- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Insallahhh balim yaa. Aenin kg artisi rwgliden simdi merabolizman daha hizli calisiyoHarikaaaaaaaa kilo kaybıdır o kilooooo
Oh oh yaşasın inşallah güzel bir hafta olur
Ole tavuk nerde bulalim dahaMarket tavukları için onlar tavuk değil canavar der Canan Karatay. Çok fazla hormon ve ilaç var. 20 günde büyüyorlarmış. Serbest gezen köy tavuğu varsa yiyebilirsin tabii ki.
Squat için sandalyeli tarif etmiştim gördün mü
Oh inşallahInsallahhh balim yaa. Aenin kg artisi rwgliden simdi merabolizman daha hizli calisiyo
Kız uzun olması dışında ni sürü sayı var.. at o sayıları ya.. Eylül güzel işte..Bu ne kiss nerdw karalama seyisi var hep eylulyok eylul yapamiyo eylul yazamiyo nikisi uzuunn nee varr yani idare etsenizzzz
Yememek daha iyi. Ben uzun zamandır yemiyorum. Bi tek kv ler geldiğinde pilavın üzerine yapmıştım o zaman yedim çok az.Ole tavuk nerde bulalim daha
Sen dün menü yazdın mı ben görmedim. . Pizza yedin miYememek daha iyi. Ben uzun zamandır yemiyorum. Bi tek kv ler geldiğinde pilavın üzerine yapmıştım o zaman yedim çok az.
Bu ne kiss nerdw karalama seyisi var hep eylulyok eylul yapamiyo eylul yazamiyo nikisi uzuunn nee varr yani idare etsenizzzz
Sade kabul etmiyolar eylulu gulumm kk bana sen eylul7158eylul olursun sen o sun dediler bende tamam agamm dedimmKız uzun olması dışında ni sürü sayı var.. at o sayıları ya.. Eylül güzel işte..
Yok ramazandan dolayı iftar saatine yakın eve getirmiyoruz dedi. Eşimle oğlanı gönderdim yediler geldiler. Ben yumurta kırdım.yedim. Yazmaya çalıştım dun de şarjım mı bitti siteden mi attı bişey oldu sonra unuttum.Sen dün menü yazdın mı ben görmedim. . Pizza yedin mi
2 eylül olsa sayılar olmasa... seni etiketlemek çok zor ya..Sade kabul etmiyolar eylulu gulumm kk bana sen eylul7158eylul olursun sen o sun dediler bende tamam agamm dedimm
Afiyet olsun. ..Yok ramazandan dolayı iftar saatine yakın eve getirmiyoruz dedi. Eşimle oğlanı gönderdim yediler geldiler. Ben yumurta kırdım.yedim. Yazmaya çalıştım dun de şarjım mı bitti siteden mi attı bişey oldu sonra unuttum.
Unuttum yaa hemen unutuyorum herşeyi. Kusura bakma canım. Benim bi b12 baktırmam lazım..Anka bana programları atacaktın.. screnshot yapim de bende dursun..
YamacımaNere gitsin bu eylüllll
Kizzz askisiii sen ne ara pro uye oldunnn istedigine kavusmussun hayirli olaYamacıma
Bende birden 2 etiketi görünce nolıyo dedim.. çok sevindim cnm.. sabah akşam etiketle beni..hippotalamus telefonun tanımlamasına ekledim seni istediğin kadar etiketlerim artık. Diğer kızlara da bakayım ekleyebilirsem süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?