- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm sen hemşiresin.. bebeği emzirdiğin sütten sigara geçmiyor mu bebeğe. . Sütün tüm vitaminini öldürüyor ama.. yazık etme kendine de bebeğine de..Kayısı işe yaramıyor. İncir iyi, o da çok kalorili. Adetliyken yedim ama yemem artık.
Sütüm yok ki. Günde 1 çay bardağı bile çıkmaz ama boş boş emiyor işte. Sırf onun için bırakmıştım zaten.Cnm sen hemşiresin.. bebeği emzirdiğin sütten sigara geçmiyor mu bebeğe. . Sütün tüm vitaminini öldürüyor ama.. yazık etme kendine de bebeğine de..
İnşallah bişey olmaz canım. Alerji testi yapsaydın keşke önce.... Sonu bana benzemesinAyy kızlar yazmayı unutuyordum az kalsın.. yarın saçlarımı boyatacağım ilk kez hayatımda .çok heyecanlıyım.zararlı diye uzak duruyordum ama 30 kilo zayıflamışken bide saçlar havalı olsun dedim.neyse...foto atarım size yarın inşallah :) yanar fln diye de korkuyorum.bakalım inş bişey olmaz da...
hadi ben kaçtım şekerler
Tekrar doktora gidecektin ne yaptın?İnşallah bişey olmaz canım. Alerji testi yapsaydın keşke önce.... Sonu bana benzemesin
Tamam denicem fıstık ezmesi bitince sağol canımmiucummm ya aynı fıstıkları yaptığımız gibi rondodan geçir kıvamını ayarlamak için çok az zeytinyağı ve tatlı olsun diye de 1 yemek kaşığı kadar bal/pekmez/pudra şekeri ne eklersen.benim fındıklar 2 su bardağıydı.süper olmuştu..
Çok heyecanlııııAyy kızlar yazmayı unutuyordum az kalsın.. yarın saçlarımı boyatacağım ilk kez hayatımda .çok heyecanlıyım.zararlı diye uzak duruyordum ama 30 kilo zayıflamışken bide saçlar havalı olsun dedim.neyse...foto atarım size yarın inşallah :) yanar fln diye de korkuyorum.bakalım inş bişey olmaz da...
hadi ben kaçtım şekerler
Sahura bayıldımAnka @MiuLego
Sahur 2 de...
2 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet
1 bardak süt
1 muz
1.5 lt den fazla su..
Iftar
1 kase mantı çorbası(mantı 3 tane anca vardı)
Yarım tabak patlıcan kebabı
1 küçük patatesli börek(en son yedim çok aşırı ısrar ettiler..)
Salata
Ara türk kahvesi yanına 1 kare çikolata
Ve maalesef çayla 1 kaşık irmik helvası.. başka tatlı da vardı yemedim.. kızlar bu kadar dikkat edebildim.. noldu sana niye yemiyorsun diye o kadar ısrar ettiler ki.. önüme sıcak pide koydular yemedim. Tereyağlı pilav ye dediler yemedim bu kadar oldu.. spor bebek uyusun öyle yapıcam inş..
Menümü yazayım çok uzun ama :)
Sabah
2 yumurta 4 zeytin bir çatal peynir yarım bardak süt
Bugün bu kadar yedim bolda su içtim sayamadım midem rahatsız hiçbirşey istemiyor canım
Tutmaz hiç doyurmazKızlar sahurda Semizotu yemeği yesem tutar mı?
Sporla yediklerin gitmiştir zaten. Afiyet olsun rakibemKizlar menum
1 kase corba
Bohca kebabi
1 kabsk mucver
2 sarma
Bol salata
1 ince dilim maras dondurma
Meyve tabagi (kiraz cilek kavun karpuz uzum)
Spor
60 dag tirmanisi cezam
Lesli 3 mil
30 dk kosu bandi
Su cok icemedim 1.5 litre
Menümü yazayım çok uzun ama :)
Sabah
2 yumurta 4 zeytin bir çatal peynir yarım bardak süt
Bugün bu kadar yedim bolda su içtim sayamadım midem rahatsız hiçbirşey istemiyor canım
Sagol miu cumSporla yediklerin gitmiştir zaten. Afiyet olsun rakibem
Bugün spor yapamadım . Havaların azizliği azcık üşüttüm galiba. Ateş bulantı vs ilaç aldım grip soğukslgınlığı için olanı o da uyutuyor bilirsin. Şimdi uyandım ama yine uykum var tatlışVay vay vaaaayyyy çok beğendiiiim spor eksik!
Oh afiyet olsunnn ama hiç sporsuz olmaz leslie 2 mil yap hiçbirşey yapamıyorsan
Çoook güzel afiyet olsun oh. Sahurda 2 yumurta varken ekmek gereksiz geldi akşam da lahmacun var zaten
Yaaaa nasıl rondodan geçirip içne pekmez mi atıyorsun korhi nasıl?
Afiyet olsun canım beğendimmmm
Sakın flo sakııııın baklavadaki kalori aşırı aşırı çok spor da yapamıyorsun direk kilo olur. Sen kendini durdurursun eminim ne tatlılara yok dedin şimdiye kadar öyle düşün. Yak sigara iştah keser
Ah canım ah ! Keşke tekrar gönderseydin onlara . Durumu izah edipSorma ya yağmur yağıyor Bı tanesi kaldı nemli bıraz
Öyle olsun hadi bakalım. Madem kendin yaptın .Kız kendim yaptımçok sağlıklıymış o abartı değil ama arada
Harikasın inci işte buuuuu yansın yağlaaar
Canım eylül
Yaaaaaaayyyy oleeeey beğenmez kız o yine
Kokla sen de kuzum derin deriiiin kokla
Hımm .. ok .. ben de alıym tarifi bi ara . Şimdilik iyi uykulaaarrr cümleten canlarcanım fıstık ezmesını mıu kendı yaptı dıyette 2 çay kaşıgına kadar serbest ve saglıklı dıyet yapanlar hep tatlı yerıne yıyolar içindekı yağlar çok ama çok saglıklıymış
Olur. Ben zati her gün tartılıyorumAnka kaptan başta sen olmak üzere tüm takıma fikrini sormak istiyorum bir önerim var..
Pazartesileri tartılma işini kural zorunluluk olarak getirsek mi? Başta kendim olmak üzere bence cumadan pazartesiye kadar biraz cozutuyoruz menülerde epey cıss lar oluyor. Benim kendi mantığım yiyim bu 2-3 gün cumaya kadar zaten yakarım oluyor ki bana zararı çok yakana kadar canım çıkıyor bir de boşuna vereceğim kilodan oluyorum ekstra. Eğer pazartesi tartı koyarsak daha mı düzenli temkinli oluruz sanki?
Ne diyorsunuz kızlar?
Ben en azından kendim için çok istiyorum bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?