- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Harikasın işte bu❤Anka ben geldim.. dün 2.gün 75 mekik çektim.. başka spor yapamadım.. gece 3te çekebildim yatmadan önce sırf programa uymak için..
Geldim balım. .
Önce gölgen sonra kendin geliyorsun hoşgeldinnnnGeldim balım. .
ben kabul etmiştim zati.. iftardan önce yazarımAnka kaptan başta sen olmak üzere tüm takıma fikrini sormak istiyorum bir önerim var..
Pazartesileri tartılma işini kural zorunluluk olarak getirsek mi? Başta kendim olmak üzere bence cumadan pazartesiye kadar biraz cozutuyoruz menülerde epey cıss lar oluyor. Benim kendi mantığım yiyim bu 2-3 gün cumaya kadar zaten yakarım oluyor ki bana zararı çok yakana kadar canım çıkıyor bir de boşuna vereceğim kilodan oluyorum ekstra. Eğer pazartesi tartı koyarsak daha mı düzenli temkinli oluruz sanki?
Ne diyorsunuz kızlar? Oylama yapalım
Anka EVET
Miulego
hippotalamus
Florence
Umut
5816bursa
Ayy herkes adını kendi yazsıb
olamazzzz.... en sevdiğim tatlı bu ya..Günaydın kızlarr :)
Kız kimse bana etiket yapmıyor hippo diyolar.. arada kaynamasın diye okuyorum. .Önce gölgen sonra kendin geliyorsun hoşgeldinnnn
Tavuk sote bulgur pilavu cacık :)Kızlar bugün iftara ne yemek yapsam ya??
Tamam canım sen sadece mekik yapıyorsun dimi.Anka ben geldim.. dün 2.gün 75 mekik çektim.. başka spor yapamadım.. gece 3te çekebildim yatmadan önce sırf programa uymak için..
Tavuk yemeyin yaa çok zararlı. Et sote yap onun yerine.Tavuk sote bulgur pilavu cacık :)
Tavuk niye zararlı ya... ben bi tek göğüs yiyorum. . Tamam et sote yaparım teşekkür ederim miu ve kaptan..Tavuk yemeyin yaa çok zararlı. Et sote yap onun yerine.
Çok zor adını yazması yaa çok üşeniyorum ben eylülle seni yazmayaKız kimse bana etiket yapmıyor hippo diyolar.. arada kaynamasın diye okuyorum. .
Market tavukları için onlar tavuk değil canavar der Canan Karatay. Çok fazla hormon ve ilaç var. 20 günde büyüyorlarmış. Serbest gezen köy tavuğu varsa yiyebilirsin tabii ki.Tavuk niye zararlı ya... ben bi tek göğüs yiyorum. . Tamam et sote yaparım teşekkür ederim miu ve kaptan..
Bu arada squat yapmaya çalışıyorum hergün.. yeni yeni beceriyorum sanki. . Anka varsa tekrar atsana o programı bakim becerebilir miyim
Yaa zor değil.. beynin bi bölümü o ya.. asıl eylül ün adı zor. .Çok zor adını yazması yaa çok üşeniyorum ben eylülle seni yazmaya
Ne olduğu önemli değil canım yazması zor.Yaa zor değil.. beynin bi bölümü o ya.. asıl eylül ün adı zor. .
Sen alıntı yap o zmn beni kaptan napalım :))Ne olduğu önemli değil canım yazması zor.Benim telefonda biraz yazınca altta çıkmıyor isimler.
Gunese cikmak lazimmis aslindaEvettt çok önemli. Benim 3 çıkmıştı. Baya iğne kullandım. Hamile kalınca iğneyi yasakladılar bebeğin bıngıldağı erken kapanır diye. Damla kullanıyorum ama yine düşmüş damlanın çok faydası olmadı bana.
Eveet ben fırsat buldukça çıkıyorumGunese cikmak lazimmis aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?