Bende birden 2 etiketi görünce nolıyo dedim.. çok sevindim cnm.. sabah akşam etiketle beni..
Oruçlu isen iftardan önce..İyi gunler kızlar ne zaman yapıyoruz kilo bildirimi goremedım sayfalar epey cok gec kalktık kızımın kahvaltısını hazırla yedir derken bu saat oldu
Cnm plank ayrı wall sit ayrı, plank sınav pozisyonu yapıp direklerin yere paralel sekilde bekliyorsunŞimdi bu plank wall sit nasıl yapılıyor? ? Resimdeki gibi bekliyor muyuz??
Tamam canım tsk ederim iftardan önce yazarım o zamanOruçlu isen iftardan önce..
Virgül koymamışım.. teşekkür ederim çok güzel anlattın..Cnm plank ayrı wall sit ayrı, plank sınav pozisyonu yapıp direklerin yere paralel sekilde bekliyorsun
Wall sit, duz bir zemine genelde duvara sırtını duz sekilde dayayıp sanki sandalyede oturur gibi bekliyorsun İnş anlatabildim
Virgül koymamışım.. teşekkür ederim çok güzel anlattın..
Duruyor muyuz yoksa aşağı yukarı hareket mı ediyiruž?Eki Görüntüle 2010935
hippotalamus bu wall sit.
Ellerin,mutlaka,bu,şekilde duracak. Dizlerine koymak one eğilmek yok
Nasıl koyal geliyorsa öyle yap canım. Asıl mekik böyle ayaklarını kıvırarak yapılır.,zor gelirse duz yap canım.Mekiği resimdeki hatun gibi durup az yükselecek mı gövdemiz? Dizler havada kırık olarak.
Duruyoruz canım. Gönderdiğim challange de kaç sn yazıyorsa o kadar duruyoruz.,Duruyor muyuz yoksa aşağı yukarı hareket mı ediyiruž?
Yarım kalkıyoruz değil mi?Nasıl koyal geliyorsa öyle yap canım. Asıl mekik böyle ayaklarını kıvırarak yapılır.,zor gelirse duz yap canım.
Evet.Yarım kalkıyoruz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?