- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kiraz sapı emzirenler içemiyo cnm.. bide 3 yumurta yerine 2 yumurta domates salatalık ve peynir yesen :)(Çok şükür kiraz saplı yeşil çay içtim, bol su içtim geçti açlığım. Semizotu ve 3 haşlanmış yumurta yesem sahurda diyorum. O zaman tutar.
Peynir köyde bidonlarla basılan peynir. Çok tuz katmislar, semizotu yarına bozulur. Ondan yiyim dedim. Ben kendimi emziren saymıyorum canım. Su attirdigi için süt azaltiyor zaten oruçtan süt iyice gitti. Ufaklik da istiyor ki hep emeyim yemek yemeyim.Kiraz sapı emzirenler içemiyo cnm.. bide 3 yumurta yerine 2 yumurta domates salatalık ve peynir yesen :)(
Peyniri dilimle kaynat tuzu gidiyo..Peynir köyde bidonlarla basılan peynir. Çok tuz katmislar, semizotu yarına bozulur. Ondan yiyim dedim. Ben kendimi emziren saymıyorum canım. Su attirdigi için süt azaltiyor zaten oruçtan süt iyice gitti. Ufaklik da istiyor ki hep emeyim yemek yemeyim.
Dilim değil canim, elleyince dağılan sekilde. Ve çok yağlı. Kaşar gibi eriyor tost yapınca. Lor yiyorum o yüzden ya uzun zamandır. Semizotu benim aşkım, tavuklara vereyim yarın artık :)Peyniri dilimle kaynat tuzu gidiyo..
Benim oğlum hala uyumadı
Sen hala resim atmadın..Benimde kız yatmadı çok yoruldum bugün telaşsdan bişey de yemedim acıktım
Ya ye Semiz otunu.. domates salatalık ile birlikte. . Menemen yapıp içine koysan olmaz mı??Dilim değil canim, elleyince dağılan sekilde. Ve çok yağlı. Kaşar gibi eriyor tost yapınca. Lor yiyorum o yüzden ya uzun zamandır. Semizotu benim aşkım, tavuklara vereyim yarın artık :)
Cnm ne kadar oldu senın kuzu sutun yoksa bıraksa daha iyi olmaz mı hem sana hem bebişeDilim değil canim, elleyince dağılan sekilde. Ve çok yağlı. Kaşar gibi eriyor tost yapınca. Lor yiyorum o yüzden ya uzun zamandır. Semizotu benim aşkım, tavuklara vereyim yarın artık :)
Soğanlı salçalı yemek. Nasıl olur ki..Ya ye Semiz otunu.. domates salatalık ile birlikte. . Menemen yapıp içine koysan olmaz mı??
Sen hala resim atmadın..
Semizotu yumurta ile salata yapsan olmaz mı kı birde peyniri suda beklet suzgece koy oyle yersin lor gibi bende koy peyniri olunca oyle yapıyorum tuzu gidince peynirli yumurta yapıp yiyorumDilim değil canim, elleyince dağılan sekilde. Ve çok yağlı. Kaşar gibi eriyor tost yapınca. Lor yiyorum o yüzden ya uzun zamandır. Semizotu benim aşkım, tavuklara vereyim yarın artık :)
Çiğ olsa öyle kütür kütür yerim bile. O derece seviyorum.Sulu yemrkmiş cnm yenı okudum salata olmazmış :) :) :)
Ben olsa yerim yoksa aramam :) evlenince öğrendim bizim oralarda ot cok yenmez esım severÇiğ olsa öyle kütür kütür yerim bile. O derece seviyorum.
Burada da koyuna tavuğa veriyorlar.Ben olsa yerim yoksa aramam :) evlenince öğrendim bizim oralarda ot cok yenmez esım sever
Oralar nereler :) iç Anadolu mu :)Burada da koyuna tavuğa veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?