Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çıktım ben kızlar ama burda dehşet yağmur dolu karışık yağıyor hastanede mahsur kaldım. Aynı spraktin verdi. Emzirirken verebileceğim başka yok dedi.
Bir de üniversite hastanesinde falan immünoloji bölümüne git geçmezse dedi. Belki başka bişeye alerjin vardır dedi. Mavi terleme için krem,verdi. Geçmezse tekrar gel,dedi. Öyle işte. Spraktin kullanacağım,mecbur

Olabilir canım

kaptan sağlıktan önemli değil kullan da daha önce kullandın niye geçmemiş bir şey demedi mi
o ilaçtan korktukça karşına çıktı ya kıyamam

Geçmiş olsun hadi bakalım.
Evdeki envai çeşit abur cuburu evden uzaklaştırıyorsun özellikle nutellaları tamam mı? İlaca başlamadan önce önlemimizi alalım. Acıkınca evde marul roka salatalık bul yiyebilecek yoksa olmuyor biliyorsun

Yememek daha iyi. Ben uzun zamandır yemiyorum. Bi tek kv ler geldiğinde pilavın üzerine yapmıştım o zaman yedim çok az.
Bnde canım en az 2 yıldır yemiyorum bide gıda a.ş. belgeselini izleyince hepten bıraktım market tavuğunu.burda doğal piliç alıyorum haşlıyorum etleriyle bulgur pilavı suyuna da çorba ohhh mis

kaptan sağlıktan önemli değil kullan da daha önce kullandın niye geçmemiş bir şey demedi mi
o ilaçtan korktukça karşına çıktı ya kıyamam

Hem boya tamamen akmadı hem de başka bişeye de olabilir alerjin dedi. İmmünolojiye gitmem gerekiyormuş yine geçmezse. Valla kaç gündür bekledim ilaç kullanmayacağım diye ama olmadı. Bayrama kadar yaralar iyileşir inşallah beyaz da gömlek almıştım iyileşmezse giyemeyeceğim kan olur hep.

Kızlar bu arada sahur yapıp 3te uyudum.5te uyandım oğluştan ötürü.wc gittim ki ne göreyim çoook sevgili misafirim bana gelmiş
Karnım davul gibi.geçen hafta da onu şişkinliği vardı sanırım.bu hafta kesin artıdayım ben kuaförden eve geçiyim tartılcam.karnım içine bile çekilmiyo şu am hamiş gibi dolanıyorumm

aynen yaa valla bakalım hayırlısıyla atlatırım inşallah. Bu hafta kilo,bildirimi olmayacak gibiydi ama,kesinleşmedi. Bu hafta bildirim olmasaydı bi,dahaki haftaya kadar aldığımı veririm demiştim evdeki hesap çarşıya uymayacak sanırım.,

Kaptancımm canım Allah şifa versin inşallahhhh
Ne zor bir durum yaşadığın

kız öyle yaralarda mı oldu kanayan ben sadece kaşınıyon diye biliyordum ayy boşver kullan ilacı gidip alerji testide yaptır gerçekten geçmiş olsun canım ya

Hangi doktora gittin?

Kızlar şu an kuafördeyim.balyaj attırdım.bekliyorum yıkanmasını.ayy çok heyecanlıyımm
Ben de heyecan yaptım footoooo
Ben de öyleyim geçer o üzülme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…