Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yanı o kadar et dururken otu ne yapsınlar haklılar :) :) saka bi yana alışkanlıklar kolay değişmiyor egeye gitsek onlarda etli yemek cok sevmez her bolgenın ayrı
Sorma. Etli yemek bile yemezler, kebabını kavurmasini yerler. Ben annemden bazı sebze yemeklerinde et gördüm, ilk gelin oldugumda yapıyordum. Ben de alıştım artık çoğu yeme şekillerine. Ama acıya hala alışamadım.

Ben Sivaslı yım tam ortada hem sebze hem et dengeli olur bizde

Anka kaptan başta sen olmak üzere tüm takıma fikrini sormak istiyorum bir önerim var..

Pazartesileri tartılma işini kural zorunluluk olarak getirsek mi? Başta kendim olmak üzere bence cumadan pazartesiye kadar biraz cozutuyoruz menülerde epey cıss lar oluyor. Benim kendi mantığım yiyim bu 2-3 gün cumaya kadar zaten yakarım oluyor ki bana zararı çok yakana kadar canım çıkıyor bir de boşuna vereceğim kilodan oluyorum ekstra. Eğer pazartesi tartı koyarsak daha mı düzenli temkinli oluruz sanki?

Ne diyorsunuz kızlar? Oylama yapalım

Anka EVET
Miulego
hippotalamus
Florence
Umut
5816bursa

Ayy herkes adını kendi yazsıb

Pazartesileri tartılma işini kural zorunluluk olarak getirsek mi? Başta kendim olmak üzere bence cumadan pazartesiye kadar biraz cozutuyoruz menülerde epey cıss lar oluyor. Benim kendi mantığım yiyim bu 2-3 gün cumaya kadar zaten yakarım oluyor ki bana zararı çok yakana kadar canım çıkıyor bir de boşuna vereceğim kilodan oluyorum ekstra. Eğer pazartesi tartı koyarsak daha mı düzenli temkinli oluruz sanki?

Anka EVET
Miulego
hippotalamus
Florence
Umut
5816bursa evet

Anka EVET
Miulego
hippotalamus
Florence
Umut
5816bursa evet
Tevafuk Evet (yarın durum fena olsa bile)

Kızlar iftara köye gittik ve yine gece 1.30 da döndük
Menümü vereyim
Sahur yok kalkamadim

Iftar 1 kase çorba
4 kaşık pilav 3 kaşık kuru fasulye
1 dilim börek birkac tane yeşil soğan

Ara 1 avuç çekirdek nescafe

1.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…