Olabilir canımKızlar nerdesiniz.
Benim aklıma bişey geldi.benim telefonum sanırım son günlerini yaşıyor 2-3 sayfa oluyorum sitedem atıyor. Artık geçmişi okumak çok zorlamaya başladı. Arada alıntı yaptıklarım da gidiyor tabii.
Ben diyorum ki ben bir topik daha açayım. Menulerin bir kopyasını oraya da yazalım. Orada dursun. Takip etmesi kolay olsun. Hem cuma günleri tartıdan iyi sonuç gelmeyenlerin menülerine de topluca bakarız nerde hata yapılmış ne yenmese iyi olurmuş daha iyi değerlendiririz.
Böyle bir uygulama sizi zorlar mı iki yere menü yazmak.
Soorlarımızı da oraya yazarız bu arada.
kaptan sağlıktan önemli değil kullan da daha önce kullandın niye geçmemiş bir şey demedi miÇıktım ben kızlar ama burda dehşet yağmur dolu karışık yağıyor hastanede mahsur kaldım. Aynı spraktin verdi. Emzirirken verebileceğim başka yok dedi.
Bir de üniversite hastanesinde falan immünoloji bölümüne git geçmezse dedi. Belki başka bişeye alerjin vardır dedi. Mavi terleme için krem,verdi. Geçmezse tekrar gel,dedi. Öyle işte. Spraktin kullanacağım,mecbur
Çıktım ben kızlar ama burda dehşet yağmur dolu karışık yağıyor hastanede mahsur kaldım. Aynı spraktin verdi. Emzirirken verebileceğim başka yok dedi.
Bir de üniversite hastanesinde falan immünoloji bölümüne git geçmezse dedi. Belki başka bişeye alerjin vardır dedi. Mavi terleme için krem,verdi. Geçmezse tekrar gel,dedi. Öyle işte. Spraktin kullanacağım,mecbur
Bnde canım en az 2 yıldır yemiyorum bide gıda a.ş. belgeselini izleyince hepten bıraktım market tavuğunu.burda doğal piliç alıyorum haşlıyorum etleriyle bulgur pilavı suyuna da çorba ohhh misYememek daha iyi. Ben uzun zamandır yemiyorum. Bi tek kv ler geldiğinde pilavın üzerine yapmıştım o zaman yedim çok az.
kaptan sağlıktan önemli değil kullan da daha önce kullandın niye geçmemiş bir şey demedi mi
o ilaçtan korktukça karşına çıktı ya kıyamam
Geçmiş olsun hadi bakalım.
Evdeki envai çeşit abur cuburu evden uzaklaştırıyorsun özellikle nutellaları tamam mı? İlaca başlamadan önce önlemimizi alalım. Acıkınca evde marul roka salatalık bul yiyebilecekyoksa olmuyor biliyorsun
Kaptancımm canım Allah şifa versin inşallahhhhHem boya tamamen akmadı hem de başka bişeye de olabilir alerjin dedi. İmmünolojiye gitmem gerekiyormuş yine geçmezse. Valla kaç gündür bekledim ilaç kullanmayacağım diye ama olmadı. Bayrama kadar yaralar iyileşir inşallah beyaz da gömlek almıştım iyileşmezse giyemeyeceğim kan olur hep.
kız öyle yaralarda mı oldu kanayanHem boya tamamen akmadı hem de başka bişeye de olabilir alerjin dedi. İmmünolojiye gitmem gerekiyormuş yine geçmezse. Valla kaç gündür bekledim ilaç kullanmayacağım diye ama olmadı. Bayrama kadar yaralar iyileşir inşallah beyaz da gömlek almıştım iyileşmezse giyemeyeceğim kan olur hep.
Olmaz mı,derin derin,yaralar oldu kaşımaktan... Sağol,canımkız öyle yaralarda mı oldu kanayanben sadece kaşınıyon diye biliyordum ayy boşver kullan ilacı gidip alerji testide yaptır gerçekten geçmiş olsun canım ya
Oraya gitmesi de zor bana ya. Çocuklarla gitmek lazım burası eve yakın eşim çocuklara bakarken gidip geliyorum. Bakalım bayramdan sonra bi yolunu bulursam giderim geçmezse.Kaptan gecmiş olsun imkanın varsa direk uni de kı im.bölümune gitsen orda daha iyi bakıyorlar
Yaaa hadi,bakalım resim bekliyoruz... Güle,güle kullan canım.,Kızlar şu an kuafördeyim.balyaj attırdım.bekliyorum yıkanmasını.ayy çok heyecanlıyımm
Gecmıs olsun zor allah yardımcın olsunOraya gitmesi de zor bana ya. Çocuklarla gitmek lazım burası eve yakın eşim çocuklara bakarken gidip geliyorum. Bakalım bayramdan sonra bi yolunu bulursam giderim geçmezse.
Hangi doktora gittin?Çıktım ben kızlar ama burda dehşet yağmur dolu karışık yağıyor hastanede mahsur kaldım. Aynı spraktin verdi. Emzirirken verebileceğim başka yok dedi.
Cildiyeye gittim canımHangi doktora gittin?
Sana ilaç sormuştum sen mi görmedin yazdın ben mi görmedim ,Hangi doktora gittin?
Ben de heyecan yaptım footooooKızlar şu an kuafördeyim.balyaj attırdım.bekliyorum yıkanmasını.ayy çok heyecanlıyımm
Ben de öyleyim geçer o üzülme hiçKızlar bu arada sahur yapıp 3te uyudum.5te uyandım oğluştan ötürü.wc gittim ki ne göreyim çoook sevgili misafirim bana gelmiş
Karnım davul gibi.geçen hafta da onu şişkinliği vardı sanırım.bu hafta kesin artıdayım benkuaförden eve geçiyim tartılcam.karnım içine bile çekilmiyo şu am hamiş gibi dolanıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?