- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
8 kişi yetiyordu evet için 8 kişi kullanınca bitirmiştim.Yaw ben uyurken karar bile almissiniz, maşallah size..
Insallah kuzum cumaya kadar daha gider susuLuktan mi gitti acaba pek icemedim su bir de d vitamini aliyorumeylul7158eylul canım kilolar gitmeye başlamış gözün aydın tebrik ederim bu hafta bomba gibi geliyorsun
Evettt çok önemli. Benim 3 çıkmıştı. Baya iğne kullandım. Hamile kalınca iğneyi yasakladılar bebeğin bıngıldağı erken kapanır diye. Damla kullanıyorum ama yine düşmüş damlanın çok faydası olmadı bana.Kizlar d vitamini eksik olanlar sakin ihmal etmeyin kg vermeyi engelliyormus
Harikaaaaaaaa kilo kaybıdır o kiloooooKizlar ben 2 gundur hastayim bugun 3.gun olcak artik pek istahim yoktu yoksa 3gundur d vitamini kullanmaya baslafim cok eksikdi ondanmidir bilemiyorum eksiye dustum
58.5uyandim bu sabah
Su da icemedim su kaybida olmustur tabi
Oh oh yaşasın inşallah güzel bir hafta olurGünaydın kızlarrrr... Güzel bir hafta olsun hepimiz için. Bu hafta bayrama son hafta herkes daha asılacak bence çok dikkat edelim.
Pazartesi tartımız da oy çokluğuyla kabul edilmiştir arkadaşlar.
Bence sen temponu biraz düşür artık. Hem çok hızlı kilo verdin hem az kalori alıyorsun hem aldığının kat kat kat fazlasını yakıyorsun. Sporun çok abartılı. Belki vücut sinyal veriyor. Sağlıklı beslenmeye geçiş yap. Senin fazla kilon yok zaten sağlığından olmaya değmez canımSanırım regl oldum daha 1 hafta vardı.. anlamadım. Dün idrardan sonra peçeteye kan geliyordu açık renk. Korkmuştum çok . Bu sabah da regl gibi. Hiçbişey anlamadıminşallah regl dir
Olabilir canım korktum dün gece baya moralim bozuldu. Daha az spor yapıcam artıkBence sen temponu biraz düşür artık. Hem çok hızlı kilo verdin hem az kalori alıyorsun hem aldığının kat kat kat fazlasını yakıyorsun. Sporun çok abartılı. Belki vücut sinyal veriyor. Sağlıklı beslenmeye geçiş yap. Senin fazla kilon yok zaten sağlığından olmaya değmez canım
Kız buraya ne yazcaz o zaman.. Orada hiç sohbet olmayacak sadece menü yazıp bırakacaksak tamam hem zor da olmaz. Ama buraya da menü yazmayı asla ihmal etmeyeceksek.. Kopyala yapıştır yapcaz sonuçta zor olmaz...Kızlar nerdesiniz.
Benim aklıma bişey geldi.benim telefonum sanırım son günlerini yaşıyor 2-3 sayfa oluyorum sitedem atıyor. Artık geçmişi okumak çok zorlamaya başladı. Arada alıntı yaptıklarım da gidiyor tabii.
Ben diyorum ki ben bir topik daha açayım. Menulerin bir kopyasını oraya da yazalım. Orada dursun. Takip etmesi kolay olsun. Hem cuma günleri tartıdan iyi sonuç gelmeyenlerin menülerine de topluca bakarız nerde hata yapılmış ne yenmese iyi olurmuş daha iyi değerlendiririz.
Böyle bir uygulama sizi zorlar mı iki yere menü yazmak.
Soorlarımızı da oraya yazarız bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?