Kolay olsa faydası,olmaz canım.,o,yuzden 20 sn ile başlıyoruzWall sit göründüğü gibi kolay değilmiş
Benim en çok dizlerim ve bacaklarım acıdı kalçamda acı hissetmedimKolay olsa faydası,olmaz canım.,o,yuzden 20 sn ile başlıyoruz
Bende başladım inşallah doğru yapıp faydasınıda görürüz zaten en iyi spor insanın kendi vücuduyla yaptığı spormuşMekiği başladım diğer programlara da başlıyım inş..
Hayırdır kaptan alerjin için ni gittinAy hep,böyle oluyor bana sıra gelince doktor bi yere gidiyor.
Kız geldim yetişemedim kızlar harika anlatmış@MiuLego ..
Miu bana hayrına anlat yaa ne bunlar ben var anlamamak.. wall sit ne? Plank ne? Squat ı sayende öğrendim :))
hadi kolay gelsin inşallah faydalı bir şey verir de rahatlar kurtulursunSıra bana,gelecek şimdi kaçtım,kızlar eve gidince bakarım.
nasıl rahat ediyorsan başlangıçta öyle yap. Zamanla karın kasların kuvvetlenecek daha rahat istediğin gibi yapabileceksinBen mekiği Rocky gibi çekemesem de
Ebru şallı gibi çekiyorum yarım yarım
yaşasıııınnnnnMekiği başladım diğer programlara da başlıyım inş..
@ICIR bu Ankara'nın havasında da insan depresyondan çıkamıyor. Sanki akşam 21:00 saat bu ne ya
Anladım Canım onu yapıyorum hergünKardiyo dediği leslie canım leslie yi ihmal etmeyin diyor
Aynen sanki depresyondayım yataktan çıkmak istemiyorum
Zaten Ankara'yı sevmiyorum bu havalarda tuz biner oluyor
Hava güzel olsa onada razıyım miucumMiilet akdenizde egede denize giriyor bize bak
Hahahahahaha içten içe ıcır hala ev işi mesajı atmadı diyordum :) kolay gelsin şimdidenİyi yapmışsın miucum
Bende şimdi günlük sporumu yapıcam yani ev işlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?