Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bir anlık gaflete düştüm sorma mıu cum leslie yapsam olur mu şimdi yapıcam hemen

Bebeğim emiyor ya, kokmamak için ve büyük çocuklara da kötü örnek olmamak için onların görebileceği zamanlarda ve yerlerde içmiyorum. 1.5 yıl oldu bırakmıştım, son 2 aydır wc için ihtiyacim oluyor.

Kız yapmaaaa bırakıp da wc için geri içilir mi? Kefir iç kayısı ye türk kahvesi iç bisürü yolu var. Bunun içinse içme sigara

miucummm ya aynı fıstıkları yaptığımız gibi rondodan geçir kıvamını ayarlamak için çok az zeytinyağı ve tatlı olsun diye de 1 yemek kaşığı kadar bal/pekmez/pudra şekeri ne eklersen.benim fındıklar 2 su bardağıydı.süper olmuştu..

Ayy kızlar yazmayı unutuyordum az kalsın.. yarın saçlarımı boyatacağım ilk kez hayatımda .çok heyecanlıyım.zararlı diye uzak duruyordum ama 30 kilo zayıflamışken bide saçlar havalı olsun dedim.neyse...foto atarım size yarın inşallah :) yanar fln diye de korkuyorum.bakalım inş bişey olmaz da...
hadi ben kaçtım şekerler

menumu yaziyim ben bugunun

sabah
2 yumurtadan peynirli yesillikli omlet 8 zeytin domates 1 cb cig kuruyemis (ceviz&badem)

ara
sade filtre kahve 1 parca peynir

aksam
bol salata izgara balik

su 2.5 lt ye tamamliycam uyuyana kadar
Gayet güzel bide spor olsa tam olurdu :) hoşgeldin bu arada :)
Sporunu okurken gözlerimde spor yaptı resmen kuş kadar kaldın yiter bebeem :)
Afiyet olsunn güzel menü
En güzel spor canım :) memü güzel dolmalarda olmasaydı dicem ama o kadarda değil :)))))
Geldim mıu cum :)
Kahvaltı bıraz peynirli omlet
Bol bol ceri domates
Sekersiz cay
Arada su sadece su :)
Akşam
1 kase sehrıye corbası
Bol salata
Ikı hurma 1 gofret yesıl cay
Su sahura kadar 2 olur
Menüyü okurken oh oh ne güZel diyordumkii birde ne göreyim gofretmiiiiii :)

@anka_misali @MiuLego

Sahur 2 de...
2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet
1 bardak süt
1 muz
1.5 lt den fazla su..

Iftar
1 kase mantı çorbası(mantı 3 tane anca vardı)
Yarım tabak patlıcan kebabı
1 küçük patatesli börek(en son yedim çok aşırı ısrar ettiler..)
Salata

Ara türk kahvesi yanına 1 kare çikolata

Ve maalesef çayla 1 kaşık irmik helvası.. başka tatlı da vardı yemedim.. kızlar bu kadar dikkat edebildim.. noldu sana niye yemiyorsun diye o kadar ısrar ettiler ki.. önüme sıcak pide koydular yemedim. Tereyağlı pilav ye dediler yemedim bu kadar oldu.. spor bebek uyusun öyle yapıcam inş..

Açtıracakmısınki yıllardır boyatan ve her rengi denemiş biri olarak :) hiç boya yoksa saçında kolay kolay yanmaz ama açtırma işlemi yaptıracaksan iyi bir yere yaptır canm yazık etme saçlarına

Aaaaa cıslarmııı nasıl yanii :) bol bol spor yapıp eritirsin canım inşallah

Biraz pahalı ama bitkisel olanları var, çok kalıcı olmuyor ama deneyebilirsin.

Menümü yazayım çok uzun ama :)
Sabah
2 yumurta 4 zeytin bir çatal peynir yarım bardak süt

Bugün bu kadar yedim bolda su içtim sayamadım midem rahatsız hiçbirşey istemiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…