Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok şükür kiraz saplı yeşil çay içtim, bol su içtim geçti açlığım. Semizotu ve 3 haşlanmış yumurta yesem sahurda diyorum. O zaman tutar.
Kiraz sapı emzirenler içemiyo cnm.. bide 3 yumurta yerine 2 yumurta domates salatalık ve peynir yesen :)(

Kiraz sapı emzirenler içemiyo cnm.. bide 3 yumurta yerine 2 yumurta domates salatalık ve peynir yesen :)(
Peynir köyde bidonlarla basılan peynir. Çok tuz katmislar, semizotu yarına bozulur. Ondan yiyim dedim. Ben kendimi emziren saymıyorum canım. Su attirdigi için süt azaltiyor zaten oruçtan süt iyice gitti. Ufaklik da istiyor ki hep emeyim yemek yemeyim.

Peyniri dilimle kaynat tuzu gidiyo..

Dilim değil canim, elleyince dağılan sekilde. Ve çok yağlı. Kaşar gibi eriyor tost yapınca. Lor yiyorum o yüzden ya uzun zamandır. Semizotu benim aşkım, tavuklara vereyim yarın artık :)
Ya ye Semiz otunu.. domates salatalık ile birlikte. . Menemen yapıp içine koysan olmaz mı??

Dilim değil canim, elleyince dağılan sekilde. Ve çok yağlı. Kaşar gibi eriyor tost yapınca. Lor yiyorum o yüzden ya uzun zamandır. Semizotu benim aşkım, tavuklara vereyim yarın artık :)
Cnm ne kadar oldu senın kuzu sutun yoksa bıraksa daha iyi olmaz mı hem sana hem bebişe

Semizotu yumurta ile salata yapsan olmaz mı kı birde peyniri suda beklet suzgece koy oyle yersin lor gibi bende koy peyniri olunca oyle yapıyorum tuzu gidince peynirli yumurta yapıp yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…