Aynen aynen menu dışında hiç bir şey yazılmayacak arada kaynamasın diye. Kopyala yapıştır yapmak sıkıntı olacaksa gerek yok.Kız buraya ne yazcaz o zaman.. Orada hiç sohbet olmayacak sadece menü yazıp bırakacaksak tamam hem zor da olmaz. Ama buraya da menü yazmayı asla ihmal etmeyeceksek.. Kopyala yapıştır yapcaz sonuçta zor olmaz...
Ne gıybeti canım dedikodu mı varherkes uyuyor mu acabaaa????
HADİ KALKINNNNN BURAYA GELİN AZ GIYBET YAPALIM
spor ve kilo kaybından düzenin bozulmuş olabilir 1 hafta erken çok değil için rahat etsin bi dr git istersenSanırım regl oldum daha 1 hafta vardı.. anlamadım. Dün idrardan sonra peçeteye kan geliyordu açık renk. Korkmuştum çok . Bu sabah da regl gibi. Hiçbişey anlamadıminşallah regl dir
Yok kız ne zor olcak aaa yaparızAynen aynen menu dışında hiç bir şey yazılmayacak arada kaynamasın diye. Kopyala yapıştır yapmak sıkıntı olacaksa gerek yok.
AYYYYYYYYYYYYYY VAR MIIIIIIIIIIIIINe gıybeti canım dedikodu mı var
Olabilir incim akşama ne olduğu kesinleşir regl değilse yarun gitcem dr a.spor ve kilo kaybından düzenin bozulmuş olabilir 1 hafta erken çok değil için rahat etsin bi dr git istersen
benim açımdan sıkıntı yok çoğunluğa uyarımAynen aynen menu dışında hiç bir şey yazılmayacak arada kaynamasın diye. Kopyala yapıştır yapmak sıkıntı olacaksa gerek yok.
Yine de oylama yapalım dur.Yok kız ne zor olcak aaa yaparız
kilo artış nedenin de regl dir sıkma canını regl dönemi ağır spor yapma bence sadece yürüyüş yapAYYYYYYYYYYYYYY VAR MIIIIIIIIIIIII
Bende yok ama olan vardır belki en sevdiğim şey gıybet
Olabilir incim akşama ne olduğu kesinleşir regl değilse yarun gitcem dr a.
menüleri her gün kilo bildirimi gibi ekleyebiliriz alt altaYine de oylama yapalım dur.
Olabilir kuzum cuma da çok yemiştim bi de hem o hem regl olabilir zaten bu seferki artı kiloyu hiiiç takmamıştım ben onu fazlasıyla eksiltirim cumaya kadar diye. Şimdi iyice gider inş ödem vardıysa.. Sen tabloya pazartesi tartını yazsana kuzumkilo artış nedenin de regl dir sıkma canını regl dönemi ağır spor yapma bence sadece yürüyüş yap
Aaa evet doğru... Reglden artı çıkmışsındır miu. Belki ödem belki kas oranından. Rahat ol artık.kilo artış nedenin de regl dir sıkma canını regl dönemi ağır spor yapma bence sadece yürüyüş yap
Aaa evet doğru... Reglden artı çıkmışsındır miu. Belki ödem belki kas oranından. Rahat ol artık.
O çok karışık olur canım ya. Uzun sonuçta menuler. Kilo bildirimide bile karışıyor malum :)) bknz eylülmenüleri her gün kilo bildirimi gibi ekleyebiliriz alt alta
akşam yazıcam kaptan iftardan önce yazabilirsiniz dedi yaOlabilir kuzum cuma da çok yemiştim bi de hem o hem regl olabilir zaten bu seferki artı kiloyu hiiiç takmamıştım ben onu fazlasıyla eksiltirim cumaya kadar diye. Şimdi iyice gider inş ödem vardıysa.. Sen tabloya pazartesi tartını yazsana kuzum
Evet hiiçççç takmamıştınOlabilir kuzum cuma da çok yemiştim bi de hem o hem regl olabilir zaten bu seferki artı kiloyu hiiiç takmamıştım ben onu fazlasıyla eksiltirim cumaya kadar diye. Şimdi iyice gider inş ödem vardıysa.. Sen tabloya pazartesi tartını yazsana kuzum
Hadi ya gerçekten mi. Ben hiç yemedim ömrümde hiç yakından bile görmedim@MiuLego Ne regli. Sen bırgır menüyü ye sonra kilo nerde. O menüde ne kadar sodyum var kağıdın arkasına baktı mı tepside... Hepsi ödem şekerim.
EylüllllllO çok karışık olur canım ya. Uzun sonuçta menuler. Kilo bildirimide bile karışıyor malum :)) bknz eylül
Kız cumartesi de onu yemiştim heee doğru@MiuLego Ne regli. Sen bırgır menüyü ye sonra kilo nerde. O menüde ne kadar sodyum var kağıdın arkasına baktı mı tepside... Hepsi ödem şekerim.
Hahahahahah ağzın bal yesinEvet hiiçççç takmamıştın
Nasıl başardın başarı sırrını açıklar mısın?Hadi ya gerçekten mi. Ben hiç yemedim ömrümde hiç yakından bile görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?