Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kayısı işe yaramıyor. İncir iyi, o da çok kalorili. Adetliyken yedim ama yemem artık.
Cnm sen hemşiresin.. bebeği emzirdiğin sütten sigara geçmiyor mu bebeğe. . Sütün tüm vitaminini öldürüyor ama.. yazık etme kendine de bebeğine de..

İnşallah bişey olmaz canım. Alerji testi yapsaydın keşke önce.... Sonu bana benzemesin

Kizlar menum
1 kase corba
Bohca kebabi
1 kabsk mucver
2 sarma
Bol salata
1 ince dilim maras dondurma
Meyve tabagi (kiraz cilek kavun karpuz uzum)
Spor
60 dag tirmanisi cezam
Lesli 3 mil
30 dk kosu bandi
Su cok icemedim 1.5 litre

Tamam denicem fıstık ezmesi bitince sağol canım
Çok heyecanlıııı
Sahura bayıldım

Benim gözüme tek batan kahvenin yanındaki oldu o gereksiz olmuş bence diğerleri de misafirlikte olur o kadar halledilir çok da üzülme. O kadarcıktan da bişey olmaz cumaya kadar sıfır kaçamak devam edersen
Menümü yazayım çok uzun ama :)
Sabah
2 yumurta 4 zeytin bir çatal peynir yarım bardak süt

Bugün bu kadar yedim bolda su içtim sayamadım midem rahatsız hiçbirşey istemiyor canım

Kızlar sahurda Semizotu yemeği yesem tutar mı?
Tutmaz hiç doyurmaz

Kizlar menum
1 kase corba
Bohca kebabi
1 kabsk mucver
2 sarma
Bol salata
1 ince dilim maras dondurma
Meyve tabagi (kiraz cilek kavun karpuz uzum)
Spor
60 dag tirmanisi cezam
Lesli 3 mil
30 dk kosu bandi
Su cok icemedim 1.5 litre
Sporla yediklerin gitmiştir zaten. Afiyet olsun rakibem

Anka kaptan başta sen olmak üzere tüm takıma fikrini sormak istiyorum bir önerim var..

Pazartesileri tartılma işini kural zorunluluk olarak getirsek mi? Başta kendim olmak üzere bence cumadan pazartesiye kadar biraz cozutuyoruz menülerde epey cıss lar oluyor. Benim kendi mantığım yiyim bu 2-3 gün cumaya kadar zaten yakarım oluyor ki bana zararı çok yakana kadar canım çıkıyor bir de boşuna vereceğim kilodan oluyorum ekstra. Eğer pazartesi tartı koyarsak daha mı düzenli temkinli oluruz sanki?

Ne diyorsunuz kızlar?
Ben en azından kendim için çok istiyorum bunu..

Bugün spor yapamadım . Havaların azizliği azcık üşüttüm galiba. Ateş bulantı vs ilaç aldım grip soğukslgınlığı için olanı o da uyutuyor bilirsin. Şimdi uyandım ama yine uykum var tatlış

Hımm .. ok .. ben de alıym tarifi bi ara . Şimdilik iyi uykulaaarrr cümleten canlar

Olur. Ben zati her gün tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…