırakıp da wc için geri içilir mi? Kefir iç kayısı ye türk kahvesi iç bisürü yolu var. Bunun içinse içme sigara
Biraz pahalı ama bitkisel olanları var, çok kalıcı olmuyor ama deneyebilirsin.Ayy kızlar yazmayı unutuyordum az kalsın.. yarın saçlarımı boyatacağım ilk kez hayatımda .çok heyecanlıyım.zararlı diye uzak duruyordum ama 30 kilo zayıflamışken bide saçlar havalı olsun dedim.neyse...foto atarım size yarın inşallah :) yanar fln diye de korkuyorum.bakalım inş bişey olmaz da...
hadi ben kaçtım şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?