- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Adana. Cacigini yaparlarmış. Yemeğini benden gördüler. @ICIR bari yumurta da ye 1 tane.Oralar nereler :) iç Anadolu mu :)
Bana yolla bana. Ben onu az haslar derin dondurucuya koyarım, ohh mis. Yıl boyu yerim.Bizim oralarda da semiz otu yenmez hatta pürpür denir bostandan sökülüp atılır
Yok Canım gözlerim kapanıyor baya iş yaptım bugün yoruldumAdana. Cacigini yaparlarmış. Yemeğini benden gördüler. @ICIR bari yumurta da ye 1 tane.
Yanı o kadar et dururken otu ne yapsınlar haklılar :) :) saka bi yana alışkanlıklar kolay değişmiyor egeye gitsek onlarda etli yemek cok sevmez her bolgenın ayrıAdana. Cacigini yaparlarmış. Yemeğini benden gördüler. @ICIR bari yumurta da ye 1 tane.
İyi geceler.Yok Canım gözlerim kapanıyor baya iş yaptım bugün yoruldum
Hepinize iyi geceler
İyi geceler canımYok Canım gözlerim kapanıyor baya iş yaptım bugün yoruldum
Hepinize iyi geceler
Oralar nereler :) iç Anadolu mu :)
Bana yolla bana. Ben onu az haslar derin dondurucuya koyarım, ohh mis. Yıl boyu yerim.
Sorma. Etli yemek bile yemezler, kebabını kavurmasini yerler. Ben annemden bazı sebze yemeklerinde et gördüm, ilk gelin oldugumda yapıyordum. Ben de alıştım artık çoğu yeme şekillerine. Ama acıya hala alışamadım.Yanı o kadar et dururken otu ne yapsınlar haklılar :) :) saka bi yana alışkanlıklar kolay değişmiyor egeye gitsek onlarda etli yemek cok sevmez her bolgenın ayrı
Ben Sivaslı yım tam ortada hem sebze hem et dengeli olur bizdeSorma. Etli yemek bile yemezler, kebabını kavurmasini yerler. Ben annemden bazı sebze yemeklerinde et gördüm, ilk gelin oldugumda yapıyordum. Ben de alıştım artık çoğu yeme şekillerine. Ama acıya hala alışamadım.
Saat 14.00 e randevu aldım. Unutmazsam Gideceğim. Sen uyku yapmayan çok ilaç var demiştin isimlerini yazar mısın canım. Bu da spraktin yazarsa bi sorayım.Tekrar doktora gidecektin ne yaptın?
Bursa evet dıyo kaptan :)
Listeye ekle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?