Kız konuşmadan anlasıyoz ya bız
Allah yardımcın olsun inş cnm farkında olmadan ne cok harcıyoruz dımı bizimde lavabo su kaçırıyor diye esım sabaha kadar kapattı ezan okundu lavaboya gittim kaldım oyle :) esım bıdondan su doktude oyle abdest aldımYarın yine sular gidecek diye mutfağı çamaşır suyu ile temizledim kapları su ile doldurdum
1 makine renkli çamaşır yıkanıyor
Bulaşık makinesi de çalıştı
Offf susuzluk ne kadar zormuş
Açtıracağım rengini canım.valla burdaki en iyi kuaföre gidicem baya da fiyat çıkardıAçtıracakmısınki yıllardır boyatan ve her rengi denemiş biri olarak :) hiç boya yoksa saçında kolay kolay yanmaz ama açtırma işlemi yaptıracaksan iyi bir yere yaptır canm yazık etme saçlarına
Davines marka boyalar bitkiselmiş.bnde onu tercih ettim canım.dediğin gibi baya pahalıBiraz pahalı ama bitkisel olanları var, çok kalıcı olmuyor ama deneyebilirsin.
Geçmiş olsun canım. Önce sağlıkMenümü yazayım çok uzun ama :)
Sabah
2 yumurta 4 zeytin bir çatal peynir yarım bardak süt
Bugün bu kadar yedim bolda su içtim sayamadım midem rahatsız hiçbirşey istemiyor canım
Olur benceKızlar sahurda Semizotu yemeği yesem tutar mı?
Yapmadım canım.ama bitkisel boya kullanacak kuaför.inş bişey olmazİnşallah bişey olmaz canım. Alerji testi yapsaydın keşke önce.... Sonu bana benzemesin
Kesinlikle olabilir canım.1.4 kilo verdiğim hafta haftasonundan -500deydim.hafta içi daha çok gitmişti meselaAnka kaptan başta sen olmak üzere tüm takıma fikrini sormak istiyorum bir önerim var..
Pazartesileri tartılma işini kural zorunluluk olarak getirsek mi? Başta kendim olmak üzere bence cumadan pazartesiye kadar biraz cozutuyoruz menülerde epey cıss lar oluyor. Benim kendi mantığım yiyim bu 2-3 gün cumaya kadar zaten yakarım oluyor ki bana zararı çok yakana kadar canım çıkıyor bir de boşuna vereceğim kilodan oluyorum ekstra. Eğer pazartesi tartı koyarsak daha mı düzenli temkinli oluruz sanki?
Ne diyorsunuz kızlar?
Ben en azından kendim için çok istiyorum bunu..
Canımmm ya Allah sabır ve kolaylık versinYarın yine sular gidecek diye mutfağı çamaşır suyu ile temizledim kapları su ile doldurdum
1 makine renkli çamaşır yıkanıyor
Bulaşık makinesi de çalıştı
Offf susuzluk ne kadar zormuş
İyi yapmışsın canım sonuçta kötü olup yıpranmasındansaAçtıracağım rengini canım.valla burdaki en iyi kuaföre gidicem baya da fiyat çıkardı
Ayy semizotu derin dondurucuya konuyor muu yanlis mi anladimBana yolla bana. Ben onu az haslar derin dondurucuya koyarım, ohh mis. Yıl boyu yerim.
Afiyet olsun canim kalkmadigin halde safura cozutmamissin bir dilim borekde bir sey olmaz benceKızlar iftara köye gittik ve yine gece 1.30 da döndük
Menümü vereyim
Sahur yok kalkamadim
Iftar 1 kase çorba
4 kaşık pilav 3 kaşık kuru fasulye
1 dilim börek birkac tane yeşil soğan
Ara 1 avuç çekirdek nescafe
1.5 litre su
Kizzz bu neee misss baklavaaa bayilittiimmm yaaa keske baklava diye bir sey ilmasaydi dunya uzerundeGünaydın kızlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?