Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız buraya ne yazcaz o zaman.. Orada hiç sohbet olmayacak sadece menü yazıp bırakacaksak tamam hem zor da olmaz. Ama buraya da menü yazmayı asla ihmal etmeyeceksek.. Kopyala yapıştır yapcaz sonuçta zor olmaz...
Aynen aynen menu dışında hiç bir şey yazılmayacak arada kaynamasın diye. Kopyala yapıştır yapmak sıkıntı olacaksa gerek yok.

Sanırım regl oldum daha 1 hafta vardı.. anlamadım. Dün idrardan sonra peçeteye kan geliyordu açık renk. Korkmuştum çok . Bu sabah da regl gibi. Hiçbişey anlamadım inşallah regl dir
spor ve kilo kaybından düzenin bozulmuş olabilir 1 hafta erken çok değil için rahat etsin bi dr git istersen

Menü paylaşımı için yeni başlık açalım mı kızlar. Oraya sadece menü yazılacak. Hiç yorum yazılmayacak. Bu başlığa da menu yazılacak. Kabul edenler.

Anka evet
Miu evet
İnci evet

Bunda oy birliği önemli kızlar. Oy çokluğu yetmez. 1,kişi bile bana zor olur yapamam derse gerek yok.

kilo artış nedenin de regl dir sıkma canını regl dönemi ağır spor yapma bence sadece yürüyüş yap
Olabilir kuzum cuma da çok yemiştim bi de hem o hem regl olabilir zaten bu seferki artı kiloyu hiiiç takmamıştım ben onu fazlasıyla eksiltirim cumaya kadar diye. Şimdi iyice gider inş ödem vardıysa.. Sen tabloya pazartesi tartını yazsana kuzum

akşam yazıcam kaptan iftardan önce yazabilirsiniz dedi ya

O çok karışık olur canım ya. Uzun sonuçta menuler. Kilo bildirimide bile karışıyor malum :)) bknz eylül
Eylüllllll
@MiuLego Ne regli. Sen bırgır menüyü ye sonra kilo nerde. O menüde ne kadar sodyum var kağıdın arkasına baktı mı tepside... Hepsi ödem şekerim.
Kız cumartesi de onu yemiştim heee doğru inşallah ödemdir şükrederim kiloya dönmesin de
Evet hiiçççç takmamıştın
Hahahahahah ağzın bal yesin
Hadi ya gerçekten mi. Ben hiç yemedim ömrümde hiç yakından bile görmedim
Nasıl başardın başarı sırrını açıklar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…